< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 6 Kasım 2023; 11:51:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2'el Araç Balonu Patlaması

-
-
gebersinler 200 eder araca 300'e koyanlar, sürekli kâr amaçlı araç al sat yapanlar, fiyatı şişirip duranlar, satmayacağı halde uçuk fiyat yazanlar... canları cehenneme...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 6 Kasım 2023; 12:4:7 > -
inşaAllah hepsi yok paraya satarlar.
-
-
Hıcam elimde 300 civarı para var ve otomatik geniş bi araç bakıyorum haşat olmamış opel meriva beğendim max ederi 300-310 olan araç 370-400 bandında hep.
Var mı bi önerin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otomobil bölümünde sorsanız çok daha iyi olur orada bu işin piri çok adam var.
-
Otomobil fiyatını yükselişine bak. Ulan borsada bile herhangi bir hisse bu kadar hızlı yükselmiyor.
-
Alayı çöp fiyatına gider inşaallah.
-
Ocak ayından sonra araç satışları kaldığı yerden devam eder bu ülkenin nüfusu 85 milyon ve hızla artıyor. Trafikteki araçla Almanyadaki araçları kıyaslayın yada ben söyliyeyim.
Almanya 44.804.7605
Türkiye 23.170.769
Araba bolluğu olacak ki bu 1 2 ay olduğu gibi o zaman düşsün hızlı hızlı insanlar elinden çıkartsın ama her zaman bu 1 2 aylık dönem gibi olmaz.
-
Az bile oluyor kimse kusura bakmasın bu hurdalar bu paraları etmez, opel combo 2022 garantili şirket aracımı geçen hafta 550 bin liraya zor sattım, 1,5 -2 ay ilanda kalmıştı bir de Millet aynı aracın 2020 modeline 650 700 bin tl yazmış bunlar ya vatandaşla billur geçiyor ya da gerçekten satabileceğini sanıyor. Tekme atsan delik açacağın çürük arabalara 200 yazıyorlar komedi. Bakmayın uçacak kaçacak araç fiyatları artacak diyenlere millet kredi kartına takla attırarak gün geçiriyor, kredi musluğu açılmadığı sürece bu balon patlamaya devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 6 Kasım 2023; 14:14:50 > -
hocam o fiyata araba alıcaksanız almayın gidin parayı yatırım araçlarında değerlendirin ben aylık 16 bin tl 1,3 dizel egea kiralıyorum vergi yok bakım yok. 300k alıcağınız
araç aylık cebinize zarar ve daha kadar değerlenebilir. 20-30 yıllık araçlara 300k vermektense parayı yatırım araçlarında kullanırım.
-
Faizler artınca malın değeri düşer , nakit paranın değeri artar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkede ev araba her zaman kazandırmıştır isterse 10 yıl satılmasın. Bunların ticaretini yapan adamın çarkı zaten büyüktür 1 yıl 5 yıl felan sorun değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya orası öylede araba şart artık toplu ulaşım araçları ve taksiler o kadar arttıki araba daha hesaplıya geliyor
900 bin liralık araç 850 oldu. Ahım şahım bir düşüş yok. TL değer kaybediyor, enflasyon %100. Bu ekonomide 2. el araç nasıl düşsün.
-
Satılmıyor da en yeni ilan 3.4 aylık olacak artık
Evet piyasa ölü. Satılmadığı için ilanı kaldırıp satmaktan vazgeçen de çok var. Bazıları ilan kalkınca satıldığını sanıyor. Halbuki %10-20 anca satılıyordur.
-
Bu doğru değil. Çoğu araç o gördüğünüz fiyatlara satılmıyor. Daha da aşağıya satılıyor. Piyasa o kadar bitik.
Satamıyor ama boş boş duran araba 1 senede TL bazında en az %50 değer kazanıyor. Adam haliyle ucuza vermek istemiyor. Satılmıyorsa satmam durdukça değeri artar kafasına giriyor.
ederi 300, 385 yazmış diyorsunuz. size göre 300 satıcıya göre 385 yani. fiyat belirlemede resmi bir otorite var ve siz bu araç değerini buradan öğreniyorsunuz da bizim haberimiz mi yok? aynı aracı sen satarken aynı hassasiyeti sergileyebileceğine emin misin? arabalar 3 günde bu seviyeye gelmedi. renault 12 toroslar 3 günde 200bin tl olmadı. 3 günde de 5bin tl olmayacak. kendinizi kandırmak sizi araç sahibi yapmayacak. bugün iphonea 50bin tl veriliyorsa size kimse 385lik arabasını 300e vermeyecek gerçekten zor durumda değilse. açıklamalarda ölücüler yazmasın deniliyor dikkat ettiyseniz. 385 yazan araba 300 teklif edersen duyacaklarını da göze alman gerek. kimsenin malı değersiz değil ve Türkiyelerde yaşayan sıradan vatandaş o araca binmek için feleğin çemberinden geçmek zorunda kalıyor.
bu piyasayı bu hale getiren 2002 model meganea binenler değil. süreçte yaşanan tüm adaletsizlikleri gökten inme sanılan serbest piyasa ekonomisi koruyucularının eseri.
herkes memnundu şimdi şikayetlenmenin bir anlamı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Az bile oluyor kimse kusura bakmasın bu hurdalar bu paraları etmez, opel combo 2022 garantili şirket aracımı geçen hafta 550 bin liraya zor sattım, 1,5 -2 ay ilanda kalmıştı bir de Millet aynı aracın 2020 modeline 650 700 bin tl yazmış bunlar ya vatandaşla billur geçiyor ya da gerçekten satabileceğini sanıyor. Tekme atsan delik açacağın çürük arabalara 200 yazıyorlar komedi. Bakmayın uçacak kaçacak araç fiyatları artacak diyenlere millet kredi kartına takla attırarak gün geçiriyor, kredi musluğu açılmadığı sürece bu balon patlamaya devam eder. |
gebersinler 200 eder araca 300'e koyanlar, sürekli kâr amaçlı araç al sat yapanlar, fiyatı şişirip duranlar, satmayacağı halde uçuk fiyat yazanlar... canları cehenneme... |
ederi 300, 385 yazmış diyorsunuz. size göre 300 satıcıya göre 385 yani. fiyat belirlemede resmi bir otorite var ve siz bu araç değerini buradan öğreniyorsunuz da bizim haberimiz mi yok? aynı aracı sen satarken aynı hassasiyeti sergileyebileceğine emin misin? arabalar 3 günde bu seviyeye gelmedi. renault 12 toroslar 3 günde 200bin tl olmadı. 3 günde de 5bin tl olmayacak. kendinizi kandırmak sizi araç sahibi yapmayacak. bugün iphonea 50bin tl veriliyorsa size kimse 385lik arabasını 300e vermeyecek gerçekten zor durumda değilse. açıklamalarda ölücüler yazmasın deniliyor dikkat ettiyseniz. 385 yazan araba 300 teklif edersen duyacaklarını da göze alman gerek. kimsenin malı değersiz değil ve Türkiyelerde yaşayan sıradan vatandaş o araca binmek için feleğin çemberinden geçmek zorunda kalıyor. bu piyasayı bu hale getiren 2002 model meganea binenler değil. süreçte yaşanan tüm adaletsizlikleri gökten inme sanılan serbest piyasa ekonomisi koruyucularının eseri. herkes memnundu şimdi şikayetlenmenin bir anlamı yok. |
Bu ülkede ev araba her zaman kazandırmıştır isterse 10 yıl satılmasın. Bunların ticaretini yapan adamın çarkı zaten büyüktür 1 yıl 5 yıl felan sorun değil
|
Esime opel mokka, ford puma, fiat 500x tarzi araba bakiyorum. 1 milyondan 700 lere dustuler en azindan takip ettigim marka ve modeller. Ben max 100 bin km ve max 5-6 yasa kadar Bakiyorum fiyatlar düşerse birazcik daha bmw 2 serisi de dusunebilirim. Su donem peşin parasi olanin donemi benim param hazir saticilar dusunsun. Bekliyorum sabirliyimdir.
Yazin basinda bir araca niyetlendim 12 bin pazarlik yapacak şekilde teklif sundum adam bana kufur etti resmen. Baktim arac halen satista ve bir arkadasa arattim yazin istedigi paradan 90 bin aşağı istiyor. Beter olun aq |
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- erlik kimdir
- belden aşağı mesajlar
- en milliyetçi şehirler
- 2002 ekmek fiyatı asgari ücret
- byd araba fiyatları
- dünyanın en zengin ülkesi
- honor magic v3 fiyat
- gökbey helikopter fiyatı
- s25 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X