Şimdi Ara

1993 Corolla 1.3 XL hakkında görşleriniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce 1993 model Toyota Corolla 1.3 XL aldım. motor ve kaportasına baktırdım bi sorun yok, ama araç hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim. Bildiğim, aracın japon montaj oldugu ve "efsane kasa" diye bilindiği...

Sizin görüşleriniz nelerdir? aktarabilir misiniz?

• Öncelikle hayırlı olsun. Araç Orjinal Japon üretimi, 1.3 XL Efsane kasanın en alt seviyesindeki donanımıdır. Motoru karbüratörlüdür. Kaportası yerli aracı gibi çürümez. Aracın altı diğer araçlardan biraz daha alçaktır, köy yollarında dikkatli gitmek gerekiyor.
    Yaklaşık kaç liraya aldığını tahmin edebiliyorum, o fiyatlara bulabileceğin doğan, şahinden her konuda 1 gömlek üstündür onu söyleyebilirim
    Bende sırasıyla 93 Gli, 95 Xei vardı, şuanda bu kasanın sayılı üretimi olanından var 98 1.6 Gli Special
  • araç ilk aracım, tofaş a bineceğime 1.3 de olsa japona binerim diye düşündüm. Araç daha 117 bindeydi 3. sahibiyim. ilk sahibi öğretmenmiş, ev-okul arası kullanmış. 2. sahibi de az kullanınca araç fazla km yapmamış. özellikleri: ön 2 cam otomatik, merkezi kilit, orjinal klima vs... aracı şehiriçi kullanıyorum. Ama dediğiniz gib aracın altının yere yakın olması dikkatli olmayı gerektiriyor. bu arada aracı 9.750 ye aldım.

1.6 GLİ Special i sözün bittiği yer olarak tanımlıyorum şahsen. benden 1 gün önce de ağabeyim 96 GLİ aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.kocaer -- 20 Kasım 2010; 20:39:25 >

• vay çok iyi denk getirmişsin, orjinal klimalı he.. 1.3 xl'de çok azdır klimalısını bulmak
    fiyatı iyiymiş satmaya kalksan 750 lira üstüne koyar şuanda
    benim 95 xei de klima yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

vay çok iyi denk getirmişsin, orjinal klimalı he.. 1.3 xl'de çok azdır klimalısını bulmak
    fiyatı iyiymiş satmaya kalksan 750 lira üstüne koyar şuanda
    benim 95 xei de klima yoktu

teşekkür ederim bir akrabamda da vardı 95 XEİ ve onda da klima yoktu.

peki bu araçların kronik arızaları olur mu? bir de yedek parça fiyatları çok yükseklerde midir???
  • aşağı yukarı 5 senedir bu araçla hiçbir problem yaşamadım.. aklıma geldikçe yağını suyunu koydum o kadar
    yedek parçaylada işim olmadı allaha şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

aşağı yukarı 5 senedir bu araçla hiçbir problem yaşamadım.. aklıma geldikçe yağını suyunu koydum o kadar
    yedek parçaylada işim olmadı allaha şükür

genelde bu modeli kullananlar,yağına suyuna ve bilimum bakımlarını yaptırdığın sürece bir sıkıntı olmaz diyorlar. Donanım Haber sitesini zaman zaman takip ederim, bir de buradaki kullanıcalara danışmak istedim. Tecrübelerinizi paylaştıgınız için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.