< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
18650 Pil Kapasite Testleri ve Detaylı İncelemeler (7. sayfa)

-
-
Doğrusu nasıl olmalıdır peki?
-
Elimde 11 senedir kullandığım ve artık bataryasının performansı düşen Rowenta 25.2V Li-ion bataryalı dikey süpürge mevcut. Batarya grubunun üzerinde 2100 Mah ve 51 Wh ibaresi mevcut. Batarya kabının içerisinde 7 adet 18650 batarya bulunuyor. Bu bataryaları Aspilsan pillerle değiştirmeyi düşünüyorum. Bu iş için aspilsan piller uygun mudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 13 Mart 2025; 11:21:13 > -
-
Evde aküleri tükenmiş bir elektrikli motosiklet var. Bildiğiniz gibi jel aküler yatıya uygun olmadığından ömürleri çok hızlı tükeniyor. Son zamanda kaliteleri de yerlerde. 6 ayda bozuluyor falan diyorlar. Benim de aklıma jel akü yerine li-ion akü yaparak bu sorunu aşmak geldi.
Temu da şöyle bir ürün buldum:
Benim motosiklet 5 adet 12v 24 ah (Toplam 60v) jel akü ile çalışıyor. Şimdi Temu daki bu kutulardan 5 adet alsam her birinin içine 21 adet 2200mah 18650 pil koysam sonuç alabilir miyim?
pilpaketi.com
Orion 18650P 2200 mAh 3.7V 5C Şarjlı Lion Pil - Pil Paketihttps://www.pilpaketi.com/orion-18650p-2200-mah-3.7v-5c-sarjli-lion-pilBir diğer sorun da şarj etmede olacak. Motorun eski şarj aleti yeni akülere uyumlu olacak mı ondan da emin değilim. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.
-
niye 2200 mah koyuyorsunuz 2900 filan varken?
-
Ben biraz daha hesaplı diye 2200 mah düşünmüştüm.Eğer düşündüğüm sistem sorunsuz çalışırsa 2900 de olabilir.
Siz ne dersiniz olabilir mi böyle bir şey?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye olmasın şarj ünitesi filan uygunsa olur.
-
2900 mah lık 21 adet pil 40 A destekleyen bms ünitesine uygun olur mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar arkadaşlar, diy powerbank için 18650 lifepo4 pil arayışındayım. Öneriniz var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X