Şimdi Ara

1GB İnterneti olan Avea paketi ? ( ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kartalcell e geçtim fakat 250mb interneti..iptal etme şansım da var avea da şuan 500mb veya 1gb interneti olan hangi paket var en uygun ? 19luk paket bitmiş malesef acil cevap gerekiyor 1-2 günüm var

• Bende fenercell faturalivar 1 gb internet paketi aldım 5-6 aydan beri 9 tl karşılığı kullanıyorum gayette iyi eğer çeken yerlerde isen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

Bende fenercell faturalivar 1 gb internet paketi aldım 5-6 aydan beri 9 tl karşılığı kullanıyorum gayette iyi eğer çeken yerlerde isen

tarifeniz nedir?aylık ne kadar ödüyorsunuz toplamda?
  • bende merak ettim tarifeyi :) ödediği miktarı
  • 15 lik tarife her yöne 150 dakika ve mesaj buna 1 yıl taahüt verdim tarife 9 tl oldu bide 1 gb internetide alınca toplam 18 tl ödüyorum bana yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

15 lik tarife her yöne 150 dakika ve mesaj buna 1 yıl taahüt verdim tarife 9 tl oldu bide 1 gb internetide alınca toplam 18 tl ödüyorum bana yetiyor.

iyiymiş o valla banada 150 dakika ve mesaj yeter 1 gb internet olması da çok iyi kartalcell için var mı bu tarife?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céм

quote:

15 lik tarife her yöne 150 dakika ve mesaj buna 1 yıl taahüt verdim tarife 9 tl oldu bide 1 gb internetide alınca toplam 18 tl ödüyorum bana yetiyor.

iyiymiş o valla banada 150 dakika ve mesaj yeter 1 gb internet olması da çok iyi kartalcell için var mı bu tarife?

eğer hat taşıyacaksanız hattı bildiğim kadarı ile 250 dakika ve mesaj oluyor 15 tl ye.
    bide bir kaç ay kullanınca %90 taraftar hatlardakileri arayıp taahüt karşılığı tarifeyi indiriyorlar bazen %15 bazende bende olduğu gibi %50 indirim sunuyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Céм

quote:

eğer hat taşıyacaksanız hattı bildiğim kadarı ile 250 dakika ve mesaj oluyor 15 tl ye.
    bide bir kaç ay kullanınca %90 taraftar hatlardakileri arayıp taahüt karşılığı tarifeyi indiriyorlar bazen %15 bazende bende olduğu gibi %50 indirim sunuyorlar.

arasınlar o zaman :) bekleriz artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.