Şimdi Ara

1e1:Haber 11 Mayıs 2012 'Sıkmayan Teknoloji Programı' video şov

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
23.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1e1:Haber'de teknoloji ve oyun dünyasındaki sıcak gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz.

[anket=38] 

• İnşallah bu son birebir olmaz, Erdinç abi bir şekilde devam eder yine, yoksa buraların tadı tuzu kalmayacak geriye benim için bir Mesut Abi birde Erdi Abi kalıyor yoksa DH'nin anasayfasına uğramaya bile gerek kalmayacak...

Kötü haber ana sayfada
    1e1:Haber 11 Mayıs 2012 'Sıkmayan Teknoloji Programı' video şov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 11 Mayıs 2012; 23:52:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar Tekrar Söylüyorum Giriş Müziği İle Havaya Giriyoruz :)
    1e1 İçin teşekkürler ...
  • Erdinç bey neden ayrılıyor yaw ? şimdi duydum şok oldum valla.....

Beşiktaş Olmak Böyle Bir Şey!
  • Teşekkürler güzel bölümdü. Tarayıcı üzerinden oyun oynamak aslında güzel olurdu fakat doğru düzgün oyun yok. Tamam oyun var ama öyle bir eşya almaya dayatıyorlar ki adamı resmen oynanabilirliği baltalıyor. İnsanın oynayası kalmıyor. F2P mantığını biraz daha iyi hale getirirlerse oynanabilir.

Samsung galaxy s3 iyi bir telefon olmuş. Pek etki yaratmamasının sebebi çok gizli çalışmaları bence. Öyle bir gizlilikle sürdürdüler ki çalışmalarını insanlarda merak etti ne oluyoruz falan diye. Telefon bu haliyle gelincede herkes normal karşıladı doğal olarak. Aslında üzerinde barındırdığı özellikler gayet güzel. Ekledikleri yenilikler güzel. Donanım olarak değilde telefonun içerisinde de güzel çalışmaları var. Benim beğendiğim en güzel özelliklerden biri mesela video izlerken internet tarayıcıda gezebiliyorsunuz. Bunun gibi birçok özellik var. Telefon vasat demeden önce detaylı bir incelemek lazım.

Sony'nin zararları gerçekten düşündürücü. Satışları böyleyken bu kadar çok zarar etmesi gerçekten ilginç. Acaba yatırımı mı fazla yapıyolar birşeyler ters gibi. Vita satışlarına şaşırmamaları lazım aslında fiyat gerçekten bir el konsoluna göre çok çok yüksek. ps3 ten fazla fiyatı var şaka gibi. İnsanların almamak istemesinin sebebi şuda olabilir tabi hem fiyat pahalı hemde her sene akıllı telefonlar tabletler çıkıyor. Vita belki seneye şuanki güçlülüğünü koruyamayabilir. Her ne kadar hardcore oyuncular tercih etsede bu kesim çok fazla değil. Genel olarak insanlar küçük az vakit geçirdiği mobil oyunlar tercih ediyor. Fiyatlar düşse kesinlikle alınabilecek bir konsol. Bu fiyatlarla zor.

Pc oyunculuğunun önümüzdeki seneler daha da artacağına bende inanıyorum. Aslında şu ana kadar artmadığınada oldukça şaşırıyorum. Gerçekten oynama kolaylığı olsun, Pclerin sunabildiği özellikler olsun çok çok fazla. Fakat belli bir donanım standardı olmadığı için firmalar pc oyun sektörüne gerektiği kadar yatırım yapmıyorlar. Benim düşündüğüm bir diğer etkende bence gerekli reklamın yapılmaması. Aslında port oyunlar yapmayı bıraksalar gerçekten pc için güzel oyunlar yapsalar oyuncular zaten pc ye geçecekler. Sadece başlangıcın yapılması lazım. Pc oyunculuğu yükselicek dedim ama yeni nesil konsollar eğer gerçekten çok sağlam gelirse pc oyunculuğunun küçülmesine de sebep olabilir :/

• yeni işinde başarılar erdinç iyikul..her cumayı sabırsızlıkla bekliyorum uzun zamandır bi programı iple çekmedim.1e1 haber bitmesin lütfen

- HD7970'i 680 yanında sönük bırakan, kartın kapasitesinin altında bir hızla (925 MHz ile) çıkmış olmasıydı. Halbuki kartın hakkı en az 1 GHz'di. Hatta bence 1050 MHz.

- Bir taraftan Sony için "Neden bu kadar zarar etti?" diyoruz, diğer taraftan da, acaba son birkaç yıldır oyun konsolları hariç kaç tane Sony ürünü aldık? Bence cevap burada…

- EA'in zarar etmesi çok zor. Çünkü yapmadıkları-yaptırmadıkları oyun türü neredeyse hiç yok. Birinden zarar etse bile, illa ki bir diğerinden bu açığı rahatlıkla kapatabilirler.

- BF3 eğer Origin ile birlikte çıkmasaydı, o kadar müşteri sayısına ulaşmaları yalnızca hayal olurdu.

- Kömür konusu ile Apple'ın maskesi yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Firma, yalnızca vizyona oynamaktadır. Batma tehlikesi geçirmeden önce böyle değillerdi.
    Apple'ın 1990'lı yıllardaki halini bilmeyenler bu konuda bana cevap vermesin ve alıntı yapmasın.

- Linux'un yayılması, güvenli ve stabil sistemlerin yayılarak donanımlardan daha fazla istifade edilmesi noktasında çok önemli. Ayrıca Ubuntu'ya oyun platformunun gelmesi, Linux için de oyunların yapılması açısından güzel gelişme.

- Tarayıcılar üzerinden kaliteli oyun oynayabilmek için internet bağlantısının çok çok iyi olması gerekiyor. Ayrıca, bilgisayarı kasan flash yerine HTML olarak kodlanması gerekmekte. Ya da bilgisayarları en az yoracak başka bir yöntem.

- Triniy için vaat edilen gelişmeler, umarım gerçek olur.

- Benim hanımın telefonunu hastane hariç bir yere verdiğimi düşünmüyorum ancak bilgisayar kullanan ben olduğum halde bana bilgisayar firmalarından mesaj gelmezken, hanıma bile geliyor. Kıskanmadım değil hani. Şaka bir yana, bundan ciddi derecede muzdaribiz.

- Nokia! Nooldu, noooldu?

- TIZEN: Samsung'un bu kadar büyük kapasitesine rağmen şimdiye kadar kendi sistemini çıkarmaması zaten büyük hataydı.

- "Messi at gibi koşuyor"

- Splinter Cell.

- LİMİT oyununu limitsiz olarak destekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 12 Mayıs 2012; 0:49:56 >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• erdinç iyikul sadece 1e1 imi bırakıyor yoksa tamamenmi gidiyor tamamen giderse bu siteyi bırakırım isyana bağlarım

HAF-X Kullananlar Topluluğu
  • limit oyununu merak ettim, üstelik türklerin yapması hoşuma gitti ilerde de oyunculuk açısından da tr uyruklu oyunlarımız olacak inşallah :D
    inceleme için teşekkürler
  • windows 8 çok geç kaldı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.