< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 7 Nisan 2022; 20:42:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
186 boy 84 kilo geniş omuz %12 yağ oranı nasıl ?

-
-
ss atsana knka nolcak sanki yüzünü göstermeden vücudu at sadece ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 7 Nisan 2022; 20:43:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim değil hıcam yağ oranım daha %17 filan 87 kiloyum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence en ideal vucut zaten 183 80.5 kilo hocam
Yani bu vücut ideale çok yakın
Vucut yapmak aşırı zor ama Allah herkese kolaylik versin hele ramazanda hic olmuyo 71 bucuk kiloya indim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 87 ye düştüm
knk sen definasyon programı yapsana hazır çok iyi prog var istersen vereyim
-
Yok hocam ben bench press basıyorum son zamanlarda vüvcut ağırlığının %40 kadarı ile 15x3 set sonra omuz press 25x2 çekme 20x2
deadlift %70 5x5 200 kez karın kası aleti vücut ağırlığının %80 kadarı + yürüyüş bu program kilo verdirip kas yaptırıyor ve testesteronu fırlatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 7 Nisan 2022; 21:49:20 >
çok iyi 3 kilo versen yüzde 4 5 yağ oranın gider 10 numara olursun
ben de para bulsam 1700 liraya 50 kiloluk halter seti alacam deadlift bench falan yaparım evde
-
Bench yeri yok hocam bacak yerinde bench basıyorum kollarım titreyene kadar yapıyorum koşu bandında 2 dk tam hız koşarak ısınıyorum deli gibi karın çalışıyorum benim program ağır bayaok protein istiyor sen seti almamışsın hocam beslenme planın var mı ?
Mesela ben erken saatlerde karbonhidrat öğleden sonra protein alıyorum balık tavuk geç saatlerde bitkisel proteinler alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 7 Nisan 2022; 22:6:14 >
Benim hanım 40-41 yaşlarındayken (48 kilo iken) antrenman sonrası 50kg ile 5*5 yapıyordu... Olimpik halter ile kadın barı ile her seferinde barı sabitken yerden alarak.
Bence antremanından daha çok verim alman mümkün.
Önerim olimpik halter olan bir salona yazılıp hocalardan doğru şekilde deadlift, front squat, back squat, overhead squat, clean, clean&jerk gibi tam vücut hareketlerini doğru şekilde yapmayı öğretmelerini istemen olur.
Bunları antremanına dahil edersen hem kas yapımı hem yağ yakımı inanılmaz değişecektir .
Sonra bana teşekkür edersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten uzmanla çalışıyorum eski yarı milli sporcu biri squat vb yapmıyorum ben daha çok günlük hayat odaklıyım hocam
hocam beslenme progum ramazan nedeniyle sekteye uğradı şuan yok denebilir
-
boyun kaçsa 10 eksilt ideali odur
-
Yarı milli diye bir şey duymadım. Belki milli kampa katılıp milli takıma seçilememiştir....
Önemli değil, şunu anlatmaya çalışıyorum:
40 yaşını geçmiş kadın ofis çalışanı ev hanımı bile bu tür hareketlerle çok iyi sonuç alabiliyor.
Gündelik hayat için antreman yapıyorsun. Biz de öyle. Yani gözün korkmasın.
Squat yapmıyorum demeni hiç anlayamadım. Squat (hatta ağırlıksız yapılanına air squat denir) fonksiyonel hareketlerin ilkidir. Eğer belinde-bacaklarında bir sakatlık yoksa neden hocanın yaptırmadığını anlayamadım.
Hareketleri öğrenmek istersen youtube'dan crossfit airsquat, crossfit deadlift vs diye arat.
Kardiyo olarak burpee öneririm. (Yine youtube'dan aratabilirsin) Amaç nabzı yükseltmek ve terlemek olmalı.
Hiç ağırlık kullanmadan kısa ama çok efektif antreman yapmak istersen:
Tabata air squat
1dk ara
Tabata şınav
1dk ara
Tabata mekik
1dk ara
Tabata burpee
Toplam 20 dakikada bomba gibi işlem tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir ara bakarım tşk hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X