1927’den Türkiye haritası
-
-
Kıbrısı da mı almışlar
_____________________________ If people knew how hard I worked to get my mastery, it wouldn't seem so wonderful at all. -Michelangelo -
quote:
Orijinalden alıntı: White DeathKıbrısı da mı almışlar
hatay yok
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Crowley.hatay yok
Alıntıları GösterO zamanlar hatay yoktu zaten ben kıbırıs niye boyadılar onu merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 6 Haziran 2021; 16:44:23 >_____________________________ If people knew how hard I worked to get my mastery, it wouldn't seem so wonderful at all. -Michelangelo -
quote:
Orijinalden alıntı: White DeathO zamanlar hatay yoktu zaten ben kıbırıs niye boyadılar onu merak ediyorum
Alıntıları Gösterbatı trakyayı da boyamışlar ama haritanın dışında kalıyor
O zamanlar Hatay Fransızların hakimiyeti altınday'dı sonrasında Hatay Cumhuriyet oldu ve Türkiye Cumhuriyeti'ne katılmaya karar verildi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer gerçekse sağdakinin Yunan tanrıçası gibi olması trajikomik olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwell.
Eğer gerçekse sağdakinin Yunan tanrıçası gibi olması trajikomik olmuş.+1 bayraktan kıyafet olmaz ayrıca
_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806+1 bayraktan kıyafet olmaz ayrıca
Alıntıları GösterNiye amerikalılar bayraklarıyla don bile yapıyor
bayrağı kıyafet yapmakla millet zarar görmez ama 3 5 euro’ya muhtaç hale gelince görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şu ABD örneğini vermekten vazgeçmeyen birinin yaşı 20'den büyük olamaz ya. Başta şaka sanıyordum da ciddisiniz galiba. Dejenere bir nesil yetişiyor. Bu kafa ileride Amerikan mandasına girmeyi de kabul eder.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Crowley.Niye amerikalılar bayraklarıyla don bile yapıyor
bayrağı kıyafet yapmakla millet zarar görmez ama 3 5 euro’ya muhtaç hale gelince görür
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwell.
Eğer gerçekse sağdakinin Yunan tanrıçası gibi olması trajikomik olmuş.Gayet güzel bence, çağdaş ve yüzü batıya dönük modern Türkiye teması ile uyumlu olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Crowley.Niye amerikalılar bayraklarıyla don bile yapıyor
Alıntıları Gösterya olm manda olarak kurulup ingilizlerden ayrılarak sonra toprak satın alıp baldırı çıplak kızılderili öldürerek var olmuş bir devletin bayrağı ile bizimkini bir tutuyorsan ben sana ne diyim ki
_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Bizim kültürümüzle en ufak bir bağı olmayan ve bizzat savaştığın ülkelerden çarpılmış bir görsel . AKP'den nefret eden nesil Türk kültürüyle ilgili her şeyi yobazlık olarak gördüğünden bu tarz şeylerin beğenilmesini normal buluyorum aslında. Birazcık millet bilinciniz gelişsin, her şeyin fanatiği olmayın ya.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Crowley.Gayet güzel bence, çağdaş ve yüzü batıya dönük modern Türkiye teması ile uyumlu olmuş
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Berat sen misin

Sizin ne olduğunuz açıkca belli işte. Sizin ülkenize, tarihinize ve bayrağınıza saygınız kalmamış. Cidden işgal edilsek mandaya girersiniz siz.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Crowley.Berat sen misin

Saçmalamışsın. Amerikalıların vatan, millet kavramıyla bizimki aynı değil. Ayrıca ekonominin kötü olmasıyla bayrağı don yapmanın ne alakası var
1939'da Hatay, topraklarımıza katıldı.
Şu ABD örneğini vermekten vazgeçmeyen birinin yaşı 20'den büyük olamaz ya. Başta şaka sanıyordum da ciddisiniz galiba. Dejenere bir nesil yetişiyor. Bu kafa ileride Amerikan mandasına girmeyi de kabul eder.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt