Yazın diyet ve spor yapcam. temmuzdan eylüle kadar her öğlen ton balıklı salata yesem sıkıntı olur mu sizce. Ton balığı civa falan bi şeyler diyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 ay boyunca her gün ton balığı yesem sıkıntı olur mu

-
-
Ağır metal zehirlenmesi yaşarsın.
-
Konserve değilse sorun olmaz, alırken dikkat et zehirlenme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıldır 160 gr'lık konservelerden haftada en az 2 genelde 6-7 tane yiyorum hiç bir sorun çıkmadı.
Daha 2 ay önce kapsamlı Check-up yaptırdım genetik değilse konseverlerden bir sorun çıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRexMystic -- 28 Mayıs 2025; 21:32:51 > -
barbunya pilaki de ye arada ! hazırları gayet güzel ve tokluk/fiyat performansı cok iyi 400 gr olanlarının
-
Ton balığında civa tehlikesini ben de bir yerlerden duydum ya da okudum. Doğru mudur bilmiyorum ama doğruluk payı fazla olabilir diye düşünüyorum.
-
5 yılda çıkmaz zaten 20 sene sonra görürsün etkilerini.
Yüksek civa içeren balıklar arasına giriyor. Uzun yaşıyor ve çok büyüdüğü için ağır metaller barındırıyor bünyesinde.
O yüzden uskumru,somon,alabalık tarzı uygun fiyatlı balıklar da tercih edin arada akşamdan ızgara yapar saklama kabına koyarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X