Şimdi Ara

192.168.1.1 adresi ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamun Aleyküm bu sorunu baya bi süredir yaşıyorum herkezin de bildiği gibi internetimizin şifresini herhangi bir tarayıcıdan Varsayılan Ağ Geçidi ne ise yazarak girip değiştirebiliyoruz bende önceden yapmıştım ama artık giremiyorum cmd ye ipconfig veya ipconfigall yazdığımda Varsayılan Ağ Geçidi'm 192.168.1.1 olarak gözüküyor ama Chrome den bu siteye girmeye çalıştığımda hiçbirşey olmuyor yaklaşık 2 dakika yükleniyor gibi gözüküyor boş bir sayfa ama sonra hata diyor internetimde hiçbir sıkıntı yok heryere girebiliyorum TP_LINK WN8200ND USB Adaptör kullanıyorum yani internetim direk ethernet kablosundan değil uzaktan adaptör ile çekiyorum sorunun ne olduğunu anlatabilirseniz çok makbule geçer çünki şifreyi acil değiştirmem gerek

TP_LINK Modem
    TP_LINK WN8200ND USB Adaptör
    CMD Ipconfig Varsayılan Ağ Geçidi - 192.168.1.1
    IPV4 Adresi - 192.168.1.113

Bu arada IPV4 Adresim arada bi değişiyor sebebini söylerseniz iyi olur Teşekkürler şimdiden :)
    Ayrıca 192.168.1.2 - 192.168.1.3 - 192.168.2.1 gibi adresleride denedim hepsinde aynı

• manuel ip denedınız mı ?
    192.168.1.1 adresi ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet denedim bu şekilde ama gene girmiyor
  • Ayrıca geçen günlerde bir kez girmiştim ondan sonra tekrar giremedim artık sinir bozucu olmaya başladı , çok acil yardıma ihtiyacım var

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.