Şimdi Ara

2-3 aydır yaşadığım tuhaf birkaç olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler iyi akşamlar ilk başlarda bu olayı çok fazla takmıyordum fakat tesadüf olmadığını anladım.
    Şimdi ben yazın ortasından beri oluyor, mesela forumda birinin yazdığı mesajı okurken birisiyle telefonda konuşuyorum ve okuduğum kelimeyi aynı anda birisi söylüyordu çok tuhaf geliyordu 10-15 kez yaşadım bunu ama dediğim gibi aldırmadım.
    Sonra geçen bi pazar günü sabahı evde kalmadım ve bulunduğum evden çarşıya doğru yürüyorum aklıma soyadı kavşut olan bi arkadaş geldi dedim nabıyor falan tam onu dedikten sonra kafamı kaldırdım ve bi baktım Kavşut Otopark yazıyor. Orayı görmüşsündür falan diyenler olacak fakat caddeyi döndükten sonra kafamı havaya kaldırmadım hiç uykuluydum zaten.
    Bundan sonra geçen gün yine bi arkadaşım vardı en son 2-3 sene önce görmüştüm kendisini dedim acaba ne yapıyor ne ediyor 1-2 saniye bir düşündüm ertesi sabah yine çarşıda o arkadaşa rastladım.
    Ve geçen hafta babamın pek de tanımadığım bilmediğim bi dayısı vardı Almanya'daymış bi kez laf arasında öğrenmiştim ve düşündüm dedim bak babamın dayısı gitmiş oraya bizimkiler niye gitmedi falan, ertesi günü haber geldi babamın dayısı ölmüş.
    Ve son olarak dün akşam muhabbetim olmayan fakat arkadaş çevresinden tanıdığım birisinin twitterini gördüm baktım 1 dakika falan ve kapattım. Onu da hayatımda reel olarak bir kez veya iki kez görmüşümdür bugün onu gördüm.

Anlatıldığında tuhaf geliyor mu bilmiyorum fakat bu olayların olması cidden bende bir merak uyandırdı. Sebebi ya da daha önce yaşayan var mıdır merak ettim. Yorumlarınızı bekliyorum.

• up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrica sakin citizen ne yapiyo forumumuz ne guzel ne zamandir cokmuyo gibi seyler dusunme

imzamı atarım,yeri gösterin + _ -
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Bu kuantum fiziginde olan bisey senin algı esigin cok gelismis kıscası ! Bunun uzerinde calıs ve gelistir derim.Korkucak bir durum yok anlıcagın.İlerde işine yarar.

Nası yani hocam anlamadım tam? Bunu böyle 3-4 olaydan çıkartabiliyor muyuz?

İmza için OCA'ya teşekkürler.

Elektrik ve Elektronik Muhendisligi 4. Sinif
  • olur öyle. (ciddiyim)
  • Duru görü diye araştır bu özelliklere ve fazlasına sahip insanlar oldugunu görüceksin sen daha basındasın ama gelistirirsen farkı anlarsın.Kuantum fiziginde bu dediklerininin ve fazlasının acıklaması var.

• forumda bi arkadas vardi bikac ay once. gelecegi goruyordu birkac kez gordu yani ispatladi bize de. cok sasirmistim pm attim cevap vermedi o gunden sonra da foruma girmedi galiba. durugörü denen şeyi araştır bi istersen.

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Evet beyler iyi akşamlar ilk başlarda bu olayı çok fazla takmıyordum fakat tesadüf olmadığını anladım.
    Şimdi ben yazın ortasından beri oluyor, mesela forumda birinin yazdığı mesajı okurken birisiyle telefonda konuşuyorum ve okuduğum kelimeyi aynı anda birisi söylüyordu çok tuhaf geliyordu 10-15 kez yaşadım bunu ama dediğim gibi aldırmadım.
    Sonra geçen bi pazar günü sabahı evde kalmadım ve bulunduğum evden çarşıya doğru yürüyorum aklıma soyadı kavşut olan bi arkadaş geldi dedim nabıyor falan tam onu dedikten sonra kafamı kaldırdım ve bi baktım Kavşut Otopark yazıyor. Orayı görmüşsündür falan diyenler olacak fakat caddeyi döndükten sonra kafamı havaya kaldırmadım hiç uykuluydum zaten.
    Bundan sonra geçen gün yine bi arkadaşım vardı en son 2-3 sene önce görmüştüm kendisini dedim acaba ne yapıyor ne ediyor 1-2 saniye bir düşündüm ertesi sabah yine çarşıda o arkadaşa rastladım.
    Ve geçen hafta babamın pek de tanımadığım bilmediğim bi dayısı vardı Almanya'daymış bi kez laf arasında öğrenmiştim ve düşündüm dedim bak babamın dayısı gitmiş oraya bizimkiler niye gitmedi falan, ertesi günü haber geldi babamın dayısı ölmüş.
    Ve son olarak dün akşam muhabbetim olmayan fakat arkadaş çevresinden tanıdığım birisinin twitterini gördüm baktım 1 dakika falan ve kapattım. Onu da hayatımda reel olarak bir kez veya iki kez görmüşümdür bugün onu gördüm.

Anlatıldığında tuhaf geliyor mu bilmiyorum fakat bu olayların olması cidden bende bir merak uyandırdı. Sebebi ya da daha önce yaşayan var mıdır merak ettim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Tek istediğim şey artık kaçta yatıyorsan beni aklına getir ve bakalım gece yatarken bana bir şey olacak mı?

Zaten 3 gündür rüyamda sürekli ölüyorum. En son gördüğümde kurtulmuştum ama mermiler bana isabet etmişti.

• bana da oluyor ama bu kadar sık değil

psişiklik var işte sende

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

forumda bi arkadas vardi bikac ay once. gelecegi goruyordu birkac kez gordu yani ispatladi bize de. cok sasirmistim pm attim cevap vermedi o gunden sonra da foruma girmedi galiba. durugörü denen şeyi araştır bi istersen.

Biraz araştırdım fakat burada sanki bilinçli gibi yansıtılmış fakat benimki tamamen tesadüf oluyor günün bi saatinde bişey aklıma geliyor ve onu görüyorum ertesi gün.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.