Bildirim
1967 Mustang
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Kimin hayali değil ki ?
10 bine de bulursun 120 bin dolara da. Aracın durumu, orjinalliği 67 model araç için çok değişkendir. Orjinal yürür istiyorsan 50- 100 bin dolar arası oynar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: diosfer
Kimin hayali değil ki ?
10 bine de bulursun 120 bin dolara da. Aracın durumu, orjinalliği 67 model araç için çok değişkendir. Orjinal yürür istiyorsan 50- 100 bin dolar arası oynar.
Türkiyede satılan biryer varmı ?
10.000$ verebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Redese
quote:
Kimin hayali değil ki ?
Türkiyede satılan biryer varmı ?
10.000$ verebilirim.
Amerikancılara ve sahibinden, araba .com gibi sitelerde var. 10 bin dolara da hurdasını bulursun. fiyatı 10 binden 120 bine kadar değişiyor. 10 bine hurdası var ancak.
hocam malum siteden bakarsan en düsük 35.000 tlye var o da 87 model ve cabrio senin aradıgın kasayla alakası yok.67 model ve temiz bir seyler alıcaksan illa bütceyi bayağı bir arttırman gerek,sonrasında çıkacak masrafları saymıyorum tabi -
@ucamayankarga @diosfer hocam araba bu
ortalama 50-60 bin $ bir klasik alabilirsin. Benimde hayalim ama o araca bakmak zor olur. -
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/model-araba-1967-ford-mustang-ucretsiz-kargo-146978437
Buyur . Klasik alacaksan ki eğer bu Yürüyeni şeyi sağlam olacaksa ciddi paralar isteyenler var . -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
ortalama 50-60 bin $ bir klasik alabilirsin. Benimde hayalim ama o araca bakmak zor olur.
Nedenki hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/model-araba-1967-ford-mustang-ucretsiz-kargo-146978437
Buyur . Klasik alacaksan ki eğer bu Yürüyeni şeyi sağlam olacaksa ciddi paralar isteyenler var .
daha deminde karşılaştık. mümkünse bloklayın
Bu arada çok güldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sahibinden baya var 1965 modeller daha ucuz bende heveslenmişdim bir ara araç sahiplerini görünce ben benzinini bile koyamam diye vazğeçtim
Şimdi o araçlara bakmak lazım sürekli en azından kendin o araçların motorları alt yapısı ve parçalarını bilmen gerek iyi ustalar bulman lazım zaten sürekli kullanırsan araç benzini içer lpg filan zaten düşünülmez onlar için. Birde kapalı bir garaj filan lazım. Bakım yapmak gerek onlara ne kadar yenilenmiş veya restore edilmiş olsada araçlar aşları gereği sıkıntılar çıkarabilirler parçalarını amerikadan getirtmek filan erek bişey olsa. -
67 ford mustang ve 10.000$ . Hocam 1931 model 3 pencere ford T modeli ve 1967 model ford mustang shelby kutsal kase kabul edilir. 10.000$ yürü durumda olan mustang çok çok zor.
quote:
Orijinalden alıntı: nurum3858
67 ford mustang ve 10.000$. Hocam 1931 model 3 pencere ford T modeli ve 1967 model ford mustang shelby kutsal kase kabul edilir. 10.000$ yürü durumda olan mustang çok çok zor.
Yürür durumda değil hurda araç. Yürür durumdakiler 50 120 bin dolar arası demiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
Şimdi o araçlara bakmak lazım sürekli en azından kendin o araçların motorları alt yapısı ve parçalarını bilmen gerek iyi ustalar bulman lazım zaten sürekli kullanırsan araç benzini içer lpg filan zaten düşünülmez onlar için. Birde kapalı bir garaj filan lazım. Bakım yapmak gerek onlara ne kadar yenilenmiş veya restore edilmiş olsada araçlar aşları gereği sıkıntılar çıkarabilirler parçalarını amerikadan getirtmek filan erek bişey olsa.
Olmaz diyosun yani.
Bunun yakıtlı RC si varmıdır.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nurum3858
67 ford mustang ve 10.000$. Hocam 1931 model 3 pencere ford T modeli ve 1967 model ford mustang shelby kutsal kase kabul edilir. 10.000$ yürü durumda olan mustang çok çok zor.
Yürür durumda değil hurda araç. Yürür durumdakiler 50 120 bin dolar arası demiştim.
Yok hocam size değil konuyu açan arkadaş sonraki mesajında 10.000$ yazmış ona ithafen yazdım.
-
Bende "1976 Pontiac Trans Am" hastasıyım.İnternette 55bine bitane var Adana'da ama çok düzgün değil.Daha iyileri ise 60.000$
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BAE0C551 -- 15 Şubat 2015; 23:00:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönül isterdi ki bir GT500 ümüz olsun, bugünkü tenekeler yerine. Ancak klasik araçlar çok pahalı maalesef.
Ancak konunuz sayesinde de gerçekten güzel otomobillere de rastladım.... Hiç aklımda yokken bir bakayım dedim...... Şu ilan hem alınabilirlik hem de performans olarak çok hoşuma gitti. Bir gün hobi aracı olarak sahip olmak umuduyla....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-boksorden-mustanggg-200237736/detay -
Benim de hayalim GT 500 eleanor, 60 saniye filminde girdi kanima zehir ama ne almaya ne yurutmeye butce yetmez en azindan benim butcem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schnitter -- 15 Şubat 2015; 23:13:07 >
Benzer içerikler
- boyasız göçük düzeltme ekspertizde çıkar mı
- en iyi çelik subap markası
- ssangyong korando yorum
- renault clio debriyaj ayarı nasıl yapılır
- passat b6
- elektrikli araç şarj istasyonu
- yapay zekalı radar
- chery icar
- 3008 yeni kasa
- kia ev4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X