Bildirim
1999 passat 1.8 t....nasıl bilirsiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sakınnnnnnnn!!!!!Petrol sitasyonu ve tamirci dükkanın yoksa alma Hem turbo hem benzinli
Sonra 150000 km de başına bela alma derim ben
-
Güzel araba ama çok yakıyor. Birkaç gün dolaştık o kocaman deponun yarısını içmişquote:
Orijinalden alıntı: FullPerfromance
Sakınnnnnnnn!!!!!Petrol sitasyonu ve tamirci dükkanın yoksa almaHem turbo hem benzinli
-
hımm cok yakıyor düyorsnz..anladım..bunu degerlendirmeye alıcamquote:
Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!
Güzel araba ama çok yakıyor. Birkaç gün dolaştık o kocaman deponun yarısını içmiş
Alıntıları Gösterbunun dısında bildiğim kadarıla passat saglam arba öle motorda valf volan karbüratör fln sorun cıkarırmı yada başka bi parcası..
-
araba iyi hoştur.quote:
Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!
Güzel araba ama çok yakıyor. Birkaç gün dolaştık o kocaman deponun yarısını içmiş
Alıntıları Göster
gayet konforludur,güvenlidir,güçlü bir motoru vs vardır.
ancak çok yakar hocam benden söylemesi.özellikle şehir içi ağırlıklı kullanacaksan hiç yaklaşma malum benzin 3 lirayı geçti. lpg falan taktırıp da canııım arabanın hakkını yeme.
1.8t yerine 1.8 bak derim ya da tdi lere.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Klostrian
hımm cok yakıyor düyorsnz..anladım..bunu degerlendirmeye alıcambunun dısında bildiğim kadarıla passat saglam arba öle motorda valf volan karbüratör fln sorun cıkarırmı yada başka bi parcası..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Klostrian
hımm cok yakıyor düyorsnz..anladım..bunu degerlendirmeye alıcambunun dısında bildiğim kadarıla passat saglam arba öle motorda valf volan karbüratör fln sorun cıkarırmı yada başka bi parcası..
enjeksiyonlu zaten...
-
bizim burada 6-7 tane passat 1.8t varquote:
Orijinalden alıntı: dire depechequote:
Orjinalden alıntı: Klostrian
enjeksiyonlu zaten...
Alıntıları Göster
hepside turbo arızası yüzünden servise gitti geldi
+bi dünya masraf
duyduğum ve gördüğüm kadarıyla turbolar sorun çıkarıyomuş
bi de çok yakar
bence passat 1.9 tdi al
-
150hp hocam o arac cok yakar 1, 2.si 150.000de..vazgec baska bişey bak derim benquote:
Orijinalden alıntı: bucakli
bizim burada 6-7 tane passat 1.8t var
hepside turbo arızası yüzünden servise gitti geldi
+bi dünya masraf
duyduğum ve gördüğüm kadarıyla turbolar sorun çıkarıyomuş
bi de çok yakar
bence passat 1.9 tdi al
Alıntıları Göster -
TDİ ler daha az yakar,onlara bi baksana...quote:
Orijinalden alıntı: murdoc111
150hp hocam o arac cok yakar 1, 2.si 150.000de..vazgec baska bişey bak derim ben
Alıntıları Göster
Kolay gelsin... -
yakarı ve turbosundan başka sıkıntısı olmaz sağlam araçlardır ama zöellikle 150.000 e kadar geldiyse turbo masrafı kesinlikle olacaktır eli kulağındadır ama bi kere deyiştinmi bi 100.000 daha çıkarır -
150 binde bir arabanın ,arızası nerden geleceği belli olmaz,çok masraf çıkarır benden söylemesi.Fiyat belirtseydin, almaya değip,değmiyeceği hakkında daha fazla yardımcı olurduk.Üstüne 2 kasa daha çıkmış bence uzak dur.quote:
Orijinalden alıntı: Platinium
yakarı ve turbosundan başka sıkıntısı olmaz sağlam araçlardır ama zöellikle 150.000 e kadar geldiyse turbo masrafı kesinlikle olacaktır eli kulağındadır ama bi kere deyiştinmi bi 100.000 daha çıkarır -
vazgec gönlüm sen bu aşktan diyor orhan baba..kulak ver bencequote:
Orijinalden alıntı: cdexos
150 binde bir arabanın ,arızası nerden geleceği belli olmaz,çok masraf çıkarır benden söylemesi.Fiyat belirtseydin, almaya değip,değmiyeceği hakkında daha fazla yardımcı olurduk.Üstüne 2 kasa daha çıkmış bence uzak dur.
Alıntıları Göster -
kardeş bence de pek mantıklı olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: shamsheytani
vazgec gönlüm sen bu aşktan diyor orhan baba..kulak ver bence
Alıntıları Göster
öncelikle aracın turbosunda bi değişiklik var mı yok mu yada bi arızası varmı ona bakılmalı?
ikincisi mutlaka klimaya bakılmalı eski kasa passatlarda klima sorunu çok yaşanıyor.
bizim 2002 passatta klima ve turbo sorunu çok yaşandı.
klima sorununu yaşayan kullanıcılara serviste çok rastladım.
özellikle gaz kaçırma olayı çok oluyor.
aracın sorunu yoksa alınabilir
fakat aracın özellikle turbo ve klima sorunu varsa kesinlikle uzak dur
başın çok ağrır.
tabi arabanın artıları da var.
performans yönünden çok iyidir.
konfor desen iyidir.alacağın araca iyice baktır
dediğim gibi özellikle klima ve turbo da sorun yoksa ve benzin tüketimi canını sıkmayacaksa
gayet başarılı alınabilir bir araç.
SAYGILAR.
-
abisi valla alıodukquote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
kardeş bence de pek mantıklı olmaz.
öncelikle aracın turbosunda bi değişiklik var mı yok mu yada bi arızası varmı ona bakılmalı?
ikincisi mutlaka klimaya bakılmalı eski kasa passatlarda klima sorunu çok yaşanıyor.
bizim 2002 passatta klima ve turbo sorunu çok yaşandı.
klima sorununu yaşayan kullanıcılara serviste çok rastladım.
özellikle gaz kaçırma olayı çok oluyor.
aracın sorunu yoksa alınabilir
fakat aracın özellikle turbo ve klima sorunu varsa kesinlikle uzak dur
başın çok ağrır.
tabi arabanın artıları da var.
performans yönünden çok iyidir.
konfor desen iyidir.alacağın araca iyice baktır
dediğim gibi özellikle klima ve turbo da sorun yoksa ve benzin tüketimi canını sıkmayacaksa
gayet başarılı alınabilir bir araç.
SAYGILAR.
Alıntıları Göster
2001 altına banka kredi vermio ondan alamadık araba çok temiz passat 1.8T zaten bunların T leri tutuluo
Arabaya çok iyi baktırıp alman gerekli.150000km yi takma kafana
-
Artık şu turbolu arabanın çok yakdığı sevdsından da vazgeçin normal şartlar altında aynı motorun turbo beslemeli olanı turbosuz olandan daha AZ yakar.Tıpkı passat 1.8 T 150 Hp nin Passat 1.8 125 Hp den daha az yaktığı gibi !!quote:
Orijinalden alıntı: Tornedo
abisi valla alıoduk
2001 altına banka kredi vermio ondan alamadık araba çok temiz passat 1.8T zaten bunların T leri tutuluo
Arabaya çok iyi baktırıp alman gerekli.150000km yi takma kafana
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: FullPerfromance
Sakınnnnnnnn!!!!!Petrol sitasyonu ve tamirci dükkanın yoksa almaHem turbo hem benzinli
quote:
Orjinalden alıntı: Gökberg_ß
Aynen Katılıyorum
-
bence passat hiç almaquote:
Orijinalden alıntı: worldwarquote:
Orjinalden alıntı: Gökberg_ß
Aynen Katılıyorum
Alıntıları Göster
-
alma diyenler başka bi fikir önersinler o zaman.......kimseye kulak asma kafana yatıyosa al...en azından arabam var dersin çünkü passat çok kaliteli bi araçtırquote:
Orijinalden alıntı: Firienholt
bence passat hiç alma
Alıntıları Gösterdizelleri dahaiyi eğer performansı gözardı edebiliyosannnn..
-
baslıga bakınca ilk öldü heralde dedim passat tövbe tövbequote:
Orijinalden alıntı: kommodor
alma diyenler başka bi fikir önersinler o zaman.......kimseye kulak asma kafana yatıyosa al...en azından arabam var dersin çünkü passat çok kaliteli bi araçtırdizelleri dahaiyi eğer performansı gözardı edebiliyosannnn..
Alıntıları Göster
-
al arkadaş turboyu büyütme hangi arac 150 bie kadar masrafsız 400bin yaopanmı var yoksa varsa bizde alalım
Benzer içerikler
- mercedes c180 alırken nelere dikkat edilmeli
- nissan x-trail kronik sorunları
- audi a3 yorumları
- fiat punto otomatik vites
- en ucuz d segmenti araçlar
- en az yakan arabalar
- mercedes mi bmw mi
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X