Şimdi Ara

19' Monitör Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BENCE SAMSUN AL HEM FİYATI UYGUN HEMDE ÇOK SAĞLAM
  • 19 SAMSUNG SYNCMASTER 957MB FLAT BENIM ÖNERIM BU 184 USD FIYATIDA UYGUN LİNKE BİR GÖZ ATIVER
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=MON.CRT.CE041SAM03
  • LCD al bencede işte kullanıyorum bence avantajları:
    1)Az yer kaplar
    2)düşük Radyasyon
    3)Düşük Enerji tüketimi
    4)Gerçekten Flat iki düz çizgi falanda yok
    5)tamamen ekranı kaplar köşeler oturmadı falan yok
    6)Çok şık
    hemen aklıma gelenler bunlar
  • ben LG F900B kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
  • 109P al.samsung 957mb de gayet iyi.
  • EN KRAL SAMSUNG

hem ucuz

hem dayanıklı
  • LG FLATRON ez T910BU Kendim kullanıyorum, çoğu 21" monitöre değişmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaVa

quote:

lcd oldugunu nerden cıkardınız adam yazmamıs ama imzasında 19" nec var anlamadım bu isi

19" nec eskidi tabi biraz, 19" flat almayı düşünüyorum.

O zaman iş değişir tabi!
  • 17" lcd almalısın napıcan bu saatten sonra realflat i madem bi monitor alıcan kesinlikle lcd al
  • Bende 19"SAMSUNG SYNCMASTER 959 NATURAL FLATRON (NF) var... Şu an üstüne monitör tanımıyorum... Zaten içinde TRINITRON tüp teknolojisi var sony nin kendi monitörlerini bile bazı testlerde geçiyordu... Sadece Ergonomi (biraz kalın kenarlı) nedeni ile puan kaybediyordu.Ama piyasadan çabuk silindi... He birde dikkatli temizlemessen camları çok hassas olduğu için en dıştaki filtre camı çizip ekranda beyaz lekeler ve çizikler oluşturabilirsin dikkat et... 2.Tericihim 959NF bulamassan PHILIPS 109P40 tır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

17" lcd almalısın napıcan bu saatten sonra realflat i madem bi monitor alıcan kesinlikle lcd al

Şu anda LCD ler hala tam olarak görüntü kalitesi, temizliği berraklığı ve ekrandaki gölgelenme hızı olarak oturmadı... Bildiğim kadarı ile LG ve samsung un En son cıkan ve yepyeni bir teknoloji sunan birer modelleri var... Onlar dışında kalanlar EKRANDA hareketli efektlerde gölgelenme ve çoğalarak kayma gibi iğrenç görüntüler oluşturuyorlar...Ya bekle yada bekleme git 19 " CRT kap gel...
  • Lg kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
  • lcd nin avantajları:
    -az yer, hafiflik, çok daha düşük enerji, daha az problem(yok geometri kayık, goruntu ekrana oturmadı, köşelerde yamukluk var derdi yok), garati süresinde bitimde daha ucuza tamirat(mesela görüntüde problem varsa sadece oraya mudahale edilebilmesi vb...)
    - crt (bunlara trinitron tüpü de dahil edebilirsin) den kesinlikle daha canlı renkler ve daha parlak görüntü, textlerde daha keskinliik vb...
    - kaç inc ise o kadar görüntü alanı (17 inc ise 17 inc viewable area, crt de mesela 19 inc 17,9 inc viewable kısaca 17 inc lcd yaaklasık olarak 19 crt ile aynı )
    dezavantajları:
    - tek bir çözünürlük (efektif,, tabi çözünürlük deiştireiliyosun ama bu işi zoomlayarak yapıyor monitör..) , crt ye göre daha az tazeleme, crt ye göre daha az görme açısı(gerçi yeni nesil lcd lerde bu baya geliştiildi 170 dereceye kadar çıktı..)
    - evet en nemli nokta crt ye göre daha yüksek tepki süresi(ama şahsi görüşüm 12ms ve daha düşük lcd lerde bu gölgelenme yi hissetmek için oturup lcd yi dikkatlice izlemek gerekiyor..yani bu olay da çözüldü artık..)

Benim görüşüm: 300 dolar verilip crt monitör bilgisayarcıdan eve taşınmaz, gidilip 17 inc(gecen bi yerde gördüm samsung 710n tft mi neydi 307dolar falandı ) lcd efendi efendi alınıp eve getirilip kurula... hatta 10 ay sonunda elektrikten ettiin kazanc ile aradaki farkı bile kapatırsın sağlam bi 19 inc crt ile... Ben olsam (hele hele vaktinin cogunu nette harcıyosan) lcd al derim... umarım aydınlatcı olmuştur... saygılar

• 2 yıldır kullanıyorum, bende kesinlikle tavsiye ederim... 957MB

quote:

Orjinalden alıntı: PYRITE

Bence de 957MB alabilirsin...
  • "Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı" -> VESTEL

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.