Şimdi Ara

180 / 60 nasıl kilo alabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 180e 54 kgydim ve bunu başardım. Şu an 85kg.

Sabahları aç karnına söylediğim karışımı TAHTA kaşıkla ye.

İsmi CAL.

Tamamen bitkisel bir karışım. Yemeden önce tahta kaşıkla iyice karıştır. Sabahları ilk hafta aç karnına 1 kaşık sonra 2 kaşık yemeye başla. Sonra gelip bana dua edersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

güzel çözüm ama ztn günde 4 öğün yiyom 5 mi yapim

Öğünde ne yediğine bağlı

Eminim ki kalori açığın vardır. Kuş kadar yiyip doyarsin muhtemelen.

Düzgün beslen ve spor yap alirsin. 61kgdan 70kgya çıktım yaklaşık 2.5-3 ayda. Tamamen temiz kas kütlesiyle neredeyse hiç yağlanmadan. (Boy 185)

Yediklerinin kalorisine dikkat et ve spor yap.

Zayıflığın nedeni yemek yememek (yemek yememek derken neyi kast ettiğimi umarım anlamışsındır içi boşsa istersen 8 öğün ye fark etmez.)

Düzgün beslenip zayıf kalamazsin eger baska bir sebep yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 21 Eylül 2020; 17:34:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet şunu farkettim ki kuş kadar yiyorum aldığım kalori az sanırım öğünü arttırmak yerine biraz daha bol beslenmeye çalışacağım bakalım

• tam senin eski halindeyim (1.87 63) kaç senedir bıktım zayıflıktan umarım kilo alabilirim şu an kaç kilosun ?

• uyumadan önce yemek yemek en garantisi.

• Zayıf olmak ayrıcalıktır türkiyede hor görülür ama Avrupa’da dikkat çeker.

yavaş yavaş kilo al yağlanmadan clean bulk yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Tane dumbell al.Dumbell ile kol sırt omuz çalış.Ektra şınav çek.

Her gün 800 gr 1 kg piriç pişir yanına 200 gr dan tavuk.Spor yapıp her gün bunları ye. 3-4 haftada 68 kg olup birazda vücut bile yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

tam senin eski halindeyim (1.87 63) kaç senedir bıktım zayıflıktan umarım kilo alabilirim şu an kaç kilosun ?
    1 ay oncesine kadar kilomu koruyordum ancak son 1 ayda bazı sebeplerden dolayı zayifladim. Neyse konu bu değil ama yani sorunuza cevaben aldığım kilo kalicydi sporu birakinca hemen erimedim.

Size fitness tavsiye ediyorum spordan cikinca da direkt sağlam bir yemek yiyin. Spor istahinizi da acacaktir. Ayrıca spor yaptıktan sonra belirli bir süre glikojen depolarinin açık kaldığını, yedigimiz yemeklerin direkt kası beslemeye gittiğini dolayisiyla yağa dönmediğini okumuştum. (İnternetten okudum dogru mu değil mi bilemiyorum)

Yakin zamanda tekrar spora baslicam ben de. Benim psikolojik sınır 70'ti ne yaparsam yapayım aşamiyordum ama aştım :)

• eyvallah bende başlamayı düşünüyorum hayatım boyunca hiç 65 üstüne çıkamadım hedefim 80 tabi bu uzun süreli bi hedef 1-1.5 senelik umarim alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

eyvallah bende başlamayı düşünüyorum hayatım boyunca hiç 65 üstüne çıkamadım hedefim 80 tabi bu uzun süreli bi hedef 1-1.5 senelik umarim alabilirim
    Eminim alirsiniz hocam takın kulaklığı spor yapmanin keyfini cikartin. Beslenmenize ve uykunuza cok dikkat edin bu ikisi olmadan sporun faydası değil zararı olur.

Başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

evde yapacaksan en az 500 gözden çıkar.

yani tabi tam teşeküllü olmaz ama yine de evde yapabileceğin hareketler mevcut 500 lrralık ekipmanla

Alıntıları Göster

Hangi ekipmanlar?

Bende başlayacağım evde sadece dambıl var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43

Hangi ekipmanlar?

Bende başlayacağım evde sadece dambıl var.

Alıntıları Göster

Dips barı iyi gider.

parallel dips bar diye yazarsan çıkar google'da.

• Fast food abanarak

• hocam 3 gün boyunca yediklerinin kalori ortalamasını hesaplar mısın? belki çok yedim diye az yiyorsundur. 2500'ü geçir.

• buseyaman256 B kullanıcısına yanıt
    4. öğünüm aynen böyle ve en az yarım ekmek bitiriyorum ama mlsf alamiyorum bea

• TheKingCimbom T kullanıcısına yanıt
    amacım o hocam zaten fit olsam bana yeter omuzlarım da geniş eh biraz da tip olsa

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam 2x4 kg var onlarla bugünden başlıyorum

• denedim ve olmuyor otomatikman sivilceye dönüyor zaten abur cubur vs çok yiyemem midemi bulandırıyor hocam en son pizza/burgeri de 2 yıl önce yedim sanırsam :>

• spor + hayvan gibi yemek yemek bol kalori başka da birşey yapmana gerek yok 191/64 kg başladım 6 ayın sonunda 84 civarındaydım sonra korona felan sporu bıraktım şimdi 73-74 civarındayım tekrar hafiften spora başladım

düzenli uyku bol öğün sayısı yüksek kalori başka birşeye ihtiyaç yok , kimyasal , bitkisel felan hikaye hocam hiç zaman kaybetme

• Reyiz bak bu tavsiyeyi nerdeyse hiçbir yerde duyamazsın, ama kilonu garanti alıcaksın uyarsan. Tavsiye şu. Hani çok fazla yiyip "uff ne yedim lan" dersin, karnına elini atarsın hamile kalmış gibi göbeğin vardır ya hani. Gün boyu öyle gezmen lazım kilo almak için. Ne bulursan yicen. Ektomorf vücut tipindeki adamın kilo alması anca böle oluyo çnk ne yiyosan öküz gibi yakıyosun ondan çok yemen lazım. Buna biraz da egzersiz koy ki boş yağlanma olmasın biraz kas olarak gelsin şınav squat barfiks mekik fln. Bu tavsiyeyi bi youtube fitness kanalından aldım ben işe yarıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 21 Eylül 2020; 20:44:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.