Şimdi Ara

1e1:Haber 11 Mayıs 2012 'Sıkmayan Teknoloji Programı' video şov (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
23.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhteşem bir video olmuş teşekkürler...Özleyeceğiz...

Oynadığım oyunlar : BF 4, BF1, FIFA 18, PES 2018
  • Game of Thrones'u nasıl her hafta bekliyorsam aynı kafa bu program içinde oluştu. Yapılan iş harika.
  • Harika bir bölümdü her bölümünüzü merakla ve zevkle bekliyorum umarım bu son bölüm olmaz. Erdinç abi 1:1 hiç bitmesin.
  • Yapılan iş harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcanery

android 4 için yorumum;

biraz ölü doğuyor yeni sürümler,nasıl sistem ki teker teker bütün cep telefonlarına uyarlamak gerekiyor.google bu işe el atmalı,bilgisayarda atıyorum xp siliyorsun vista kuruyorsun win7 kuruyorsun hiçbir sorun olmuyor.belki çalıştırması için alt limit istiyor ama olsun o kadar.android 4 çıktı yeni telefonlarda,eski telefonların coğuna güncelleme gelmeyecek.işin ilginç tarafı android 4.0 ı çok rahat çalıştırabilmesine rağmen gelmeyecek,kaçak göçek romlarla millet idare edecek.o da ne kadar stabil tartışılır.google şu sürüm işine el atmalı

• Pikaaa pikaa :))
  • 54 milyon PC oyuncusu var denmiş, kusura bakmayın ama saçmalık. En basitinden şu an aktif olarak wow oynayan 10 milyona yakın oyuncu var, sizin etrafınızdaki her 5 kişiden biri aktif olarak wow oynuyor mu?

samsung ilk defa bu kadar gizledi telefonunu ve sizin beklentiniz yükseldi doğrumu doğru.ama sadece gizledi şunu yapıcaz bunu edicez yıkıcaz geçicez denmedi.

apple bunu hersene yapıor ve beğenmediğiniz yeni bişey getirmedi diye eleştirdiğiniz s3 den bile daha az seyler ekleyerek,bide bunları olağan üstü sansasyonel olarak tanımlayarak lansman yapıyor.siz apple ın bu olayına ve telefonlarına hiçbir eleştiri getirmediniz.apple 2007 den bu yana arayüzüne androidden çaldığı (apple hep çalmak dediği için bunu kullanıyorum) bildirim çubugu dışında arayüzüne ne eklemiş?

Yaptığınız eleştriler bakış açınız objektif değil kesinlikle.Sizi seviyoruz ama böyle olmaz.
  • Tarayıcılarda oyunlar umarım ki gelişir zaten gelişeceğine de inanıyorum.Zaten üç boyutlu olarak unity 3d ile yapılan oyunlar shockwave destekli oyunlar tarayıcılarda oynanabiliyor. bazıları da çok eğlenceli olabiliyor.
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.