Şimdi Ara

1mb internet kullanan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi hala 1mb internet kullanan kaldimi,58 tl veriyorum,telekom mudurlugune gitem ayni fiyatdan 8mb yukseltirlermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 1 ay oncesıne kadar 1 mb kullanıyordum. Aynı sızın gıbı fıyat oduyordum. Mh yı arayıp obonelıgımı ıptal ettırmek ıstıyorum dedım hemen fıyatı ındırdıler 35 lıra yapalım dedıler tabıkı kabul etmedım. Şu anda 16 mb limitsiz 75 akk kullanıyorum superonlınedan ayda 54 tl oduyorum. Bide 8 mb var oda 49 tl. Yani 1 mbye ayda verdıgınız para cok cok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur5392

Bende 1 ay oncesıne kadar 1 mb kullanıyordum. Aynı sızın gıbı fıyat oduyordum. Mh yı arayıp obonelıgımı ıptal ettırmek ıstıyorum dedım hemen fıyatı ındırdıler 35 lıra yapalım dedıler tabıkı kabul etmedım. Şu anda 16 mb limitsiz 75 akk kullanıyorum superonlınedan ayda 54 tl oduyorum. Bide 8 mb var oda 49 tl. Yani 1 mbye ayda verdıgınız para cok cok fazla

Bu 35 tl fiyatını her çıkmak isteyene sunuyolar sanırım.Asıl soru şu adamlar 35 tlden bile kar ediyorsa 68 tl ile ...

Edit:Tavsiyem taahhüt yoksa çıkmakla tehdit et , varsada bağır çağır.Komşularına falanda sor ne kadar hız aldıklarını genelde hattınız desteklemiyor yalanını söylüyolar kanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 23 Mayıs 2014; 11:23:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Bence yapılan bu teklıfle ınsanı salak yerıne koyuyorlar yanı ben yıllarca ttnete 50 lıradan fazla para verdım. İptal ettırmeden once akılları nerdeydı ?
  • Tahatut yok arkadaslar 10yili askindir kullaniyorum,bugun gidip sorucam bakalim 54 e 16mb oluyirsa versnler ,hiz yukselmez derlerse fiyati 35 e cekin ozaman derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnett 16 mb 54 tl degıl sanırım bılemıyorum. Superonlineda 54 tl
  • 2 yıl öncesine kadar internet hızım 1mbps idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptv kaç mb internet yiyor?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, banada aynısı yaptılar vallahi sömürülüyoruz.35 e belkide daha ucuza verebilecekleri interneti 68 e , taahhüt ile (bence taahhüt çok riskli iş) 50 civarı bir fiyata veriyorlar , yani sesimizi duyan kimsenin olmamasıda en acı tarafı sanırım.2014 e girerken yada 2013 e girerken yine internet ucuzlayacak denmişti ama sonuç TTnet zam yaptı.Benim artık ümidim yok

• ttnet 16mbit 75akk 49 tl
  • Gittim hallettim arkadaslar sagolun..butür isleri telefon yerine merkezlere gidip halledin

• gael kullanıcısına yanıt
    Merkez derken
    Şu dış cephesi mavi boyalı Türk Telekomları mı kastettiniz acaba?

TTNET ile ne ilgisi var?
  • Lord Woldemorld kullanıcısına yanıt
    Hizmet noktalari var surdan bak istersenhttp://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/MusteriHizmetleri/Hizmet-Noktalari/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.