Şimdi Ara

2. EL MEGANE COUPE NASIL BİLİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
30.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eşime bir araç alıcaz, nette gezinirken 2000 2001 megane coupe araçların 12-13 milyar civarında olduklarını gördüm . o yıllarda ünv. de okurken bu araçlara ulaşamazdık içimde uhde kalmış bi araçtır şimdi bu kadar uygun fiyatlı olmaları ilgimi çekti. bi tane sarı temiz denk gelirse alabiliriz , yakıt sarfiyatı nasıldır?< vede masraflı bi araçmıdır acaba?

• evliliğinizde bir sorun yoksa o zaman o arabanın sarı rengini almayın.. niye diye soracak olursanız forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır, biraz araştırın :)
  • Yazık oldu gül gibi arabanın karizmasına... Ben de almak istiyorum bir tane, yakın bir tanıdığım satmayı planlıyor 1999 modelini; onlar 150 hp idi. 2000 ve sonrasını kendi gözümden değerlendirirsem:
    1)Önü çirkin oldu 2000'deki makyajdan sonra. 1999 ve öncesi çok daha güzeldi.
    2) 1.6 olanlarını bilmiyorum, onlar biraz daha pahalı sanırım hatta. Ama 2.0 olanları 140 hp, 200 Nm tork var. 0-100 yaklaşık 8.5 saniye. Fabrika verisi değil kişisel gözlem yakıt tüketimi olarak, bahsettiğim 1999 model olan şehir içinde normal bir kullanımla 10 lt/100 km gibisinden değerler elde edebiliyor. Yalnız o fiyata oldukça hızlı bir araç olduğu için, doğru durmuyor insan. :)
    3) Sunroof arızası kronikleşebiliyor. Teybin düğmeleri hem babamın '99 Megane 2.0 RXT'sinde hem de o bahsettiğim coupe'de düşüyordu, yeni tuş tasarımı işe yaramış olabilir.
    4) Bagajı yok. Zaten öyle bir beklentiniz de olmasın bu sınıf bir araçtan.
    5) Kullanımı kolay ama arka görüş biraz sorunlu tabii, alışmak gerekiyor. Eşiniz bu konularda çok iyi değilse sıkıntı yaratabilir.
    6) Alırsanız elinizde patlar. Ciddiyim, satamazsınız. Zaten bu yüzden ucuz elden düşmesi. 2.0 litre olduğu için vergileri yüksek, yakıt tüketimi 1.6'lardan çok yukarıda değil ama insanların gözünü korkutuyor. Bir de coupe olduğu için müşterisi pek çıkmayabiliyor.
    7) Sarısını almayın! :)
    8) Opel Tigra falan alacağınıza bunu alın ama. :) Modifiye etmiyorsa Tigra'ya spor araba diyenin aklına şaşarım. 0'dan 100'e 10 saniyede çıkan spor araba mı olur yahu?

Sonradan gelme 9) Arka koltuklar çok dar. Arka kelebek cam motorları arızaya yatkınmış dedikleri kadarıyla. İki kişiyseniz sorun yok ama...

• bende lacivert 2.0 150hp f7r motor olanı var 1998 model sehir içi 100 km kullanımım yol bilgisayarında 8.3 lt.
    kelebekler,sunroof,sisler sorunsuz..
    116 binde arac ankarada..
    satmayı düsünüyorum alıcısı varsa..
    (11 12 milyara bu arabalar beleş bence ama aracına göre degisire ben vermem mesela o fiyata)
  • walla olursa 1,6 olur arkadaşlar, iyi bari sarı bakmayalım biz n iyisi
  • BENCE MEGANE COUPE VE TİGRA ARABALARI BİR EŞE ALINACAK SON ARABALARDIR NEDENİNİ NASI YASSAM BİLEMEDİM ANLARSIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  • Aman hocam bence alma daha iyilerini bulabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim 8 eylülde sattığım bi araba arkadaşım.arç 2000 model yani 7 yıllık olmasına rağmen araçta abs klima 4 hava yastığı standart.kullanımı zevkli diil.direksiyonu ve debriyajı çok sert ve çok benzin yakıyor.ve herşeyden önemlisi arabayı çok zor sattım.2.eli hiç yok coupenin kesinlikle önermem
  • ikinci elinin düşük olma sebeplerinden biri de bu aracın ilk elinde heyecanlı genç arkadaşlar tarafından kullanılmış olması. sizin daha bilmediğiniz numaraları bu araçta denemiş ve hor kullanılmış olabilir. eğer kontrollerinde temiz, kazasız ise sadece 2. araç olarak düşünülebilir (Arka koltuğa 1.80'lik boyumla sığamıyorum dizler yukarıda, kafa omza gömülü, her kasiste tavana başını vurman garanti).
  • 1998 yılında Megane 2000 RXT satın aldım. bu araba aldığım 6. otomobil. 2000 cc olması insanların gözünü korkutuyor. arac hic öyle korkutacak kadar bir benzin harcaması yok. Ayrıca 124.000 kilometrede olan aracım suana kadar tek bir kusur cıkardı oda direksiyon pompası. Aracı oldukca sert ve seri kullanırım buna rağmen son derece memnul olduğum bir arac. Elbette bir takım kusurları var mesala görüş acısı biraz ters, özellikle öncam direği beni oldukca rahatsız ediyor. arka görüş acısıda dendiği kadar dar fakat alıştıktan sonra bir sorunu yok,birde yılda birkez eksozcunuza uğramanız gerekiyor . Motor oldukca seri tork'uda fena sayılmaz. Genel işçiliği oldukcatemiz, uzun yıllar sorun çıkarmaz, fakat teybi oldukca kötü, ön panele monte edildiğinden değiştirilmeside pek mümkün değil . Bir bayan icin ideal bir otomobil olduğu söylenemez, sedanları daha cok orta yaş üzeri insanlara yakışıyor . Spor bir otomobil olarak F7R idealim, bir tane buldum kısmetse bayram sonrası alacam. Bugun bir Fiat Tipo'nun 9-10 milyara satıldığı ülkemizde, Kilama, Abs, hava yastığı, yol bilgisayarı vs vs bircok özelliğe sahip bu otomobillere verilecek para kimseyi üzmemeli

EN IYI ARABA SAHIP OLDUĞUN ARABADIR....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.