Bildirim
2 ayda en iyi gelisme icin supplement

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yag yakmak icin l-carnitine kullan bol bol kardiyo -
quote:
Orijinalden alıntı: WadeFB
yag yakmak icin l-carnitine kullan bol bol kardiyo
l~cartin ve cla alacam baska gerek var mi protein tozuna falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: donanimcini
quote:
su anlik gerek yok -
quote:
quote:
quote:
su anlik gerek yok
sagol
L-Cartini kimse tavsiye etmiyo ya zararlı diye arada kaldım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fataflex
L-Cartini kimse tavsiye etmiyo ya zararlı diye arada kaldım..
ne zararı varmış ki -
quote:
quote:
ne zararı varmış ki
Show tv de haber yapmıştı , Hatta spor hocalarıyla röportaj yapmışlar ; hiçbir sporcumuza L-carnitin önermiyoruz diye . Böbreklerle ilgili problem yaratıyormuş onun yerine CLA tavsiye ediyorlar.. -
quote:
quote:
quote:
ne zararı varmış ki
Show tv de haber yapmıştı , Hatta spor hocalarıyla röportaj yapmışlar ; hiçbir sporcumuza L-carnitin önermiyoruz diye . Böbreklerle ilgili problem yaratıyormuş onun yerine CLA tavsiye ediyorlar..
ben daha once kullandım zararlı değil bence -
Kardeşim kusura bakmada 2 ayda birşey olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
Kardeşim kusura bakmada 2 ayda birşey olmaz.
kilo versem yeter gibi zaten 6 aylık bir geçmişim var -
Iki ayda kas yapman imkansiz anca yag eritirsin
L carnitin faydasiz yemeyi azalt kos yag yak bedenkitle endeksin 25 altina indiyse bol proteinli seyleryiyerek agirlik calis ilk aylar sonralari 3ay kadar sonra protein tozuna baslarsin bilindik kaliteli bisey olsa iyi olur sahtecilik cok var ve boylece devam eder spor seruvenin .min. 6 ayini verirsen gayet guzel sonuclar alirsin kendine guvenin gelir kizlarla bol bol kesisirsin super olur simdilik sadece yagli cips aburcuburu ekmegi kes aksamlari 2 saat kah kos kah hizli tempo yuru birazda sinav cek 10 x 4 kere 3 dakikada 40 tane cek bi sekilde o sana bodye basladiinda gerekli ozguveni saglar
quote:
Orijinalden alıntı: himmet_dal
L carnitin faydasiz yemeyi azalt kos yag yak bedenkitle endeksin 25 altina indiyse bol proteinli seyleryiyerek agirlik calis ilk aylar sonralari 3ay kadar sonra protein tozuna baslarsin bilindik kaliteli bisey olsa iyi olur sahtecilik cok var ve boylece devam eder spor seruvenin .min. 6 ayini verirsen gayet guzel sonuclar alirsin kendine guvenin gelir kizlarla bol bol kesisirsin super olur simdilik sadece yagli cips aburcuburu ekmegi kes aksamlari 2 saat kah kos kah hizli tempo yuru birazda sinav cek 10 x 4 kere 3 dakikada 40 tane cek bi sekilde o sana bodye basladiinda gerekli ozguveni saglar
sağolun hocam -
2 ayda bisey yapan varsa bende alicam..
yapilir bence
Bir şey yapamazsın diyenleri es geç öncelikle. Gençsin,o yüzden iyi bir avantajın var. Ancak şunu da unutma 100 kilosun,yani iki ay sonra Brad Pitt fiziğine sahip olamazsın. Sen 2 ay içinde devamlılık kazanacağını bil yeterli. Aksatmadan iki ay günü gününe devam edersen bu senin için alışkanlık haline gelir.
Antremandan sonra eve gittiğinde yemek programını bozma, gün içinde yediğin şeylerin kalorisini topla , spor salonunda harcadığın kalorinin daha fazla olmasına özen göster. Yalnız şu mantıkla girersen " 2 ay spor yapıyım yaz boyunca, okullar açılınca bırakırım." 2 ay sonra 110 kilo olursun inan bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sabah Kahvesi
Bir şey yapamazsın diyenleri es geç öncelikle. Gençsin,o yüzden iyi bir avantajın var. Ancak şunu da unutma 100 kilosun,yani iki ay sonra Brad Pitt fiziğine sahip olamazsın. Sen 2 ay içinde devamlılık kazanacağını bil yeterli. Aksatmadan iki ay günü gününe devam edersen bu senin için alışkanlık haline gelir.
Antremandan sonra eve gittiğinde yemek programını bozma, gün içinde yediğin şeylerin kalorisini topla , spor salonunda harcadığın kalorinin daha fazla olmasına özen göster. Yalnız şu mantıkla girersen " 2 ay spor yapıyım yaz boyunca, okullar açılınca bırakırım." 2 ay sonra 110 kilo olursun inan bana.
sağolun hocam -
http://hardline.gen.tr/images/Hardline-Whey-Protein-2300gr.jpg
budur inan bana oruçlu bünyeye bile faydası var...! Tek kelimeyle bugüne kadar denediklerimin en iyisi... fazlasıyla hissettiriyor -
konu başlığını görmemişim yaa adamım sen naptın yaa 17 yaş ve 100 kilo =O
bol bol L-Carnitine ,Oruç tut akşamları da carnitine'i devreye sokmak için koştur..
koşuya çıkmadan önce kahve iç koşuyu uzun tut ki mesela 45 dakika ancak 40.dakikadan sonra yağ yakımına başlarsın...
durmak yok koşmaya devam adamım..istekli olursan başarırsın..bir zmanlar adaşım bir arkadaşım vardı kilolarını kaybetmesi için benden yardım istedi ve bunu önerdim çocuk şu an filinta gibi suratındaki kemikli yapı bile kendisini göstermiş..
Herşey senin elinde 2 ay senin için iyi bir aşama olur brad pitt olman imkansız fakat..2 yıl sonra bu dediklerimi ve body building ve fitness yaparsan ..2 yıl sonra buraya resmini koymanı isteriz senden ;) kolay gelsin şimdiden.
Benzer içerikler
- keten tohumu kilo aldırır mı
- en iyi kardiyo aleti
- protein tozu gaz yapar mı
- itiş çekiş programı
- protein tozu ishal yapar mı
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X