Şimdi Ara

2 dersimde kural ihlali yaziyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aciklanan vize sinavlarinda 2 dersimde kural ihlali yaziyor. Herhangi bir kopya girisimim olmadi, telefon biriyle konusma vs hicbirsey olmadi. Sadece sinavda siram sallaniyordu altina kagit sikistirdim gozetmen geldi napiyorsun dedi dedim sira sallaniyordu kagit sikistirdim iste niye bize soylemeden yapiyorsun felan dedin dedim bunda bisey yok bos kagit aldim gosterdim tamam dedi. Sinav basladi bitti baska bir diyalog olmadi sonuclar aciklanmis o oturumdaki derslerimde kural ihlali yaziyor. Bu kadar kolaymi bunu yazmak bir gozetmenemi bakiyor bizim hayatimiz simdi ? Aofu aradim mail atin dediler durumu anlatan mail attim hala bir donus yok ne yapmaliyim sizce ?

SONUÇ: 2 hafta sonra nihayet sonuç alabildim. 2 adet mail attım fax çektim en sonra dilekçe yazdım üniversiteye gönderdim ve bugün kontrol ettiğimde kural ihlali yazan derslerimde notları var. Aynı duruma düşecek yada aynı durumda olan arkadaş için örnek olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorca -- 17 Ocak 2014; 11:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Majorca kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Ya bu sınav gözetmenlerin adı madı sınıflarda yazıyor mu? Her öğrencininkini kapıya asıyorlar. Gözetmenlerinde assınlar. Böyle basit yamuklar yapamazlar o zaman.
  • Geçmiş olsun. Öyle deli gözetmenlerde var. En iyisi sen finallere çalış , vize zaten %30 etkiliyo
  • hocam büyük geçmiş olsun, Allah sabır versin zor bir durum. bir gözetmen insan ortada kopya falan yoksa nasıl olup da "bu kesin kopya çekmiştir" yargısına varıp böyle birşey yapıyor anlamak mümkün değil. Allah böylelerine akıl-izan versin. yalnız sana da iyi tecrübe olmuştur bu; bir daha hiçbir sınavda dikkat çekecek hareketler yapma bunların zaten 2 saat canı sıkılıyor atraksiyon arıyorlar, 20 kişi içinde egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar...
  • Benimde synavda en arka syraya dü?tüm. Synavda 45 dakika kalmy?tym gözetmen daha ilk dakikadan geldi yanymda dikildi 45 dakika bi insan ayny yerde dikilirmi birde ka?ydyma bakyyor bende huylanyrym biri bakarken soru çözmeye. ?ans i?i.
  • Majorca kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun hocam belki kısa sürede bir çözüm olmaya bilir çünkü ülkemizde maalesef prosedürler geç işliyor ancak yapılan haksızlık şu şekilde telafi edilebilir. AOF bir kez daha mail atın ancak bilgi edinme yasasına istinaden bu maili attığınızı veya web sayfasında direk bilgi edinme formu vardır onu doldurup mail atmanız gerekebilir. Eğer ki gözetmen kopya çekti veya teşebbüsünde bulundu diye bir bildirimde bulundu ise tutanak tutması gerekmektedir. Siz neden kural ihlali olduğuna dair bir açıklama isteyin orada size durumu kanıtları ile birlikte açıklamak zorundalar fakat bir başka öğrenciye bakarak kopya teşebbüsünde bulundu diye bildirimde bulundu ise maalesef tek gözetmen varsa yapabileceğiniz bir şey yok gibi.... Ayrıca resmi kurumların bilgi edinme talebinize 15 gün içerisinde cevap vermesi gerekmekte eğer cevap alamaz iseniz lütfen bimer yolu ile şikâyetçi olun ki kurumlar kendilerine çeki düzen verip biz vatandaşlara haketmiş olduğumuz kaliteli hizmeti sağlasınlar.... Sağlıcakla kalın tekrar geçmiş olsun hocam....

• Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar ama seytan diyor git o okula bul hocayi boyle sacma birsey gormedim ben. Insanlarin hayatiyla oynamak bu kadar kolaymi acaba ? Yarin olsun aramaya mail atmaya devam edecegim. Baska nasil bir yol izlemeliyim sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olan olmuş artık zaten fazla etki etmiyordu. finale çalış geçersin.
  • Görevliler aynı okulda öğretmenlerse git bul derim.
  • Ben cevapcik kagidina isaretleme yapmamistim sinavda. Boyle kagidima bakti hoca sonra gidip diger hocaya daha isaretlememis dedi yuzunu igrenc bir sekilde yaparak bende gördüm. Bi moralim bozuldu dedim su ogretmenlere bak yaziklar olsun.
    Sinav suremi istedigim kadar kullanirim boyleleri yuzunden insan soğuyor okuldan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar sinav esnasinda viz viz viz konusurken , topuklularla tak tak tak gezerken birsey yokta senin sira altina kagit sokmandami var.
    Ben senin yerinde olsam pesini birakmam o anda senle sinava girenlerin isimlerini ister sahit gosteririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta sonra nihayet sonuç alabildim. 2 adet mail attım fax çektim en sonra dilekçe yazdım üniversiteye gönderdim ve bugün kontrol ettiğimde kural ihlali yazan derslerimde notları var. Aynı duruma düşecek yada aynı durumda olan arkadaş için örnek olur umarım.
  • Hayırlı olsun dostum.
  • Hadi geçmiş olsun.

Senin sorun sonuçlandı. Ancak tüm öğrencilerin diploma eki sorunu hala devam ediyor. Ne mail e ne dilekçeye cevap var. Darısı diploma ekine :)
  • Hayirli olsun bosver bir sey cikmaz unut onu ustune su ic minvalinde yorumlar yapan koyunlari dinlemediğin ve hakkini aradigin için de tebrikler.

hepimize ornek olacak emsal teşkil edecek bir konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.