Şimdi Ara

1e1:Haber 11 Mayıs 2012 'Sıkmayan Teknoloji Programı' video şov (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
23.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok bilmiş gibi olucam galiba ama şu masayı değiştirin abi ya bunedir daha çok yemek masasını anımsatıyo + kamera açısını biraz daha geniş tutun. bir isteğim daha var gt650m notebooklarda çıktı tr de satışa başladı ama testi hala yapılmadı samsungtan bir örnek alıp inceleseniz harbi çok güzel olur
  • valla steam sayesinde 3 tane bedavadan oyun oynadim bu hafta..sagolsun ..en azindan denemis oldum... pc oyuncu sayisinin 54 milyondan kat kat fazla oldugunu dusunuyorum.. ama orjinal kullanan oyuncu sayisi derseniz olabilir.. yoksa bizim memlekette nerdeyse korsan oyun oynamayan adam yok ..ee rusyada da durum ayni artik diger ulkeleri de bilemiyorum ...windows phone olayina gelice ..bence yakinda cok buyuk cikis yapacak..dusunun android 4 cikali ne kadar oldu hala guncelestirmesini alamadik..niye ? cunku cok kotu bir arayuzu var ve her firma mecburuyetten arayuz yapiyor tabi ki her telefonun ozellikleri degisik oyle kolay olmuyor guncelestirme ..gordugum kadariyla windows phone da bu durum yok ..yani yakinda nokia ve windows phone cok buyuk cikis yapacak.. ama meego konusuna katiliyorum.. neden vazgectigini anlamak mumkun degil ..desen ki senden baska windows phone ureten olmayacak eyvallah derim de bu sartlarda symbian isletim sistemini guclu bir donanim ile cikarmak bile daha mantikli ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakyurek -- 12 Mayıs 2012; 0:35:18 >

• 1e1 için çok tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 12 Mayıs 2012; 0:57:01 >
  • Valla programı son o pokemon videosuna kadar sonunda erdinç abinin gideceğini açıklayacaksınız veya bu son programmış onu açıkayacaksınız olarak izledim ve çok kötü geçti bu günkü 1e1...Çok üzücü Erdinç abinin gidecek olması, 1e1 de bitecek haliyle..kısacası gelecek nesil dışında dhde izleyecek şey kalmayacak.
  • Mesut Bey, HTC 'nin ürünü olan Media Link HD ile ilgili bir çok video var ve bu videolarda telefondaki uygulamaların nasıl televizyona yansıtıldığı da gösteriliyor. Cihazla ilgili olarak forumda ayrıntılı bir başlık hazırlamıştım, ilginizi çekerse şu linkten ulaşabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_60089627/tm.htm
  • Ya mesut abi twitterdan bir yazı paylaştın herkesin aklı karıştı ben dh ye yeni alıştım diyebilirim...ilk önce 1e1 hangi güç çıkıyordu onu dahi bilmiyordum her gün takip ede ede artık dh'yi öğrendim ve bu şekliyle kabullendim...şimdi 1e1 ile alakalı bitecek mi bitmeyecek mi çok sorular var çok merak ettim ben cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

bu arada videodaki bahsi geçen türk yapımı araba oyunu olan Limit'in destekliyoruz...
  • Nokia bak ne oldu şimdi güzel program olmuş yine sondaki videonun da sonu iyiydi
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • pika pika !
  • yine harika olmuş inşallah haftaya güzel bir veda videosu olur :)
  • Tarayıcı oyunlarından çok OnLive'dan bahsetseydiniz. Bu platform bahsettiğiniz geleceğin oyunculuğu şekillendirecek ve tek el olacak bence.
  • Samsung S3'ü elinize alıp deneme fırsatı oldu mu?
  • Video şov'larınızın devamını diliyorum.Alışmak kolaydır ama alışkanlıkları bırakmak zordur.D.H ailesine üye olduğum için mutluyum sizleride ailemden görüyorum.
  • Yine süperdiniz
  • Yine haberler ve yorumların iyi olduğu bir programdı.
  • android 4 için yorumum;

biraz ölü doğuyor yeni sürümler,nasıl sistem ki teker teker bütün cep telefonlarına uyarlamak gerekiyor.google bu işe el atmalı,bilgisayarda atıyorum xp siliyorsun vista kuruyorsun win7 kuruyorsun hiçbir sorun olmuyor.belki çalıştırması için alt limit istiyor ama olsun o kadar.android 4 çıktı yeni telefonlarda,eski telefonların coğuna güncelleme gelmeyecek.işin ilginç tarafı android 4.0 ı çok rahat çalıştırabilmesine rağmen gelmeyecek,kaçak göçek romlarla millet idare edecek.o da ne kadar stabil tartışılır.google şu sürüm işine el atmalı
  • Anket oylamasında sorun var. Dün akşam tercihlerimi yapmıştım. Şimdi tekrar yaptım. Öncekilerde de böyleydi.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • erdinç abi siz konuşurken sagdaki ilginç videoları koymasanız olmazmı. dikkat dagıtıyo ve sizin söylediklerinize adapte olamıyoruz. benin yorumlamam bu kadar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.