Şimdi Ara

2 ayda 20 kilo vermem gerekiyor .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kendimden bahsedeyim, genellikle evde oturup ders çalışıp film izliyorum. Futbol, basketbola ilgim yok. Malum yaz tatilindeyiz ve evden dışarı pek çıkamıyorum, ama artık geriye kalan 2 ayda göbek eritip en az 20 kilo vermemin zamanı geldi çünkü yaşıtlarıma baktığımda ne yazık ki çok iri görünüyorum. Yaklaşık bir haftadır akşam 8'de hafif yemek ve gece 2'de aynı şekilde hafif bir atıştırma yapıyorum. (2 kurabiye, 5 bardak su.)... Birkaç gündür, günde 2 saat yürüyüş yapıp merdiven çıkıyorum ve hiç acıkmıyorum yalnızca su ihtiyacım oluyor. (Buna rağmen 2 günde 3 kilo almışım.) Bu tür şeyler yağ yerine kas eritir gibi şeyler duydum ve ben yağ eritmek istiyorum; nasıl bir yol izlemeliyim?
    Boy: 1.85
    Kilo: 92
    (Destan gibi yazdığım için çok üzgünüm. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2 Ayda 20 Kilo Vermek Mümkün Mü?

2 ayda 20 kilo vermek, önemli bir hedeftir ve dikkatli planlama ve sürekli çaba gerektirir. Ancak, bu hedefe ulaşmak mümkündür.

Sağlıklı Bir Diyet Planı Oluşturun:

Kalori alımınızı azaltmak ve besleyici gıdalara odaklanmak önemlidir. İşlenmiş gıdalar, şekerli içecekler ve sağlıksız yağlardan kaçının. Bunun yerine meyve, sebze, tam tahıllar ve yağsız proteinler tüketin.

Düzenli Egzersiz Yapın:

Haftada en az 150 dakika orta yoğunlukta egzersiz yapmayı hedefleyin. Egzersizleriniz kardiyo, kuvvet antrenmanı ve esneklik egzersizlerini içermelidir.

Su İçin:

Yeterli su içmek, tokluk hissini artırır ve metabolizmayı hızlandırabilir. Günde en az 8 bardak su içmeyi hedefleyin.

Yeterli Uyku Alın:

Uyku, hormonları düzenlemeye ve iştahı kontrol etmeye yardımcı olur. Günde 7-9 saat kaliteli uyku almaya çalışın.

Stresten Kaçının:

Stres, kortizol hormonunun salınımına neden olabilir ve bu da kilo alımına yol açabilir. Stres yönetimi teknikleri, örneğin yoga, meditasyon veya derin nefes alma egzersizlerini uygulayın.

Sabırlı ve Kararlı Olun:

2 ayda 20 kilo vermek zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir. Vazgeçmeyin ve hedeflerinize odaklanın. Sonuçlar gecikmeli olarak ortaya çıkabilir, bu nedenle sabırlı ve kararlı olun.

Doktorunuza Danışın:

Herhangi bir önemli diyet veya egzersiz değişikliği yapmadan önce doktorunuza danışmanız önerilir. Özellikle altta yatan sağlık sorunlarınız varsa bu önemlidir.

Sonuç:

2 ayda 20 kilo vermek zorlu ama ulaşılabilir bir hedeftir. Sağlıklı bir beslenme planı, düzenli egzersiz, yeterli uyku, stres yönetimi ve kararlılık ile bu hedefe ulaşabilirsiniz. Ancak, herhangi bir önemli değişiklik yapmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Az karbonhidrat bol protein bol su bol kardiyo.

• Yazmayı unutmuşum ailem spor salonuna gitmeme izin vermiyor :(

• Dostum git bi kızla sevgili ol, sonra kızın gerçek yüzünü görünce, seni aldatınca tüm iştahın kaçıyo hiç bir şey yiyesin gelmiyo 2 ayda bırak 20 yi 30 kilo verirsin

• 2 ay zor ama 5-6 ay fit bi vücuda sahip olursun bana gore. En azından ben o sure içinde zayifladim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyüş ve az yemekle göbek gider ve baldır incelir mi önemli olan o :(

• Hocam spora gidemiyorsanız sporu evinize getirin
    2 dambıl+ internetteki egzersiz videolarıyla başlayabilirsiniz
    Bi de yürümek yeterli olmayabilir bir velespit alabilirsiniz hem zevkli hem etkili olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa000xxx

Yürüyüş ve az yemekle göbek gider ve baldır incelir mi önemli olan o :(

Çık ve koş. Olay bu. Koş.
  • Çık dışarı koş eve gel mekik cek parktaki spor aletlerini kullan boşuna yapilmadi onlar.Beslenmeye gelirsek karbonhidrat fazla tuketme birak vucudun gerekli enerjiyi kendi yaglarini yakarak kullansin cok rahat kilo verirsin.Kısacası un tuz şeker yok bol bol protein su ve antreman var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 15 Temmuz 2015; 3:26:21 >
  • 2 ayda 20 kilo vermek metabolik açıdan imkansız vücudun bir yerden sonra kendini kilitler organlarının zarar görmemesi için
  • bi yandan kas çalış erimesin kaslar

• quote:

Yürüyüş ve az yemekle göbek gider ve baldır incelir mi önemli olan o :(

Yürüyüş değil, koş çok koş. Ayrıca mekik falan bi işe yaramaz tek başına. Alt karın orta karın üst karın bunları birlikte çalışman lazım. Valla baldıra gelirsek o biraz zor bende hala var biraz baldır Un tuz şeker tüketme.
  • Ayda 4 kilodan fazla vermek sağlıksız. Ben 7 ayda 26 kilo verdim. Annem bile çok hızlı verdim diye kızdı bana.
  • 72kg sana çok az durur 83 ideal bence tabi gerçekten 1.85 boyun varsa

• quote:

Yazmayı unutmuşum ailem spor salonuna gitmeme izin vermiyor :(

Bu nasıl bir aile. Ne demek spor salonuna gitmene izin vermiyor? Kalp damar hastalıkların baş gösterince masrafları karşılayacak güçleri vardır umarım.
  • 6 gün geçti diyet+spor işe yarıyor, 88 kiloya indim ama göbeğimde bir değişiklik yok.

• Neler yiyosun

• Veremezsin

• biri banda tavsiye versin
  • Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 5 siyah zeytin, kibrit kutusu peynir.
    Öğle: Salata + 100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 kızarmış ekmek
    Akşam: 50 gram lor peyniri + 1 kızarmış ekmek.
    Ara öğünlerde ise 1 yeşil elma.

Günde 10 kilometre hızlı tempoda yürüyüp 5 kilometre orta eğimde yokuş çıkıyorum.

Edit* Günlük etkinlik düzenim;  2 ayda 20 kilo vermem gerekiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentheus -- 21 Temmuz 2015; 22:53:37 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.