Şimdi Ara

19 da kalörifer yüksek açınca sigorta atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar reno 19 europa..

yaklaşık 2 ay evvel aaç içi motor kalirüferinin sigortası bazen atmaya başlamıştı..dün tamire gittim..adam kabataslak baktı ve o kalörifer zımpırtısını orta ayara getirince sigorta atmıyor ama bir kademe daha arttırınca çat diye atıyor..

usta aracı kontrol etmeden olabilecek sebepleri saydı;
    bana 3 sebep söyledi..klima ile alakalı olabilir dei...sebepleri tam olarak bilmiyorum,çünkü hep teknik tabir kullandı ve ben hiç anlamadım...sebeplerden bir ve en pahalısı olarak bana sadece o ise parçası 290 lira dedi..işcilik hariç..

şimdi soruyorum sizce bunun daha basit bir nedeni olabilirmi?.başına gelen falan var mı?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 17 Temmuz 2008; 11:52:33 >

cok büyük takma şayet takarsan bi problem varsa hadise çıkabilir..

mütemelen 3 konumda yüksek akım çektiğinden dolayı sigorta atıyordur..

• Aracının klimasında bi zayıflama varmı bak bakalım hava yolları tıkanmış motor zorlanıyor olabilir iyice bi incele sanırım seviyeyi artırınca sigorta ondan atıyor fan motoru zorlanıyor bence (toprak yollarda gittiyseniz fan motoruna toz kaçmış olabilir)

galiba ustaya sığanacağız..inşaallah olabilecek en düşük maliyetli bir sorundur..

cumamız mübarek olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.