Şimdi Ara

2 Aydır Mastürbasyon Yapmıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
103
Cevap
2
Favori
92.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mastürbasyon yapmama sebebimi tartışmak için değil de bu durumun biyolojik olarak bir zarara sebep olup olmayacağını tam olarak bilmediğimden bu başlığı açtım. Herhangi bir şekilde ne rüyamda ne de kendi çabamla 2 aydan fazla bir süredir vücudumdan sperm çıkmadı. 2 ay öncesine kadar 1 hafta ara vermişliğim 2 ya da 3 kez olmuştur ve 23 yaşındayım.
    Tıbbi bilgileri ya da tecrübeleri olan arkadaşlar; kasık ağrılarım arada bir oluyor, ağrı geldiğinde ne yapmamı önerirsiniz ? Boşalmak dışında ağrıyı nasıl geçirebilirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firindakiordek -- 2 Eylül 2013; 14:55:01 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

2 Aydır Mastürbasyon Yapmamanın Etkileri

Mastürbasyon yapmamak, bazı fiziksel ve zihinsel değişikliklere yol açabilir. İşte 2 aydır mastürbasyon yapmamanın potansiyel etkilerinden bazıları:

• Sperm Kalitesinin Artması: Mastürbasyon yapmamak, sperm sayısını ve hareketliliğini artırabilir. Bu da doğurganlığı iyileştirebilir.

• Testosteron Seviyelerinin Artması: Testosteron, libido ve cinsel dürtü de dahil olmak üzere birçok fiziksel ve zihinsel işlevi düzenleyen önemli bir hormondur. Mastürbasyon yapmamak, testosteron seviyelerini geçici olarak artırabilir.

• Gelişmiş Ruh Hali: Bazı araştırmalar, mastürbasyon yapmamanın ruh halini iyileştirebileceğini ve kaygı ve stresi azaltabileceğini öne sürmüştür.

• Uyku Kalitesinin Artması: Mastürbasyon yapmamak, melatonin üretimini artırabilir. Melatonin, uykuyu düzenleyen bir hormondur.

• Artan Sosyal Etkileşim: Bazılarında, mastürbasyon yapmamak sosyal etkileşimleri ve özgüveni artırabilir.

Bununla birlikte, uzun süre mastürbasyon yapmamanın olası bazı yan etkileri de vardır:

• Sperm Tutulması: 3 aydır veya daha uzun süre mastürbasyon yapmamak, sperm tutulmasına yol açabilir. Bu, ağrı, şişlik ve idrar yapma güçlüğüne neden olabilir.

• Prostat Sağlığı Sorunları: Nadiren görülen bir durumda, uzun süre mastürbasyon yapmamak prostat sorunlarına yol açabilir.

• Psikolojik Etkiler: Bazı kişiler 2 aydır veya daha uzun süre mastürbasyon yapmadıklarında suçluluk, utanç veya endişe hissedebilir.

Mastürbasyon yapmamanın etkileri kişiden kişiye değişebilir. Uzun süre mastürbasyon yapmamanın sağlık üzerinde ciddi sonuçları yoktur. Ancak herhangi bir endişen varsa, bir sağlık uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En iyisi yapma daha.Banyo dene bi soğuk suya gir
  • 1- Sperm 'in bir süre sonra jöle kıvamında gelmeye başlayabilir
    2- Büyük tuvalet sırasında penisden sperm çıkabilir, sidik ten sonra olur genelde anlayamayabilirsin...
    3- Rüyalanma sayısı artar vücud bir şekilde spermi atacaktır.
  • İşerken veya büyük abdestini yaparken çıkar sen farketmezsin bende 1 aydır yapmıyorum aynen rüyalanma yok bende de ama işedikten sonra beyazımsı sıvı geldiğini gördüm yani bişe olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay biyolojik bir olaydır. Vücudumuz bunu sürekli üretiyor. Belirli periyotlarda da boşaltmak gerekir. Sen boşlatmazsan da kendiliğinden çıkacaktır. Onun için fazla kasma bence haftada bir ya da iki kez yap bence...
  • Benim merak ettiğim ise uzun süre yapmamak hormonel olarak zarar verir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Benim merak ettiğim ise uzun süre yapmamak hormonel olarak zarar verir mi?

Vermez çünkü üretim durmuyor da gerek yok evlenene kadar bi zevk aldığımız şey var onu da yapmazsak vay halimize

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mastürbasyon çok yorgunluk yapıyor. keşke bende senin gibi uzun süreler uzak durabilsem
  • Genel olarak vücuttan atılacağı yönünde bilgiler vermişsiniz, bunların dışında jöle kıvamı tabiri biraz korkuttu beni. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim ancak büyük abdest sırasında da herhangi bir sperm çıkışı gözlemleyemiyorum. Rüya deseniz o da yok. Sanırım biraz geniş bir haznem var, henüz bir çıkış yok ve olacak gibi de durmuyor. Olursa ya da olmamaya devam ederse buradan bilgilendirmeye devam ederim..
  • sanırım bodybuilding.com dan bir çeviriydi. vücuttaki testeronu arttırmak için en geç 10 günde bir mastürbasyon yapmayı öneriyordu. tabi eğer cinsel ilişki yoksa. bunuda 10 günden sonra sperm çıkışı olmazsa testeron azalıyor olarak yorumlayabiliriz. normal yaşantına etkisi olurmu bilmiyorum ama sporla uğraşıyorsan hangi spor olursa olsun önemli bir sorun bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

sanırım bodybuilding.com dan bir çeviriydi. vücuttaki testeronu arttırmak için en geç 10 günde bir mastürbasyon yapmayı öneriyordu. tabi eğer cinsel ilişki yoksa. bunuda 10 günden sonra sperm çıkışı olmazsa testeron azalıyor olarak yorumlayabiliriz. normal yaşantına etkisi olurmu bilmiyorum ama sporla uğraşıyorsan hangi spor olursa olsun önemli bir sorun bu

O makale yi pm alabilirmiyim hocam. ben de tam tersi diye biliyorum masturbasyon testosteronu düşürüyor diye spor yaptığımdan dolayı yapmamaya calısıyorum.

• Haftada 2 kere yapıyorum hiç o kadar ara verdiğim olmadı

• 2 aydır mastürbasyon yapmıyosun ve ne rüya görüyosun ne de idrarla atıyosun...bence bi doktora git takım taklavat çalışıyor mu kontrol ettir :)
  • ben yapınca ateş basıyor banyoya girip soğuk suda duş alıyorum ;) biraz atıyorum yorgunluğu ama yinede vücüdü yoruyo
  • Sabah sertlesmesi oluyor mu cevabin hayir ise muhakkak urologa git.evet ise ise belli araliklarla yap.gecmis olsun.

• iradeni kutluyorum.yaşlarımız aynı ama benim rekorum en fazla 5 gün.ne biçim adamım lan ben !
  • Neden yapmiyorsunuz Mastürbasyon ?
  • bende yapamıyorum yaw psikiyatri ılaclar yuzunden of
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperaota

2 aydır mastürbasyon yapmıyosun ve ne rüya görüyosun ne de idrarla atıyosun...bence bi doktora git takım taklavat çalışıyor mu kontrol ettir :)

merak etme çavuş, takım taklavatta sıkıntı yok :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.