Şimdi Ara

1991 Honda Civic Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 aydır 6-7 bin tl civarında ayağımı yerden kesecek borçlarım bittiğinde satınca da pek zarar ettirmeyecek beni sanayide gezdirmeyecek bir araba arıyordum.Bir arkadaş tavsiyesi ile bir araca niyetlendim sizden de fikir almak istiyorum.

Araba 1991 model honda civic sedan 1.6 motor, otomatik vites, klima, 4 cam otomatik vs. özellikleri olduğu için beni biraz çekti.

Şanzuman elden geçmiş ve sağlamlığı konusunda garanti veriliyor.
    Yürüründe bir sıkıntı yok.
    6500 liraya satıyor

Ne dersiniz?

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler...

Selamlar...

• Hiç fikri olan yok mu arkadaşlar ?
  • Ben de merak ediyorum.Honda ların otomatik viteslileri için iyi diyorlar.Ama ben daha çok 93-94-95 aralığını merak ediyorum
  • mantık olarak söyleyelim. 20 yaşında bir araç. ister istemez çürümeler başlar dimi. insan gibi kendini sürekli yenileyen bir fizike sahip varlık bile genç yaşlarda sorunlar çıkartabiliyorken metal yığını niye çıkartmasın. He sahibi titizdir, bütün bakımlarını düzgün yapmıştır ozaman gerçekten alınabilir. Ama yinede tetikte olmak gerekir. Her an masraf çıkarabilir o araçlar. Ama 97-98 reno, fiat gibi araçlardan iyi olduğu kesindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

mantık olarak söyleyelim. 20 yaşında bir araç. ister istemez çürümeler başlar dimi. insan gibi kendini sürekli yenileyen bir fizike sahip varlık bile genç yaşlarda sorunlar çıkartabiliyorken metal yığını niye çıkartmasın. He sahibi titizdir, bütün bakımlarını düzgün yapmıştır ozaman gerçekten alınabilir. Ama yinede tetikte olmak gerekir. Her an masraf çıkarabilir o araçlar. Ama 97-98 reno, fiat gibi araçlardan iyi olduğu kesindir.

Aynı zamanda bu fiyat aralığında alınacak araçlar yine 20 yaşında olacağı için çoğu çürük olacaktır. İçlerinde de en mantıklısı Civic olur. Yani alınabilir.

• walla bizim bir tanıdık eşi için tek kapılı modelini aldı
    6.250 tl. klima+sunroof+o.vites. 1991 model.

2 yıl oldu taş gibi araba.
    çok çok memnunlar..

bende aynısından bulsam alırım.
    tipide hoşuma gidiyor.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, başka dikkat etmem gerekenler ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Otomatik vites ford focus....
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyata alınacak en mantıklı araç civic dir otomatik istiyorsanız çok daha mantıklıdır, honda ve mercedes otomatik şanzımanlarını kendi üreten ve en sorunsuz markalardır...
  • Hepinize tek tek teşekkürler fikirleriniz için arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.