İyi geceler arkadaşlar. İki gün önce 2.5 senelik ilişkim saçma sapan bir hatam yüzünden bitti. Kafam o kadar bozuk ki sizlerle paylaşmak istedim. Kısaca , sizleri yormadan durumu anlatmak istiyorum. Kız arkadaşım tatilin başlamasıyla memlekete gitti ve biz onunla evde olduğu zamanlarda çok nadir konuşabilir olmuştuk. Ben yaz okulu için Eskişehir'de kaldım ve bizim için 4 aylık bir hasret dönemi başladı. Bu süreçte toplasan 2 saat telefonda konuşabildik ve mesajlar bile çok seyrekti. Ben bu süreç içinde büyük bir özlem çektim ama bu ayın başlarında internetten tanıştığım bir kızla 4 gün süreyle muhabbet ettim ve açıkçası konuşmalarım biraz asılma noktasına vardı. Ama kızla bırakın buluşmayı konuşmadık bile öylece kaldı. Bundan dolayı o günden beri pişmanlık içerisindeydim. Yaz okulu bittikten sonra memlekete döndüm ve 12 gün boyunca aynı şehirde birbirimizi göremedik. Sonrasında ben ev işlerini halletmek için Eskişehir'e döndüm.
Salı günü ders seçimi yapmak Ankara'ya gelecekti kendisi. Bende sürpriz yapmak için buradan atladım trene ve terminalde onu karşıladım. Dört aylık özlem bitmiş ve birbirimize kavuşmuştuk. Valizlerini de alıp okuluna geçtik ve sonrasında okulda bir kafeye oturduk. Otururken yeni aldığım telefonuma bakmak maksadıyla eline aldı ve telefonda gezinirken Whatsapp'a girdi. O anda başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Konuşmayı silmeyi unutmuştum ve bu kız kim diyerek sohbeti açtı ve yazılmış bütün her şeyi okudu. Bende o anda aptal bir yalan uydurdum ama sonrasında yalanı devam ettiremedim ve itiraf ettim. Kızla kısa bir süre konuştuğumu , neden yaptığımı bilmediğimi ve kızdan kesinlikle hoşlanmadığımı sadece konuştuğumu anlattım o ağlarken. Ama nafile benden ağlaya ağlaya ayrıldı ve bir daha adımı anma diyerek yurduna gitti. İki gündür ne bir mesaj ne bir arama hiç konuşmadık.
Ben ise aramızdaki kırılan güvenden sonra bu ilişkinin hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağını biliyorum. Ama onun gibi bir kıza böyle bir sonu yaşattığım için ve onu böyle berbat bir duruma sürüklediğim için tabiri caizse köpek gibi pişmanım ve sonunda barışmayacak bile olsak onun gönlünü alıp affettirmem gerekiyor. İki gündür nasıl yaşadığımın farkında değilim. Doğru dürüst yemek yiyemiyorum , bütün gün su ve sigarayla geçiyor iki gecedir ise içkinin dibindeyim. Sizden dışarıdan bu olaya bakarak bana tavsiye vermenizi ve yardım etmenizi istiyorum. Şimdiden çok sağ olun.
aradan biraz zaman geçsin derim..
mühendis olacaksın ama daha yaptığın çapkınlıkları gizleyemiyorsun işin zor.
Sadece pe?inden ko?many istiyor.Ytiraf etmi?sin sykynty yok.Erkekler böyle ?ey yapty?ynda kyzlar çok sykynty etmezler.3-5 kyz arkada?yna anlatyr,onlarda biraz süründür derler.Olay böyle geli?ir 2 hafta sonra bary?yrsyn.
Hata direkt olarak sende dostum yapacak bişey yok olan olmuş artık bişeyler sende varmış ki o kızla konuşmuşsun şimdi aynını o orda başka bi cocukla konuşsa ve sen yakalasa naparsın sen açıkla bakalım ?
Kardeşim o an gizlemek isteseydim emin ol işin içinden çıkardım fakat o an karşısında daha fazla yalan söylemek istemedim sevdiğim kıza.
Barışırsınız merak etme.
İlk önce kendini yakalatmaktaki başarına şapka çıkarıyorum hemde 4 ayda toplasan 2 saat konuştuğun kıza hadi dicem hergün kontrol etse bişekilde yakalandın , sen öbür hatuna belliki yazılmışın son derece normal aslında neyse sonuç olarak seviyorsan geri kazanmak için mücadele vericeksin , çiçek böcek bişekilde alcan gönlünü, başarılar...
CaNeRR
kullanıcısına yanıt
Tepkim aynı şekilde olurdu kardeşim ben ona haksızlık etmiyorum. Benimle barışmasını da istemiyorum şu anda. Tek istediğim yaptığım hatanın bedelini tek başıma çekmek , onun öyle üzülmediğini bilmek bunun için düşünüyorum.
E?er kyza anlatsaydyn bu durumu ba?ta kyzyp sonra affederdi.. Ama sen anlatmamy?syn gizlemi?sin, haliyle kendi ö?renince kötü olmu?..
Ek olarak kyzla yatmamy?syn etmemi?sin ne var bunda.. Ayryca yok güven problemi artyk gitti bitti, kalp bir cam gibi dü?ünce kyrylyr bir daha onarylamaz nidalarynyn hepsi safsata.. Kendini affettirip olayy ona açykla ve kaldy?ynyz yerden daha sa?lam ?ekilde devam edin..
Millet sevgilisi varken 2.3. yü diziyor gününü gün ediyor.. Sen böyle bir ?erefsizlik mi yaptyn ki senden böyle ayrylyyor.. Her ?eyin tamiri vardyr önemli olan bunu tekrarlamamak !
Ek olarak böyle ufacyk ?eyde bile yakalanmak cidden acemice Gülüyorum kusura bakma ama öyle
Al kar?yna iyice konu?, aldatyldym psikolojisine girmesin kyz. Çünkü muhtemelen o modda ?u an ve kadersizim ben diye dövüyordur.. Kyzlar i?te.. Ylla kötü bi?i olmasyny bekliyorlar bunalyma girmek için.
Seraphine
kullanıcısına yanıt
yaptığın kötü birşey sende farkındasın.
AMa sonuçta fiziki birşey yapmamışsın. 3-4 yıl önce olsa bende şuan sana kızıyor olurdum ama artık internetten birileri ile mesajlaşmak gayet normal yabi yavşamanın derecesini bilmiyorum.
Bence abartacak birşey yok ama kız arakdaşının gözünden bakarsak gururu kırılmış sonuçta.. Kendini affettirebilirsin herşey eskisine dönebilir.
İşleri zamanına bırak... Önce sinir geçsin sonra özür dilersin... Siniri geçmeden dileyeceğin özür daha fazla tribe sebep olacak...
İnşallah tatlıya bağlanır...
interior designer
kullanıcısına yanıt
Sağol dostum teşekkür ederim. Yazılmanın derecesi şöyleydi en son müsait bir zamanında bir şeyler içelim dedim ve sonra konuşmadık. Zaten biraz zaman geçmesini bekliyorum sinirinin geçmesi için umarım iyi dileklerini gibi olur sonuç.
Telefonunu karıştırıyorsa o da yapmış bişeyler seninkine bakıp umduğunu bulmuş boşver
Zannetmem hocam çünkü okuduğu okulda çok arkadaşım var , yurdunun yan binasında kalan iki tane arkadaşım var yani bir durum olsa haberim olurdu. Ki zaten ona karşı güven problemi gerçekten yaşamadım çünkü güvenilir ve dürüsttü olabildiği her konuda ve beni sevdiğinden hiç şüphem yok. Ayrılmak istese bahane aramazdı ve ayrıldı hemde.
yazık olmuş okurken üzüldüm. ama barışırsınız bence. biraz dokunma akışına bırak.
ALLAH ın sopası yok whatsapp'ı var duymadın mı? hiç
ne yaparsan yap o kızı kaybetme yalvarırmısın yakarırmısın bilmiyorum
kıza ben dersimi aldım de ve güzel bir tövbe et birdahi yapmayacağına ALLAH a söz ver rabbimde işini rast getirsin aranız düzelsin.
seviyorsa hem sana kızacak hem de üzülecektir yok öyle sadece ben çekmek istiyorum biraz güven sorunu yaşayacaksınız ama içten bir özür ve pişmanlık borçlusun geçmiş olsun en yakın zamanda barışmanız dileğiyle.
Fena batırmışın valla ben olsam gerçek anlamda affetmezdim, sen de affetmezdin muhtemelen. Ancak yakamı bıraksın diye affetmiş gibi yapardım, o da öyle yapar muhtemelen...
quote:
Orijinalden alıntı: Seraphine
Zannetmem hocam çünkü okuduğu okulda çok arkadaşım var , yurdunun yan binasında kalan iki tane arkadaşım var yani bir durum olsa haberim olurdu. Ki zaten ona karşı güven problemi gerçekten yaşamadım çünkü güvenilir ve dürüsttü olabildiği her konuda ve beni sevdiğinden hiç şüphem yok. Ayrılmak istese bahane aramazdı ve ayrıldı hemde.
Valla hocam bilirler söylemezler, anlamazsın bile, sen gene de kimseye güvenme gözünü kapatıpta. Artık arkaya bakmamanı öneririm o aynı şeyi yapsa yapmadım dese sen inanırdın ona o sana inanmamış. Fazla da nutuk atmak istemiyorum işin aslı. Herkes için her durumu düşünmen gerek. Olmaz olmaz.
Bi kere şu içki - sigara olayını bırak.
İkincisi asla peşini bırakma. Aylar sürse bile peşinden koş . yurtta mı yoksa evde mi kalıyor bilmem otur sokakta saatlerce onun aşağı inmesini bekle. Seviyorsan yaparsın .