Şimdi Ara

Turkcell Superonline Kablo internet nasıl, kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, mevcut superonlie 24 mbps Limitsiz + Türkcell TV giriş paketi 69,9, TL kullanıcısıyım.
    Taahhütüm bitiyor ve aynı düzeni 85 liraya çıkarmak istiyorlar. Kablosuzda 3-4 aydır çok bağlantı kopuyor.
    Sitesinde Kablo internet seçeneği gördüm fiyat bi nebze diğerlerinden uygun.
    Bu hizmeti uydunet üzerinden mi alıyorlar acaba ?
    Kullanan varsa tavsiye eder mi?

www.superonline.net
    Kablo İnternet - Kampanyalar - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/internet/kablointernet/kampanyalar

• Merhaba

Ben yaklaşık bir Yıldır süper online kablo net 24 Mb internet kullanmaktayım bu bir sene boyunca %85 %90oranında 22 23 Mb hız almaktayım ancak bu 5Ghzde almaktayım, 2ghz wifi da dalgalanma olmaktadır, upload hızı 2 Mb aşmamaktadır, World of Warcrafte 69-71-ms ping vermektedir, bazen akşam 6 dan sonra netin dalgalandığını veya Netflixi yavaşlatığıno farkettiğim anda intikamımı torrent ile tüm gün non stop indirerek almaktayım,haziranda sözleşmem bitiyor büyük ihtimalle yeni kampanyası olan 35Mb 5Mb upload paketini seçeceğim zira bizim burada fiber yok

Edit:Turkcell Kablo net kampanya tablosu ekledim belki işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atraban -- 25 Nisan 2020; 19:5:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atraban kullanıcısına yanıt
    Uydunet yani kablo net alt yapısı kullanıyorlar sanırım.

Ben en iyisi fiberde kalayım. Fiyatlar çok farketmiyor

Cevap için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 25 Nisan 2020; 19:13:16 >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Evet uydunet kablonet altyapısı kullanmaktadır, fiber altyapınız var ise tabikide kendi altyapısı olan fiberneti kullanmanızı tavsiye ederim,biz yıllardır SuperOnline adsl kullanıcısı olup ve fiber altyapı olmadığı için kablo netin Superonline tercih ettik zira kopma olaylatında en azında müşteri hizmetleri telefonu açıyor(sorunu çzmüyor ama en azından açıyor)

• Hocam İnternet iyi ama verdiği modem Netmaster İnfinity 401 berbat.Kopmalar oluyor yan odada hız 5 mbts oluyor.Bu yüzden geçeceksen bence modemden routere yönlendir.

• Teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.