Piyasada bulunan en iyi realflat 19" monitör nedir?
DATRON Süper bi icat . . . 19 " Flat Düz Ekran . . . Ama monitör çok hassas bi şey ekran çok çabuk çizilebiliyo peçete kullan :)
lg ler biraz pahalıdır ama tavsiyemdir
bence de lg den vazgecme...
samsugların en az nokta aralıklarına sahip oldugunu biliyorum..bence 300$ 19 real flat ekrana para verme..17" lcd monitor al daha iyi..
quote:
Orjinalden alıntı: garfield
samsugların en az nokta aralıklarına sahip oldugunu biliyorum..bence 300$ 19 real flat ekrana para verme..17" lcd monitor al daha iyi..
Nie LCD ? monitör koyacak yerimi yok arkadaşın?? Samsung 957mb 1920*1280 de çalışıyor 1280*1024de 85hz kullanabiliyorsun ve macigbright + highlight özellikleri var (bunlar aydınlatma ve parlaklıkla alakalı özellikler) 275+kdv filan ama fiyat çoksa gene samsungda güzel 17''ler var
En iyisi Philips 109P40 ama şu an piyasada yok.Distribütörün elindede kalmamış. Dip Fiyat 320$+KDV 2. alternatif Samsung 957MB 274$+KDV'ye aldım Gold PC'den. Markom'da nakit 263$+KDV .
En iyisi Philips 109P40 ama şu an piyasada yok.Distribütörün elindede kalmamış. Dip Fiyat 320$+KDV 2. alternatif Samsung 957MB 274$+KDV'ye aldım Gold PC'den. Markom'da nakit 263$+KDV .
Triniton tüp var fakat gözlere bire bir.Görüntü kalitesi çok güzel fakat evhamlı kişiler ilgilenmesin o 2çizgi kavga çıkıcak ama...
benim bildiğim sonylerde iki çizgi olay var şahsen ben 21" kullanıyorum ancak 1280 de 85 khz kullanabiliyorum yani paran varsa 21" al süper bir olay film zilerken ve oyun oynarken büyüklüğün rahatını hissedebiliyorsun
quote:
paran varsa 21" al süper bir olay
yok hocam o kadar para
fiyat /performans açısından kesinlikle
samsung 997DF
lcd oldugunu nerden cıkardınız adam yazmamıs ama imzasında 19" nec var anlamadım bu isi ama kaliteli ve uygun fiyat istiyorsan lg f900b yada biraz pahalı modeli f900p si var...i
quote:
lcd oldugunu nerden cıkardınız adam yazmamıs ama imzasında 19" nec var anlamadım bu isi
19" nec eskidi tabi biraz, 19" flat almayı düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: marcodemir
benim bildiğim sonylerde iki çizgi olay var şahsen ben 21" kullanıyorum ancak 1280 de 85 khz kullanabiliyorum yani paran varsa 21" al süper bir olay film zilerken ve oyun oynarken büyüklüğün rahatını hissedebiliyorsun
nasıl bir çizgi?
quote:
sence 0.20 nokta aralığı gerçekmi? mümkün değil... dünyanın en küçük nokta aralığına sahip monitörü 21" olmasına rağmen SONY F520 DİR
philips 109P4 var bende gayette memnunum tavsiye edilir
quote: