Şimdi Ara

2 500 e kadar 3d telewizyon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2 500 limitim war almışken 3d bir telewizyon almak istiyorum her zaman alma şansım yok internette araştırdım likdeki televizyon nasıl sizce ? yada başka önerileriniz varmı yada 3d alıp almama konusunda fikriniz ??

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-40-motionflow-full-hd-3d-led-televizyon-kdl-40ex720-40ex721/ProductDetails.aspx?productId=evsony40ex720&categoryId=163192

fiyat performans ?? saygılar..

• Klavyenizde v harfi mi yok yoksa w yazmanizin ozel bir nedeni var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D ağırlıklı bir TV istiyorsan o fiyat düzeyinde 42LW5500 modeli daha iyi olur. FPR gözlük teknolojisi kullandığı için gözleri yormaz, bulantı yapmaz. Ayırca 3D bakımından daha stabildir, EX serisinde ekran titremesi ve crosstalk sorunları vardır. Ama 2D Full HD ağırlıklı kullanacağım dersen EX720 düşünebilirsin motion motoruy daha iyidir Sony lerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven
    3D ağırlıklı bir TV istiyorsan o fiyat düzeyinde 42LW5500 modeli daha iyi olur. FPR gözlük teknolojisi kullandığı için gözleri yormaz, bulantı yapmaz. Ayırca 3D bakımından daha stabildir, EX serisinde ekran titremesi ve crosstalk sorunları vardır. Ama 2D Full HD ağırlıklı kullanacağım dersen EX720 düşünebilirsin motion motoruy daha iyidir Sony lerin.

tech hocam bu ve benimki gibi sorulara cevap vermekten yorulmuş olmalı...

quote:

Orijinalden alıntı: CafCaf52
    arkadaslar 2 500 limitim war almışken 3d bir telewizyon almak istiyorum her zaman alma şansım yok internette araştırdım likdeki televizyon nasıl sizce ? yada başka önerileriniz varmı yada 3d alıp almama konusunda fikriniz ??
    Sony kdl-40ex720
    fiyat performans ?? saygılar..

sorun ile ilgili olarak Yeni evlenecek için tavsiye lütfen... başlığım size bir fikir verebilir düşüncesindeyim.

• quote:

3D ağırlıklı bir TV istiyorsan o fiyat düzeyinde 42LW5500 modeli daha iyi olur. FPR gözlük teknolojisi kullandığı için gözleri yormaz, bulantı yapmaz. Ayırca 3D bakımından daha stabildir, EX serisinde ekran titremesi ve crosstalk sorunları vardır. Ama 2D Full HD ağırlıklı kullanacağım dersen EX720 düşünebilirsin motion motoruy daha iyidir Sony lerin.

dediğiniz televizyonu bende cok beğendim bazı sitelerde 2200 bazılarında 2800 kafam karıştı fiyat olarak ama cok iyi yorumlar almış teşekkürler ilginize.
  • samsung46d600 3d nasıl arkadaslar yoksa 42lw5500 mü ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CafCaf52 -- 10 Ekim 2011; 23:42:22 >
  • 2800 çok yüksek bir fiyat 42" boyutta LW5500 için. Normalde 2300+-100TL civarı satılıyor.
    B600 iki yıl önceki seri 3D si karşılaştırılamaz bile LW5500 ile. Hem eski bir cihaz hem de SG gözlük, çok rahatsız edicidir. SG gözlüklü yeni sene modellerinde dahi sorunlar var. Bu ikisi arasında kesinlikle LW5500 tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben şimdi anlamadım lw550 yi öwdünüzmü kötüledinizmi anlamadım .. bu 2 si arasından hangisi ??
  • B yazmışsın ben ona gitaben yazmıştım. D6000 - LW5500 arasında kaldıysan TV leri birebir izlemeni tavsiye ederim. Samsung panelleri daha parlak renkler verir ama D6000 de 2D ->3D çeviri fonksiyonu yok. Buna karşın LW serisi FPR gözlüklüdür ve 3D si daha iyidir, paneli D serisi gibi parlama yapmaz. Dediğim gibi 2D Full HD ağırlıklı kullanacaksan ilk söylediğin EX720 serisi iyidir. 3D film çok izlerim diyorsan da LW serisi fiyat / performans olarak iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

Klavyenizde v harfi mi yok yoksa w yazmanizin ozel bir nedeni var mi?

alışkanlık sanırım
  • quote:

B yazmışsın ben ona gitaben yazmıştım. D6000 - LW5500 arasında kaldıysan TV leri birebir izlemeni tavsiye ederim. Samsung panelleri daha parlak renkler verir ama D6000 de 2D ->3D çeviri fonksiyonu yok. Buna karşın LW serisi FPR gözlüklüdür ve 3D si daha iyidir, paneli D serisi gibi parlama yapmaz. Dediğim gibi 2D Full HD ağırlıklı kullanacaksan ilk söylediğin EX720 serisi iyidir. 3D film çok izlerim diyorsan da LW serisi fiyat / performans olarak iyidir.

walla gittim LW5500 modelini aldım 3d teknolojisi kat we kat daha iyi we gözü yormuyor ve samsungun 6000 serisinde werdikleri gözlükler eski we kocaman 7000 serisinde werdikleri cok iyi ama onların fiyatlarıda ucuk . cok cok teşekkürler bilgilerinize beni cok aydınlattınız..

arkadaslar w yazmam alıskanlık galiba kusura bakmayın.

• Hayırlı olsun, 3D de fiyat / performans olarak piyasadaki en iyi TV lerden birini almış oldun. Güle güle kullan.
  • tekrar sonsuz teşekkürler..teknosada görevli arkadastanda 2 trabt film sözü aldım :) 7 adet gözlük 1 ay HD smart tw werdiler hediye.
  • quote:

tekrar sonsuz teşekkürler..teknosada görevli arkadastanda 2 trabt film sözü aldım :) 7 adet gözlük 1 ay HD smart tw werdiler hediye.

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben de 42LW5500 serisini takip ediyorum, almaya niyetlendim. kullanınca tv nizle ilgili olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekefe

quote:

tekrar sonsuz teşekkürler..teknosada görevli arkadastanda 2 trabt film sözü aldım :) 7 adet gözlük 1 ay HD smart tw werdiler hediye.

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben de 42LW5500 serisini takip ediyorum, almaya niyetlendim. kullanınca tv nizle ilgili olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekleriz.

tabiki kesinlikle
  • quote:

quote:

B yazmışsın ben ona gitaben yazmıştım. D6000 - LW5500 arasında kaldıysan TV leri birebir izlemeni tavsiye ederim. Samsung panelleri daha parlak renkler verir ama D6000 de 2D ->3D çeviri fonksiyonu yok. Buna karşın LW serisi FPR gözlüklüdür ve 3D si daha iyidir, paneli D serisi gibi parlama yapmaz. Dediğim gibi 2D Full HD ağırlıklı kullanacaksan ilk söylediğin EX720 serisi iyidir. 3D film çok izlerim diyorsan da LW serisi fiyat / performans olarak iyidir.

walla gittim LW5500 modelini aldım 3d teknolojisi kat we kat daha iyi we gözü yormuyor ve samsungun 6000 serisinde werdikleri gözlükler eski we kocaman 7000 serisinde werdikleri cok iyi ama onların fiyatlarıda ucuk . cok cok teşekkürler bilgilerinize beni cok aydınlattınız..

arkadaslar w yazmam alıskanlık galiba kusura bakmayın.

Kusura bakma ama neyin aliskanligi acaba?
    sanki Turkce de cok kullanilan bir harfmis gibi...
    Benim klavye Turkce degil o yuzden boyle yaziyorum bu arada...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.