Şimdi Ara

1e1: PS Vita'yı İnceledik! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
66.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    (Rocky Balboa - 2006)
  • Çok almak istiyordum. Yazın aldım, 1-2 ay oynadım ve rafa kaldırdım. Pek hoşuma gitmedi. Daha çok oyunu olmalı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Şu an için gereksiz bir ürün olarak görüyorum. Hala M.S. 2000 yontma tablet çağındayız.
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • Umarım ps4 ile yükselişe geçer.

Geçemedi.
    What you give is what you get
  • ControlYourDream kullanıcısına yanıt
    Oha lan Meşhur olmuşum.
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • hort:))))
    link ölmüş:))

• Video ölü, o konsol da ölü.
  • O degil de eskiden BSC diye bir site vardı. Trgamer bitti bu bitti ama kolpanın kazanı hala hayatta. Hayat cok ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Video :
    uptostream.com
    Uptostream
    https://uptostream.com/oqmjz5nro1rj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 12 Mart 2019; 22:12:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Bu tip uzun videolarda sunucuya çok fazla yüklenildiği için takılmalar yaşanabiliyor. Sunucu video yayına alındığından bu yana 1Gbps veri gönderiyor ve bu değer büyük ihtimalle gecenin geç saatlerine kadar da aşağı düşmeyecek.

Elbet biz de videoları olabildiğince hızlı izlemenizi istiyoruz. Zaten bunun için de bir çok şey geliştirdik, her videomuzun mobil versiyonu var, hepsinde kalite seçenekleri var ve yayın akışı desteği sayesinde uzun videolarda istediğiniz konuya hızlı geçiş yapabiliyorsunuz.

Bunca emek ardından bu videonun Youtube'a yüklenmesi al biz yaptık youtube sen kullan, etinden sütünden sen yararlan ben uzaktan bakayım demek oluyor. Hak verirsiniz ki bu tip yayınlar ciddi emek istiyor ve bu emeğin karşılığını alabilmemiz için de kendi sitemizde kendi sunucularımızda yüksek izlenme rakamlarına ulaşmamız lazım. İleriye dönük planlarımızda video sunucu sayısını çoğaltarak daha iyi hizmet verebilmek var fakat bunun için şu anda elde olanla idare ederek sponsor firma bulmamız gerekli.

Kısacası youtube ve benzeri 3. parti servislerde videolarımızın yer alması hem bize hem de sizlere zarar verir. Bu yüzden videoları kendi kiraladığımız sunucular üzerinden sizlere ulaştırmaya devam etmek zorundayız.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    bide böle bişe sölemedim diyor
    r r r r r

• quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

Umarım ps4 ile yükselişe geçer.

Geçemedi.
    Geçemedi gerçektende
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.