Bildirim
1991-1995 model arası BMW 5.20 artı ve eksileri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Babamda 95 Almanya dan gelmiş ördek başı rengi bir bmw vardı ben o araçtaki tadı başka hiç birinde görmedim.Babamın bir Alman arkadaşı ziyarete geldiğinde bildiğiniz gibi Almanlar araba muhabbetini çok sever.O Alman amcam babama sormustu araban ne fln diye 5.20 95 model diyince adamın tepkisi direk hala kulaklarımdadır. Haa You mean the tank. olmuştur.(Tanktan bahsediyorsun.) Araba çok sağlam bunu söyleyebilirim.Zamanına bakıldığında en gösterişli olanlardan. Yanılmıyorsam 91-93 arası modellerde kaputtaki çizgi dar fakat 95 lerde kaputun üstündeki çizgi geniştir.Oturaklı performansı iyidir.Kronik bir problemi yoktur en azından bizimkinde hiç bir problem çıkmamıştı.Tabi bu zamanda temizi bulunur mu o da ayrı bir konu.Ama binilesi bir araç kasa kodu E 34.Zamanında içine bindiğimde resmen büyülenmiştim ayrıca bildiğiniz klasik tok bmw sesi yenilerde olmasa da bu araçta fazlasıyla mevcuttur. -
Şu asalete bakın heyt be.
-
mükemmel arac gösteris süper...
bide lpg olursa tadından yenmez
tüketimi nasıldır acaba kullanan arkadaslar ? -
BMW ise Az Tüketmez.....
Hızı Süper, yakıt harcaması da süperdir kesin...... -
Bizde vardı bu arabadan. -
5.18ler 190 bin yakıyor 5.20ler ise 400-450 bin -
quote:
5.18ler 190 bin yakıyor 5.20ler ise 400-450 bin
aradaki fark çok degil mi? sonuçta sadece 200cc
araba hakkında yorumum ise
beyazına binmiştim araç gerçekten rahat geniş konforlu kendini güvende hissediosun alınası bi araç -
93 model 86.000 de full 520i miz var gözümüz gibi bakıyoruz ve gerçekten kaportası da sağlam elektronik donanımı da motoruda , eski mikserli ve 2 adette sıralı lpg kiti kullandık ve sıralı sistemde brc de memnun kalmadık ama acme markada huzura baya erdik ve km de 220 kuruş gibi yakıyoruz ama sakin kullanımda .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X