Şimdi Ara

2. El pazarı ilginç durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Bu gün babamla araba pazarına çıkalım dedik. Maksat gezmek idi..

Buraya kadar herşey normal. Fakat tanıdık bir galeride Doğan model aracın 14.800e anlaşıldığını gördüm. Sok içinde diğer arabalara bakarken 95 model efsane kasa corolla için fiyat sordum 16500 dedi.

Sizce nereye gidiyoruz? Bence gelecek hiç iyi görünmüyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğan'ı o paraya alan adam Hollanda'dan yeni geldi herhalde.
  • Bro doganin extra lari olmasa kim verir o parayi bunun piyasa ile bi alakasi yok ha piyasa yuksekmi yuksek dogru ama onumuz bayram yaz normaldir

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Herkese selamlar. Bu gün babamla araba pazarına çıkalım dedik. Maksat gezmek idi..

Buraya kadar herşey normal. Fakat tanıdık bir galeride Doğan model aracın 14.800e anlaşıldığını gördüm. Sok içinde diğer arabalara bakarken 95 model efsane kasa corolla için fiyat sordum 16500 dedi.

Doğan nasıldı peki? Orjinalmi yoksa full modifiye mi?
  • İlk arabam 96 kasa reno brodway'dı, 2003 senesi Temuz ayında ikinci el almıştım ve temiz bir araçtı. Verdiğim para 4.250-tl idi. 1.5 yıl kullandım sonra sattım. Kaçamı sattım tam 10.750 tl'ye. Tr'de Yerli araç piyasası her zaman yüksektir hele 17.aralık olaylarından sonra bu dahada katladı.
  • Artiz varmiydi bazarda artiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Priora

quote:

Herkese selamlar. Bu gün babamla araba pazarına çıkalım dedik. Maksat gezmek idi..

dijital klima 10 airbag dsg galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH 2. el pazarı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yarın bir gün benim 2006 jazz ı 21000 e ilana koyacam elimde kalırsa valla kafayı yerim.
  • 2 Doğan a bile 14.800 vermem.

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Sıfırına bile vermem o parayı.
  • Doğan Full mu değilmi bilmiyorum ama bakımlı görünüyordu. Modifiye falan da yoktu üstünde.

• Bakımı kolay ve ucuz kuş serisine olan talep son 1-2 yılda çok arttı. Bundan dolayı temiz olanlarının fiyatları aldı başını gitti.

Bu sadece kuş serisi için geçerli değil, masrafı az ve yedek parçası bol-ucuz olan her model aracın fiyatı uçtu. Bu durumu normal karşılıyorum çünkü talep çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness88

quote:

Orijinalden alıntı: Priora

quote:

dijital klima 10 airbag dsg galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.