Şimdi Ara

1800 civarı SUV araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O fiyat bantlarında SUV tarzı öneriniz ne oldurdu acaba?

Çevrem tarafından önerilen modeller şöyle: Seat Ateca, Sportage, Tuscon, Citroen C5

Sizinde fikrinizi almak isterim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tuscon veya Sportage da kampanya ve ,odeme sekline gore tercih ederdim

• sportage

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazdıklarının arasından Sportage bence, spor ve iç hacim kısıtlı olsada olur dersen Cupra Formentor'da güzel bir tercih olabilir.

• ilanlarda 1900e DS7 ler var o fiyata da verebilirler. benim tercihim DS7 olurdu.

• En dolusu hangisi ise onu alın

• maskmack kullanıcısına yanıt
    Listeden C5a ve shortage
    Liste dışı : Torres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 15 Haziran 2024; 21:49:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1800 civarı SUV araç

1800 civarı SUV araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 15 Haziran 2024; 22:35:16 >

• Araçlarla ilgili aşağıdaki başlıca analizleri inceledim de hala kararsızım. 🤔 Test sürüşü yaptıktan sonra karar verebilirim umarım.

* Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 HP - EAT8 Shine Bold

* **Olumlu Yönleri:**
    * Konfor: Neredeyse tüm incelemelerde, C5 Aircross'un olağanüstü konforlu sürüşü ve süspansiyon sistemi övülüyor. Yolcular için geniş ve rahat bir iç mekan sunması da beğenilen bir diğer özellik.
    * Pratiklik: Modüler arka koltukları ve geniş bagaj hacmi, aileler ve eşya taşıma ihtiyacı olanlar için pratik bir seçenek haline getiriyor.
    * Tasarım: Farklı ve özgün tasarımı, kalabalıktan sıyrılmak isteyenler için çekici bulunuyor.

* **Olumsuz Yönleri:**
    * Motor Performansı: Özellikle 1.5 litre dizel motorun performansı, bazı kullanıcılar tarafından yetersiz bulunuyor. Hızlanma ve sollama gibi durumlarda daha fazla güç bekleyenler için hayal kırıklığı yaratabilir.
    * İç Mekan Kalitesi: Bazı plastik malzemelerin kalitesi ve işçilik, rakiplerine kıyasla daha düşük olarak değerlendiriliyor.
    * İkinci El Değeri: Citroen markasının genel olarak ikinci el değer kaybı yüksek olduğu belirtiliyor.

**SEAT ATECA 1.5 EcoTSI ACT 150 hp FR DSG:**

* Sürüş Dinamikleri: Sürüş keyfi ve yol tutuşu konusunda övgüler alan Ateca, sportif bir SUV arayanlar için ideal bir seçenek.
    * İç Mekan Kalitesi: Rakiplerine göre daha kaliteli malzemeler ve iyi işçilik ile dikkat çekiyor.
    * Teknoloji: Gelişmiş güvenlik ve bilgi-eğlence sistemleri, kullanıcı deneyimini iyileştiriyor.

* Arka Koltuk Alanı: Arka diz mesafesi, özellikle uzun boylu yolcular için biraz dar olabilir.
    * Yakıt Tüketimi: 1.5 litre benzinli motorun yakıt tüketimi, bazı kullanıcılar tarafından yüksek bulunuyor.
    * Fiyat: Donanım seviyesine göre fiyatı, bazı rakiplerine göre daha yüksek olabilir.

**Yeni Tuscon 1.6 T-GDI Prime Plus 4X2 DCT:**

* Tasarım: Modern ve şık tasarımı, çoğu kullanıcı tarafından beğeniliyor.
    * Teknoloji: Zengin güvenlik ve multimedya özellikleri, kullanıcı deneyimini iyileştiriyor.
    * Motor Seçenekleri: Farklı motor seçenekleri sunması, farklı ihtiyaçlara hitap etmesini sağlıyor.

* Sürüş Deneyimi: Bazı kullanıcılar, sürüş deneyimini biraz sıkıcı ve heyecansız buluyor.
    * İç Mekan Kalitesi: Bazı plastik malzemelerin kalitesi, beklentileri karşılamayabilir.
    * Fiyat: Bazı donanım seviyelerinde fiyatı, rakiplerine göre daha yüksek olabilir.

**Kia Sportage 1.6L 160 PS DCT (Otomatik) :**

* Tasarım: Çekici ve modern tasarımı, birçok kullanıcı tarafından beğeniliyor.
    * İç Mekan: Geniş ve konforlu iç mekanı, aileler için ideal bir seçenek haline getiriyor.
    * Teknoloji: Gelişmiş güvenlik ve multimedya özellikleri sunuyor.

* Sürüş: Bazı kullanıcılar, sürüşün biraz sert olduğunu belirtiyor.
    * Fiyat: Bazı donanım seviyelerinde fiyatı, rakiplerine göre daha yüksek olabilir.
    * İç Mekan Kalitesi: Bazı plastik malzemelerin kalitesi, beklentileri karşılamayabilir.

• O paralara ateca öneren zekito kim merak ettim.

Komşu Qashqai pp 4*4 almıştı geçen ay 1850bine. F/p bence.
    O paralara seçenek çok. Bayii fiyatları farklı. Marka marka gezip fiyat almak lazım. Citroen son zamanların fırsat markası. C5a olabilir. Dün İstanbul'da limanda yüzlerce psa araç vardı. Gemiler psa yüklüydü.

• Bir Ateca kullanıcısı olarak Ateca FR ya da Xperience önerebilirim. Türkiyede underrated bir araç olduğunu düşünüyorum. Bir Tiguan değil tabii ki ama iyi bir alternatif. Arkada 1.80 boylarında biri çok rahat oturuyor, tavan yüksek. Diz mesafesinde sınırlarda diyebilirim, evet çok geniş değil lakin sıkış tıkış da değil. Eleştirebileceğim tek yanı süspansiyonları biraz sert. Gerçi bu kimilerine göre de avantaj sayılır. Sportif bir sürüşe olanak sağlıyor.

• önermediğim: troc
    önerdiğim: tiggo8pro avantgarde test sürüşü

• mhk_mhk kullanıcısına yanıt
    Akıbeti belli değil açıkcası o riski almak istemiyorum.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Ateca'yı normalde bende listeye almazdım ama o fiyat bandında full paketini tavsiye eden çok..

C5'in dolusuda güzel araç lakin ne kadar doğru bilmemekle beraber yolda serilik ve yokuşlarda problem yaşayabileceğim söylendi. 🤔

• maskmack kullanıcısına yanıt

İkinci El Değeri: Citroen markasının genel olarak ikinci el değer kaybı yüksek olduğu belirtiliyor.

Bu arabaların hiçbiri size uymaz

Esnaf suvlari:

Tiguan Kuga qasqhai Tucson

Bu modellere bakınız

• Togg için bir test sürüşü tavsiye ederim

• Austral'e baktınız mı? Stoklar ve renkler çok kısıtlı fakat 1.3 motor techno espirit alpine paket full opsiyonlar (koltuk, güvenlik, elektrikli bagaj, cam tavan) dahil 1820-70 arasında fiyatlar aldık geçen hafta.

• Seat’a iç malzeme kalitesi diğerlerine göre daha iyi diyenden bir daha tavsiye almamak lazım

• 1.5 dizel C5'in gücü mü yetmiyormuş

Karavan çekiyor millet.

En güçlü şanzımanlardan eat8 var araçta ayrıca.

1750'ye Shine Bold C5 Aircross bence Togg hariç en iyi seçenek.

Sadece bizim sitede 3 tane C5 Aircross var. Her biri de gayet memnun. Daha da 2 kişi aracını satmayı bekliyor C5 Aircross almak için.

Ayrıca araç dediğin denemeden alınmaz ki. Git bak dene. Sana hangisi uygun, hangi ödeme uygun ona göre karar ver.

Belki Togg daha uygun olacak.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Hepsini aralıklı olarak denemiştim aslında ama aradan vakit geçti, alım kararını da yenilerde netleştirebildim. Son test sürüşü öncesi ön araştırma yapıyorum diyelim.

C5'in shine bold paketine sıcak bakıyorum hatta karavan olayına ileride bende giricem nasip olursa..

Kia Sportage'de çok tavsiye ediliyor, bakalım onu test etmedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskmack -- 17 Haziran 2024; 22:33:6 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.