Şimdi Ara

180 bin liraya araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

180 bin lira param var. Eski aracım benzinli 2004 fiesta idi, onun satışını gerçekleştirdim ve üzerine 50-60 bin civarı para koydum, bütçem 180 bin. Ancak hani çok temiz bir araç bulunursa gerçekten "ucuz" diyebileceğimiz zorlanarak 200 bine çıkabilirim. Üzerine kuruş çıkmaz :D

Aklımda herhangi bir model yok ama baktığım modeller aşağı yukarı şunlardı;

2011 üstü fiesta

2011 üstü polo

2011 üstü ibiza

2011 üstü citroen c4

2013 üstü peugeot 301 / citroel c-elysee

Ancak şu anki piyasada şöyle 150 bin kilometrede kritik yerlerinde boyası olmayan değişimi olmayan araç bulunmuyor bu paralara. Günlerdir sarı sitenin altını üstüne getirdim ancak hem kafama yatacak hem de fiyat olarak istediğime yakın bir araç bulamadım. Alacağım araç mümkünse dizel olmalı eski aracıma göre biraz daha güçlü bir araba bakıyorum, bekar adamım herhangi bir bagaj vb. problemim bulunmuyor. Otomatik mevzusunu malesef bütçe sebebiyle açamıyorum dahi :D

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• Focus 2,5 bulunabilir bu fiyatlara sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea ve punto nun temizi bulunabilir diye düşünüyorum...Hem model yılı da yeni olur (2015 civarı).Peugeot 208 bakabilirsin hafif spor duruyor 1.4 HDi var bende güzel araba

• Renault Symbol olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4'ü eleyin. O fiyata eski kasayı veriyorlar. Peugeot 301 / Citroen c-elysee olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 22 Nisan 2022; 7:15:28 >
  • Millet enayi mi hocam, 2004 Fiesta'yı 120 bin civarına satmışsınız 180 bine güncelden bi önceki kasa C4 olsa herkes gider onu alır.

Airbag patlak C-Elysee fln bulursunuz 180 bine.

Benim tavsiyem model yükselteceğim diye yorulmuş, masraflı arabalara bulaşmayın. Zaten 2010 Clio vs. alana kadar 2008 Golf, 2006 B160 vs. alınabilir.

Golf 4 1.6 Pasific olabilir diyeceğim 2004 model çok temizlerine 220 civarı istiyorlar. Belki km olarak 150 binde boyalı degişenli 180 civarına düşer.

Airbag patlak Golf 5'ler var 130-140'a.(Mesela)

2011 üstü güncel sayılabilecek araçlar 250'den başlıyor.

C-Elysee'nin sıfırı 400 olmuş, temizleri de isterse 1.2 VTi olsun 280 ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.