Şimdi Ara

1997 Model Tofaş Doğan SLX, 70 Bin TL’ye Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kırıkkale’de yaşayan bir otomobil tutkunu olan Fatih Yunus Güzel, fabrikadan çıktığı ilk günkü orijinalliğini koruyan 1997 model Tofaş Doğan SLX’i 70 bin TL'ye satın aldı. Güzel, oldukça yüksek bir bedelle aldığı aracını kullanmaktan ziyade sergiliyor.

Tofaş marka araçların oldukça ilginç fiyatlara satılmasına artık alıştık diyebiliriz. Yüksek fiyata satılan Tofaş otomobiller genellikle restore edilmiş şekilde karşımıza çıkarken, şimdi ise ilk günkü orijinalliğini korumayı başaran bir araç ile karşı karşıyayız.

Haberimize konu olan 1997 model Tofaş Doğan SLX’in ilk sahibi, aracı satın aldığı günden bugüne kadar fabrikadan çıktığı haliyle korumayı başardı. Koltuklarındaki naylonları dahi duran araç geçtiğimiz haftalarda ise 70 bin TL fiyatla satıldı.

Tüm orijinalliğini koruyan 1997 model Tofaş Doğan SLX’i, Kırıkkale’den Fatih Yunus Güzel satın aldı. Sadece 8 bin 500 kilometre yol almış olan 1997 model Tofaş Doğan SLX'in değişen hiçbir parçası olmadığı gibi koltuklarındaki naylonları dahi hala duruyor.

70 bin TL'ye 1997 model Tofaş Doğan SLX’i satın alan Fatih Yunus Güzel, aracın boyasının dahi fabrikada boyası olduğunu söyledi. Aracın ilk sahibinin aracı çok güzel koruduğunu söyleyen Güzel, bundan sonrada kendilerinin aracı koruyacağını söyledi.

1997 model Tofaş Doğan SLX’i iş yerindeki bir otomobil sehpasında sergileyen Güzel, “Bunun bezi var, arada sırada tozunu alıyoruz. Arada da çalıştırıyoruz sıkıntı olmasın diye. Sehpada yatırıyoruz şu an için” dedi. Aldığı ilk günden beri otomobil için talipler olduğunu söyleyen Güzel, otomobili kâr elde etmek için almadığını, sevdiği için aldığını da sözlerine ekledi.

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 30 Haziran 2020; 12:28:46 >

• orjinaldir bilmem nedir, alınır eyvallah.

ama şimdi bunu okuyan 98 model doğan eseliks sahibi ben 80 isterim onunki daha eski model diye tutturursa gör sen dalgayı. 15 bine şahin bulunmaz artık.

aha buldum, tersi olmuş; 97 modeli 70 bin ediyorsa benim 96 model de 69 bin eder demiş, Trabzondan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 30 Haziran 2020; 12:37:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

orjinaldir bilmem nedir, alınır eyvallah.

ama şimdi bunu okuyan 98 model doğan eseliks sahibi ben 80 isterim onunki daha eski model diye tutturursa gör sen dalgayı. 15 bine şahin bulunmaz artık.

aha buldum, tersi olmuş; 97 modeli 70 bin ediyorsa benim 96 model de 69 bin eder demiş, Trabzondan ...

Dalında vişne ne ya

• Milletin klasiği 74 Firebird olur bizimki 97 Doğan

Gerçi ikisi de kuş Firebird de kuş Doğan da kuş.
  • Yer Uçağı
  • Ben de şöyle temiz bir E24 bulsam alacağım da piyasada temizi yok gibi olanlar da aşırı fiyatlar. Günlük kullanım için bile olur yani eski arabaların ruhu vardı resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araba 1-2 ay içinde 90-100 bin liraya satılırsa şaşırmayın. reklamın iyisi kötüsü olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1997 MERCEDES E 200 aldım...
    10 yıl önce açıldı
    renault 19 1.6e vs. doğan slx
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğan SLX ve 70 bin lira.
  • başlığı okuduğumda acaba alan arkadaşım adı Müslüm mü diye sormadan edemedim
  • Alanın aklı yok :₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Aklı yok kafayı yemiş falan diyorsunuz da geçen sene de birisi aynı böyle uçuk bir rakama hatasız e30 aldı. Arabayı bu sene sattı ve üzerinden 50 bin TL kazandı.
  • 97 doğan 70
    97 maxima 30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı tanıyorum internetten. Malum sitede bu tarz araçları satıyor genelde. Orjinale yakın tofaş, r9, r12 falan alıp satıyor. Paralar herkese garip geliyor ama eninde sonunda üzerine de koyup tekrar satıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.