Şimdi Ara

1997 model e38 750il ??? nedir ne değildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın zamanda 2002 model 530i aracımı sattım. Uzun süredir V8 motora binmek istiyordum, tabii ki sözün nereye geldiğini anladınız -> e38 740il.
    Fakat daha dün Gaziantep'e gittim (evet uçakla 1050km öteye araç almaya) fakat gördüğümden çok başka bir araçla karşılaştım. Almadan geldim vesselam.
    Aracı denediğimde, 530i aracımın çok daha hızlı hızlandığını fark ettim. Sonra fabrika verilerine baktım ve;

530i = 7,6 sn
    740il = 7,5 sn

Anlayacağınız çok bir fark yok. Demek ki sattığım aracın motor durumu, kompresyonu vs daha iyiymiş... Bunu da öğremiş oldum...

Lafı nereye getireceğim, madem böyle dedim, o zaman 750 bakayım. Ama iş bir anda V8'den V12'ye çıkınca biraz huzursuz olmadım da değil.
    Bir bakıma girince 10 küsur litre yağ koy, 12 buji değiştir, 2 hava filtresi değiştir.... Neyse bunları karşılarım, bunlar standard bakım sonuçta.

Bu araçlar nedir, ne değildir? Binen gezen var mı? Uzun yıllar kullanmış olan veya hala kullanmakta olan var mı?

Kronik sorunları var mıdır? Çok can sıkar mı?
    e39'a da çok sıkıntılı dediler ama memnundum. Lütfen bu araçlar 2-3 yaşında Honda gibi sorunsuz modeller ile karşılaştırmayalım. Alacağım araç 15-16 yaşında bir araç olacak.

Gerçekten sıkıntı yaşar mıyım, aslında sorum bu....

• Kronik sorun falan pek bilmiyorum da yakıt masrafları sıkıntı olmazsa diğerleri fazla gelmez sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 540i al
  • Bu arabayı Gaziantep' ten almak, aracın kullanım/bakım vb. geçmişinden çok daha büyük risk bana göre.
  • @brian yok ya ayda 300-400 benzine veririm sorun değil, zaten ayda max 600km falan yaparım
    @jimhendrix sağol ama e38 bakıyorum, e39 yeni sattım
    @cmrae o araç, alamadığım yani güzel çıkmayan 740l idi, 750 bakıyorum şimdi
  • Valla allahın sevgili kuluymuşsunuz paranızda helalmiş ki sizi antepten araba almaktan vazgeçirmiş
    Hocam antep ve konya karatay pert çalıntı araç toplama merkezi zaten bakarsanız piyasadan çok daha ucuza burda bulursunuz aracı aman diyim

• yok ya araç temizdi, ilk sahibindendi ruhsatı falan da gördüm. 2001 yazıyor...
    ama motoru iyi kondisyonda değildi, 2000-3000 devir arası silkeliyordu falan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97 Model Safrane alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burada 1600 cc uzeri kullanan bulamazsin.

• Bi tip araçları, evcil hayvanların sahiplenilip sokağa bırakılmasına benzetiyorum...

• up...
  • sizi anca e60 545 paklar..
  • Benzinliğiz var sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski 530 sahibiyim bende 540 lara niyetlenmiştim , kilo başına düşen beygir miktarını olanladğımızda 530 ile 740 ın değerleri neredeyse aynı
    v8 in tadını 6 ileri manuel 540 ile çıkartın derim
  • e38 750iL için yorumları bekliyorum...

e60 545 alacak param olsa burada e38 ile ilgili yorum almazdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Burada 1600 cc uzeri kullanan bulamazsin.

Oldu mu şimdi? Oldu mu söyle?
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    ???

• Forumda 8.50 kullanan biri vardi , o yazmisti , 7.50 de ayni motordur herhalde. Bakim masraflarinin coklugundan bahsetmisti , dogal olarak yakit fazla ama aldigi keyiften memnundu yanlis hatirlamiyorsam.

• V6 candir..temiz arac bulunsa bile parca durumu nedir bilinmez ve teknik bilgi icin bu araci bilen cok kisi oldugunu dusunmuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

???

1600cc üzeri bulamazsın, demişsiniz, onun için yazmıştım.

Kullanan var anlamında şey ettim
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    ne kullanıyonuz acep
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.