Şimdi Ara

2.3.5 üstüne miui kuruluyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlarda iyi gibi geldi ama artık sıkıldım 2.3.5'den miui güzeldi kuruluyomu üstüne yoksa 2.2'yemi döneyim?

• Kurulmuyor . Çoğu kişi eskiye döndü miui kurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbulls94

Kurulmuyor . Çoğu kişi eskiye döndü miui kurdu

hay ben böyle işin ulan bişeyde 4x4 lük olsun ya
  • ben de bekliyordum ama artık sabrım taştı kısık mikrofon ve dokunmatik sapıtmasından. bu akşam yedeklerimi alıp dönüyorum 2.2 ye ve miui kuruyorum arkadaş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

ben de bekliyordum ama artık sabrım taştı kısık mikrofon ve dokunmatik sapıtmasından. bu akşam yedeklerimi alıp dönüyorum 2.2 ye ve miui kuruyorum arkadaş!

2.3.5 üzerine MIUI :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427533

Bir fikir olsun diye verdim. Kurup denemedim ama forumda kuran arkadaşlar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

ben de bekliyordum ama artık sabrım taştı kısık mikrofon ve dokunmatik sapıtmasından. bu akşam yedeklerimi alıp dönüyorum 2.2 ye ve miui kuruyorum arkadaş!

2.3.5 üzerine MIUI :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427533

Bir fikir olsun diye verdim. Kurup denemedim ama forumda kuran arkadaşlar vardı.

şimdi düşünüyorum da ingilizce bu rom ayriyetten cwm bulmak lazım. ve kısık ses sorunu gidecek mi acaba dokunmatik sapıtması gidecekmi? ingilizce kullanmak var bir de en iyisi 2.2 ye dönüp en son çıkan ses sorunu olmayan türkçe miui yi bulup yüklemek sanırım

• müzik dinliceksen creative ep630 tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

müzik dinliceksen creative ep630 tavsiye ederim.

yanlış yazdınız sanırım?
  • :D sorma konular karışmış kulaklık arayan arkadaşa yazdıydım ben onu.
  • miui de telefon görüşmesi yaparken ses kısıklığı oluyor mu? arada bir de olsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

:D sorma konular karışmış kulaklık arayan arkadaşa yazdıydım ben onu.

anladim zaten :D

o degilde karsi tarafa kisik sea gitmeyen bi forumdaki performans modlu miui yi biliyorum. digerlerinde de sorunsuzsa kuralim son surum ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.