Şimdi Ara

2. El arac alirken gerekli işlemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    İkinci el arac alirken notere gidildiginde izlenecek adimlari tecrubeli olanlar paylasabilir mi? Sanirim artik ruhsatlar aninda noterde satistan sonra veriliyormus dogru mudur? Ve ek olarak arac devir islemi 224 lira ruhsat ucretleri ne kadardir sigorta yaptırmadan ruhsati alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alıcı ve satıcının kimlikleri ile aracın ruhsatı yeterli oluyor işlemleri tamamlamak için. Kasko ya da trafik sigortasını satıştan sonra yeni ruhsatla yapıyorsunuz. Dediğiniz gibi ruhsatı noterden anında alıyorsunuz. 224 ₺ dışında herhangi bir masraf vs ödemiyorsunuz.

Satıcı iseniz parayı alıp almadığınız soruluyor. Onun dışında bir detay yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Yazılana ek olarak plaka değiştirmek isterseniz 50 küsür lira fazla ödeyip şoförler odasından yeni plakayı alıyorsunuz. Gerisi anlatılanlar gibi
    Alıcı ve satıcı aynı ilde ikamet ediyorsa artık plaka değişimi yapılmıyormuş dostum. İlla plaka değişimi istiyorsanız ikametgahınızı başka ile almanız şartmış. Çarşamba günü aracımın satışını verirken noterden öğrendim ben de bu yeniliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.