|
ben aradığımda bir teşhir bir kapalı kutu var demişlerdi, gittim önce teşhir olana baktım ki o da aynı gün açılmış yani teşhire yeni konulmuş çok temizdi; bana yalan söylemediler yani neyse onu söylediler telefonda. benim attığım fotoğraftaki ışık sızması netteki diğer fotoğraflara göre fazla değil hocam, çok daha kötüleri var. bir de orada yazdım zaten, fotoğraf çekince öyle görünse de çıplak gözle yarısından bile az görünüyor o ışık sızması, telefon kamerası ışığı fazla gösteriyor! . zaten ekran sürekli simsiyah olmadığı için renkli ekranda hiç rahatsız etmiyor. ben "gece ışığı modu"nu açıyorum windowstan, parlaklığı en düşük seviyelerde kullanıyorum zaten, o zaman hiç rahatsız edecek bir durum yok bence. misal youtuben bir incelemeye baktım, adam ufo test yapmış berbat görünüyor videoda, aynı testi ben kendim yaptım akşam çok daha netti. videoyu 120hz kamera ile çektim dese de kameranın ışık algılaması ekrana yansıtması vs farklı oluyor, canlı canlı görünce çok fark ediyor görüntü. Anti-glare diye bir ibareye rastlamadım ekran hakkındaki bilgilerde, görüntü canlı ekran parlak duruyor. gece kullandığım için ışık yansıması göremedim hiç, odanın ışığını açtığımda da rahatsız eden bir durum olmadı. yandan güneş vurursa ne olur bilemem ama çok rahatsız edeceğini sanmıyorum. ben zaten pencereyi açmam pek. |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android