Şimdi Ara

19 Yaşındaki Kıza Teklif Ettim ve Sonra Olanlar (Yaş 32) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
5
Favori
63.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok saçma, normalde lise mezunu da olsan asgari ücretli de olsan bir önemi olmamalıydı. Fakat toplumun baskısı davul dengi dengine psikolojisi uyguluyor. Bence iki insan anlaştı mı ne paranın ne statünün ne de yaş farkının problem olacağını sanmıyorum. Eğer bunları problem eden biri varsa karaktersizdir. Karakteri olmadığı için de birlikte olacağı insanda bu tarz değerlere önem verir.

    Bak ben de senden çok farklı sayılmam sadece 27 yaşındayım. En çok 18 civarındakiler yollular ve peşimde koşuyorlar. Ne maaşımı ne yaptığım işi doğru söylüyorum. Sallıyorum kafadan cool bir iş cool bir üniversite, sonrasında da karşımdakini tartıyorum bunlara değer veriyor mu diye. Eğer değer veriyorsa kullanıp atıyorum. Vermeyenini daha bulamadığım için bekarım hala. Tabii bir de tip faktörü var. Allah'a çok şükür tipim olmasa hiçbirşey yapamam.

    Yani diyeceğim o ki, kafa yapısı olarak anlaşabileceğiniz karakterli ve kaliteli insan bulmanız lazım fakat çok zor. Bunun dışında o teklif ettiğiniz 19 yaşındaki kızla evlenseydiniz bile çok geçmeden kavga gürültü ile boşanırdınız.




  • Arkadaşlar insanları dul ya da hiç evlenmemiş diye ayırmayın lütfen. Çocuğu vardır tercih etmezsiniz anlarım ama boşanmış insan yeniden sevemez mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 22 kız arkadaşım yok 0 yaşında
  • Dostum sen sen ol kültürsüz hele ki kafa yapısı olgunlaşmamış kadınlardan uzak dur, mezun olduğumdan beri 28 üstü olgunlaşmış kadınlarla arkadaşlık kuruyorum. Zaten okurken kadın görmüyorduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaşındaym sevgilim 24



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaoglu -- 28 Ağustos 2019; 1:21:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf sevgilim olsun diye bu tarz işlere girişirsen, böyle durumlara daha çok düşersin. Yazdıklarından anladığım kadarıyla, senin sorunun ne lise mezunu olman, ne de amele olman. Sen kafada olgunlaşmamışsın daha. Ayrıca kim ne derse desin, yaşın önemi vardır. Özellikle iki tarafta gençse. 32 yaşında biri olarak, 19 yaşında, daha neyin ne olduğunun farkına varamamış bir kıza çıkma teklifi etmek etik değil.
  • 17 olunca "sübyancı çip anneni öpeyim" 18 olunca "nolcak yauw yasal şeyi geçmiş eheheh"

    Dayı siz hasta mısınız ? 12 ayda ne oluyo ne değişiyo ?


  • Mideleri bulandıralım azıcık gece gece...
  • 33 yaşındayım 25 yaşımda sevgilim var
  • Ben otelciyim, yaş maş farkı hikaye , altında Merso olsun kluplerden 20yaş genç kızlarla geceni edersin neler gördü bu gözler ahh ah anlatsam :D
  • Konunun Troll olduğunu düşünüyorum fakat bu konuda gerçek varsayarak düşüncelerimi belirtmek istiyorum.

    Aşkın yaşı yoktur veya iki gönül birbirini sevince yaşın önemi yoktur diyorlar ya yok öyle bir şey iki tarafta diyelim ki aynı çatı altına girdi ama öyle bir zaman gelecek ki aynı yastığı bile paylaşamayacak halde olacaksınız. Dışarıda görüşmek çok farklı aynı çatıda yaşamak farklı ayrıca örnek verdiğiniz kişileri niye örnek alıyorsunuz onların hepsi türk gelenek ve göreneklerinden yoksun insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Hayir, 40 li yaşlar en güzel yaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili kardeşim taktığın şeye bak, boş ver 18 yaş üstü sana bakan varsa yürü takılma böyle şeylere, insanlara göre yaşayamazsın, bazen ne olaylar duyuyoruz, gönül bu aka konar bk a da die boşuna dememişler, şimdiki kadınlar herşeyin farkında, cebindeki paranın senden daha fazla hesabını yapacak kadar gözleri açıksa yapacak pek bişey kalmıyor, parası olan herzaman haklı da parası olmayan neden haksız olsun.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    hocam demek istediğim emek verip oyun yapsa biraz reklam yapsa ayda 500 tl oolsa bile reklam verse oyunun para kazndırmama şansı yok sonra hayat standartlarını yükseltip eş bulması çok kola olurdu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baymirza

    olmaz göze batıyor diyen lalelere hiç aldırış etme sana çok açık sölim bunu söylemelerinin tek bir sebebi var. hayvan gibi kıskanıyorlar. çıtır kızı alırsın diye akılları çıkıyor. sakın inanma onlara ve asla vazgeçme. sadece ünlülerde yok o yaş farkı eskiden beri var bir sürü evli olan o şekilde. sonradan çıktı bu söylemler aldırma sen onlara bildiğin yolda ilerle.
    Bu da ilginç bir bakış açısı hocam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kml_77

    Mesajları okumadım bu konuyu açan vasıfsız amele olamaz. Yazım,imla okumamış birine ait değil:)
    Mesajları okusaydın sebebini anlardın hocam, üç kişiye verdim bunun cevabını, yani bu şekilde düşünen sadece sen değildin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH | equ*

    Ben otelciyim, yaş maş farkı hikaye , altında Merso olsun kluplerden 20yaş genç kızlarla geceni edersin neler gördü bu gözler ahh ah anlatsam :D
    Sosyal statünün önemi işte :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonEyes

    Sevgili kardeşim taktığın şeye bak, boş ver 18 yaş üstü sana bakan varsa yürü takılma böyle şeylere, insanlara göre yaşayamazsın, bazen ne olaylar duyuyoruz, gönül bu aka konar bk a da die boşuna dememişler, şimdiki kadınlar herşeyin farkında, cebindeki paranın senden daha fazla hesabını yapacak kadar gözleri açıksa yapacak pek bişey kalmıyor, parası olan herzaman haklı da parası olmayan neden haksız olsun.
    Haklısın hocam, tabii burada b*k ben oluyorum fiziksel nitelikler ve sosyal statü açısından, kız bana bakarsa benim şansıma, bakmazsa yapacak birşey yok. Bakmadı zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daimon88

    Haklısın hocam, tabii burada b*k ben oluyorum fiziksel nitelikler ve sosyal statü açısından, kız bana bakarsa benim şansıma, bakmazsa yapacak birşey yok. Bakmadı zaten.

    Alıntıları Göster
    Olsun ya kardeşim bakmadıysada bakmadı sen bakmaya devam et başkalarına bir olmaz 2 olmaz 3 de olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.