Şimdi Ara

1e1: MSI GT 680R 'Oyunculara Özel Dizüstü Bilgisayar' video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
32.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel cihaz..
  • arakdaşlar Videoları nasıl izliyorsunuz? bende Video açılmıyor, Gözükmüyor. Önceden gözükyordu play tuşuna basiyodum bi hareketlenme olmuyordu.Şimdi hiç bişey gözükmüyor. Sizce Sorun nerde _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyall

arakdaşlar Videoları nasıl izliyorsunuz? bende Video açılmıyor, Gözükmüyor. Önceden gözükyordu play tuşuna basiyodum bi hareketlenme olmuyordu.Şimdi hiç bişey gözükmüyor. Sizce Sorun nerde _?

tarayıcında ya da kodeklerde.

Orijinalden alıntı: dreej12

quote:

Orijinalden alıntı: materyallarakdaşlar Videoları nasıl izliyorsunuz? bende Video açılmıyor, Gözükmüyor. Önceden gözükyordu play tuşuna basiyodum bi hareketlenme olmuyordu.Şimdi hiç bişey gözükmüyor. Sizce Sorun nerde _?
    tarayıcında ya da kodeklerde.

denedim yok sorun onlarda
  • Tanıtım güzel ama yaptığım yorum neden silinmiş onu aklım almıyor.
  • Eğer kullandıkları ekran kartı anakart ile tümleşikse çok uzun ömürlü bir laptop olacağını sanmıyorum, ekran chipsetleri oyun oynayıp fazla ısındıkça(hele nvidia ise) lehim yerlerinden kendini koyuveriyor. Sonra uğraş dur tamircide reballing zırt pırt falan filan... nvidia kartlı msi bi laptopum var aynı şeyleri yaşadım malesef...
  • arkadaşlar ben videolari seyredemiyorum.Ama sadece bu sitede.Play tuşuna basiyorum bi hareketlilik yok format attım düzelmedi . flash playerin son versiyonunu indirdim sorun devam ediyor sizce ne yapmalıyım ? Şimdiden Teşekkürler
  • MXM slot'u varmı Ekran kartında yoksa Ekran kartı anakart ile bütünleşikmi ?

Vücut çalışıyorum hatta şirkettekiler sen taşırsın abi tabi diyorlar fakat her insan 3,5kg pc yi taşıyabilir. Ne yani 10 saat mi elinizde tutuyorsunuz? bunca özellik var bırakın ağır olsun takmayın bu kadar herşeye.
  • dizüstü bilgisayarın özelliği taşınabilir olmasıdırtaşınabilir olması demek prize bağlı olmadan bataryayla çalışabilmesi demektir...

sen dizüstüne ekstra özellik koyarsan batarya ömrü kısalır ve prize bağlı bir bilgisayar olacağı için masaüstü bilgisayardan hiçbir farkı kalmaz...

bence oyun severler için dizüstü değilde taşınabilir masaüstü bilgasayar desek daha doğru olur
  • Arkadaşlar sanırım bu mayısta sunduğu bilgisayar daha bi hos olmus ekran kartını guncellemişler eğer bu bilgisayarında 128 SSD li modeli olursa(son zamanlarda bu HDD lerle ılgılı cok sorun yasadım) tadından yenmez kı 20 gun sonra yurt dısına (PANAMA) cıkıcam ya kendım yada arkadasa USA den arkadas aracılıgıyla getırtıcem yurt dısı fıyatı 1500 usd.

http://www.youtube.com/watch?v=gw4HN88gTqI&feature=player_embedded
    Iphone 4 16gb with Gevey
    Pes 2013 Online Master League
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Oyun oynarken klavyeye bakanımız yoktur heralde ama ısıklı olması yazısırken rahatlık saglayabilir.

aynen katılıyorum. oyun için bir artısı olmasa da kullanım için müthiş rahatlık sağlar ve tüm dizüstülerde olmalı diye düşünüyorum. iyi düşünmüşler.
    ve katılır mısınız bilmiyorum fakat masaüstü tercih ederim her zaman oyun bilgisayarı için. bence oyun masaüstünün alternatifi yok şimdilik. çok pahalılar gerçek oyun dizüstüleri.

Orijinalden alıntı: cindimaturab

quote:

Oyun oynarken klavyeye bakanımız yoktur heralde ama ısıklı olması yazısırken rahatlık saglayabilir.

aynen katılıyorum. oyun için bir artısı olmasa da kullanım için müthiş rahatlık sağlar ve tüm dizüstülerde olmalı diye düşünüyorum. iyi düşünmüşler.
    ve katılır mısınız bilmiyorum fakat masaüstü tercih ederim her zaman oyun bilgisayarı için. bence oyun masaüstünün alternatifi yok şimdilik. çok pahalılar gerçek oyun dizüstüleri.

Tabiki bu tartışılacak birşey değil fakat tercihlere göre de benim düşünceme göre laptop bilgisayarlar kullanım alanları düşüldüğünde daha fazla tercih ediliyordur. Örn; Üni kazandın gittiğin üni yaşadığın sehirin dışında ise kocaman kasayı alıp gidemezsin gittiğin yere. Örn2; öğrencisin bir hafta sonu arkadaşlarınla toplanıp o hafta sonunu sadece multiplayer oyun oynayarak geçiriceksin masaüstünü mü taşıaycaksın :)))

Örnekler biraz kişisel oldu ama sanırım birçok oyuncu arkadaşında karşılaştığı yada yapmak istediği şeylerdir ;)

Uzun lafın kısası bence masaüstü ile dizüstü bilgisayarları karşılaştırmak pekte sağlıklı değil...
    Iphone 4 16gb with Gevey
    Pes 2013 Online Master League

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeysut

quote:

Orijinalden alıntı: cindimaturab

quote:

Tabiki bu tartışılacak birşey değil fakat tercihlere göre de benim düşünceme göre laptop bilgisayarlar kullanım alanları düşüldüğünde daha fazla tercih ediliyordur. Örn; Üni kazandın gittiğin üni yaşadığın sehirin dışında ise kocaman kasayı alıp gidemezsin gittiğin yere. Örn2; öğrencisin bir hafta sonu arkadaşlarınla toplanıp o hafta sonunu sadece multiplayer oyun oynayarak geçiriceksin masaüstünü mü taşıaycaksın :)))

Örnekler biraz kişisel oldu ama sanırım birçok oyuncu arkadaşında karşılaştığı yada yapmak istediği şeylerdir ;)

Uzun lafın kısası bence masaüstü ile dizüstü bilgisayarları karşılaştırmak pekte sağlıklı değil...

bütün yazdıklarına katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba,İnceleme güzel ama;1. Ekran ve aydınlatma cinsi nedir? (led ?)2. Ekran çözünürlüğü söylenmedi mi yoksa ben mi kaçırdım?3. Opsiyonel bir istek ama laptop tanıtırken atlanan adaptör ağırlığı da belirtilse iyi olur diye düşünüyorum.Şu an sony vpcf1 modeli sahibi olarak, tek fanın cpu ve gpu soğutması yeterli değil. Mesela oyunlarda ve özellikle kullandığım 3ds max programında render alırken çıkan sese tahamül etmek çok güç. Hadi render bir kenara oyunlarda ısınan ekran kartı ve cpu tek fan ile soğutmakta. Asus un oyun bilgisayarındaki soğutma sistemi en başarılı bu konuda ki onda da çift fan mevcut.Böyle güçlü bileşenli dizüstünde tek fan bir yere kadar soğutuabilmekte buda kullancıya gürültü olarak geri dönmekte. Bu arada bilmiyorum fanın çapı belki normalden daha büyüktür.Ek olarak o çevresindeki ışıklar kapatılabiliyormu. Açıkcası kişisel zevkim bu gibi ışıldaklı şeyleri sevmeme yönünde. Son olarak performanslı bir ürün incelerken tabi oyun performansı önemli ama benim gibi az bir kısımı ilgilendiren Cinebench render performansınıda araya sıkıştırsanız çok memlun olurum.

Full HD Led Panel: 15,6" 1920x1080 (Glare Type) ekranı var.

Adaptörü oldukça battal boyda bunun nedenide dizüstünün oldukça fazla güç(elektrik) çekmesi.

Isınma konusuna gelecek olursam. 35 Derece hava sıcaklığında Full detay crysis 2 oynadığımda ekran kartı 68 derece olmuştu GTA IV de ise 65 derece civararındaydı ve fan sesi ortalama bir düzeydeydi. (Turbo Fan Açılmadan)

Etrafndaki Led aydınlatmalar dizüstünün içeriğinde gelen program ile kapatılabiliyor. Zaten üst panele kapaıp açmak içinde bir kısayol tuşu yerleştirmişler

• Asus G53 mü? MSI GT 680R mi?

• yeni modeli gelmiş.
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.