Şimdi Ara

1999 passat 1.8 t....nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
34.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galiba 1 ay içinde 99 yada 98 model passat 1.8 turbo alacagız...arabalar gennelikle 150.000 km civarında...bu arabayı almakla mantıklı bi iş yapmış olurmuyuz...km leri cok mu fazla..ne gibi + ları ne gibi - leri var...yardım ederseniz çok sevinirim...

• Sakınnnnnnnn!!!!!Petrol sitasyonu ve tamirci dükkanın yoksa almaHem turbo hem benzinliSonra 150000 km de başına bela alma derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Sakınnnnnnnn!!!!!Petrol sitasyonu ve tamirci dükkanın yoksa almaHem turbo hem benzinliSonra 150000 km de başına bela alma derim ben
    Güzel araba ama çok yakıyor. Birkaç gün dolaştık o kocaman deponun yarısını içmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Güzel araba ama çok yakıyor. Birkaç gün dolaştık o kocaman deponun yarısını içmiş

Alıntıları Göster
    hımm cok yakıyor düyorsnz..anladım..bunu degerlendirmeye alıcam bunun dısında bildiğim kadarıla passat saglam arba öle motorda valf volan karbüratör fln sorun cıkarırmı yada başka bi parcası..

• quote:

Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Alıntıları Göster
    araba iyi hoştur.

gayet konforludur,güvenlidir,güçlü bir motoru vs vardır.

ancak çok yakar hocam benden söylemesi.özellikle şehir içi ağırlıklı kullanacaksan hiç yaklaşma malum benzin 3 lirayı geçti. lpg falan taktırıp da canııım arabanın hakkını yeme.

1.8t yerine 1.8 bak derim ya da tdi lere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klostrian

hımm cok yakıyor düyorsnz..anladım..bunu degerlendirmeye alıcam bunun dısında bildiğim kadarıla passat saglam arba öle motorda valf volan karbüratör fln sorun cıkarırmı yada başka bi parcası..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Klostrian

enjeksiyonlu zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: dire depeche

quote:

Orjinalden alıntı: Klostrian

enjeksiyonlu zaten...

Alıntıları Göster
    bizim burada 6-7 tane passat 1.8t var
    hepside turbo arızası yüzünden servise gitti geldi
    +bi dünya masraf
    duyduğum ve gördüğüm kadarıyla turbolar sorun çıkarıyomuş
    bi de çok yakar
    bence passat 1.9 tdi al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

bizim burada 6-7 tane passat 1.8t var
    hepside turbo arızası yüzünden servise gitti geldi
    +bi dünya masraf
    duyduğum ve gördüğüm kadarıyla turbolar sorun çıkarıyomuş
    bi de çok yakar
    bence passat 1.9 tdi al

Alıntıları Göster
    150hp hocam o arac cok yakar 1, 2.si 150.000de..vazgec baska bişey bak derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdoc111

150hp hocam o arac cok yakar 1, 2.si 150.000de..vazgec baska bişey bak derim ben

Alıntıları Göster
    TDİ ler daha az yakar,onlara bi baksana...
    Kolay gelsin...
  • yakarı ve turbosundan başka sıkıntısı olmaz sağlam araçlardır ama zöellikle 150.000 e kadar geldiyse turbo masrafı kesinlikle olacaktır eli kulağındadır ama bi kere deyiştinmi bi 100.000 daha çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

yakarı ve turbosundan başka sıkıntısı olmaz sağlam araçlardır ama zöellikle 150.000 e kadar geldiyse turbo masrafı kesinlikle olacaktır eli kulağındadır ama bi kere deyiştinmi bi 100.000 daha çıkarır
    150 binde bir arabanın ,arızası nerden geleceği belli olmaz,çok masraf çıkarır benden söylemesi.Fiyat belirtseydin, almaya değip,değmiyeceği hakkında daha fazla yardımcı olurduk.Üstüne 2 kasa daha çıkmış bence uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdexos

150 binde bir arabanın ,arızası nerden geleceği belli olmaz,çok masraf çıkarır benden söylemesi.Fiyat belirtseydin, almaya değip,değmiyeceği hakkında daha fazla yardımcı olurduk.Üstüne 2 kasa daha çıkmış bence uzak dur.

Alıntıları Göster
    vazgec gönlüm sen bu aşktan diyor orhan baba..kulak ver bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

vazgec gönlüm sen bu aşktan diyor orhan baba..kulak ver bence

Alıntıları Göster
    kardeş bence de pek mantıklı olmaz.
    öncelikle aracın turbosunda bi değişiklik var mı yok mu yada bi arızası varmı ona bakılmalı?
    ikincisi mutlaka klimaya bakılmalı eski kasa passatlarda klima sorunu çok yaşanıyor.
    bizim 2002 passatta klima ve turbo sorunu çok yaşandı.
    klima sorununu yaşayan kullanıcılara serviste çok rastladım.
    özellikle gaz kaçırma olayı çok oluyor.
    aracın sorunu yoksa alınabilir
    fakat aracın özellikle turbo ve klima sorunu varsa kesinlikle uzak dur
    başın çok ağrır.
    tabi arabanın artıları da var.
    performans yönünden çok iyidir.
    konfor desen iyidir.alacağın araca iyice baktır
    dediğim gibi özellikle klima ve turbo da sorun yoksa ve benzin tüketimi canını sıkmayacaksa
    gayet başarılı alınabilir bir araç.
    SAYGILAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

kardeş bence de pek mantıklı olmaz.
    öncelikle aracın turbosunda bi değişiklik var mı yok mu yada bi arızası varmı ona bakılmalı?
    ikincisi mutlaka klimaya bakılmalı eski kasa passatlarda klima sorunu çok yaşanıyor.
    bizim 2002 passatta klima ve turbo sorunu çok yaşandı.
    klima sorununu yaşayan kullanıcılara serviste çok rastladım.
    özellikle gaz kaçırma olayı çok oluyor.
    aracın sorunu yoksa alınabilir
    fakat aracın özellikle turbo ve klima sorunu varsa kesinlikle uzak dur
    başın çok ağrır.
    tabi arabanın artıları da var.
    performans yönünden çok iyidir.
    konfor desen iyidir.alacağın araca iyice baktır
    dediğim gibi özellikle klima ve turbo da sorun yoksa ve benzin tüketimi canını sıkmayacaksa
    gayet başarılı alınabilir bir araç.
    SAYGILAR.

Alıntıları Göster
    abisi valla alıoduk
    2001 altına banka kredi vermio ondan alamadık araba çok temiz passat 1.8T zaten bunların T leri tutuluo
    Arabaya çok iyi baktırıp alman gerekli.150000km yi takma kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornedo

abisi valla alıoduk
    2001 altına banka kredi vermio ondan alamadık araba çok temiz passat 1.8T zaten bunların T leri tutuluo
    Arabaya çok iyi baktırıp alman gerekli.150000km yi takma kafana

Alıntıları Göster
    Artık şu turbolu arabanın çok yakdığı sevdsından da vazgeçin normal şartlar altında aynı motorun turbo beslemeli olanı turbosuz olandan daha AZ yakar.Tıpkı passat 1.8 T 150 Hp nin Passat 1.8 125 Hp den daha az yaktığı gibi !!

• quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Sakınnnnnnnn!!!!!Petrol sitasyonu ve tamirci dükkanın yoksa almaHem turbo hem benzinliSonra 150000 km de başına bela alma derim ben
    quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Aynen Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwar

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Aynen Katılıyorum

Alıntıları Göster
    bence passat hiç alma

• quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

bence passat hiç alma

Alıntıları Göster
    alma diyenler başka bi fikir önersinler o zaman.......kimseye kulak asma kafana yatıyosa al...en azından arabam var dersin çünkü passat çok kaliteli bi araçtırdizelleri dahaiyi eğer performansı gözardı edebiliyosannnn..

• quote:

Orijinalden alıntı: kommodor

alma diyenler başka bi fikir önersinler o zaman.......kimseye kulak asma kafana yatıyosa al...en azından arabam var dersin çünkü passat çok kaliteli bi araçtırdizelleri dahaiyi eğer performansı gözardı edebiliyosannnn..

Alıntıları Göster
    baslıga bakınca ilk öldü heralde dedim passat tövbe tövbe

• al arkadaş turboyu büyütme hangi arac 150 bie kadar masrafsız 400bin yaopanmı var yoksa varsa bizde alalım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.