< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
180 / 60 nasıl kilo alabilir?

-
-
Yemek ye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel çözüm ama ztn günde 4 öğün yiyom 5 mi yapim
-
yemek sayisi degil toplam kalori lazim. gun icinde asiri aktif degilsen veya spor yapmiyorsan gunluk 2500 kalori ve ustu olsun hedef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gidin doktora büyük olasılıkla rexapin verecek bir zararını da görmedim ben. Ben ilaç kullanmam zararlı tribine gireceksen de ilaçlar kar/zarar oranına göre ve placeboya göre etkisine bakılarak fda'dan onay alınarak piyasaya sunulur
Bence bir doktora görünün 60 kilo çok düşük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilaç baya az alırım hocam, ilaç kullanmam zararlı tribine girmem ama nedense kiloyu + ilaç takviyesiyle değil de sporla da yapabilirmişim gibi geliyor ama spora nasıl başlamam gerek vs hiç bir kaynak yok elimde @mrslimshady hocam siz bir tavsiye verebilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZewZackilaç baya az alırım hocam, ilaç kullanmam zararlı tribine girmem ama nedense kiloyu + ilaç takviyesiyle değil de sporla da yapabilirmişim gibi geliyor ama spora nasıl başlamam gerek vs hiç bir kaynak yok elimde @mrslimshady hocam siz bir tavsiye verebilir misiniz?
spor salonuna gitme imkanın yok mu
-
Ben de böyleyim ümidimi kestim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam bunu deneyeceğim.
-
3 hafta oldu corona olalı buralarda da sıkı tedbir var gitsem belki de şu hes kodu şeysi isteyecekler orda eğer önceden pozitif görürlerse almazlar diye düşünüyorum hocam.
-
%100 işe yarayan tavsiye verecem ordan 1 ay spora gitmiş adamlar çıkıp "sağlıklı değiill hüüüğğğğ" diyecek ama ben yinede tavsiyemi vereyim.
Gece yatmadan 1 saat önce miksere 1 tane muz, 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi, yarım paket cicibebe, birazda süt koyup karıştır, zorlada olsa yemeye çalış. 1 ay sonra net olarak 6-7 kilo alırsın. her gün yapman lazım ama. göbek çıkmıyor ben denedim, omuzlarım bile genişledi millet spora mı gidiyorsun falan demişti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZewZack3 hafta oldu corona olalı buralarda da sıkı tedbir var gitsem belki de şu hes kodu şeysi isteyecekler orda eğer önceden pozitif görürlerse almazlar diye düşünüyorum hocam.
hes kodu al sen de
zor bir şey değil ki almak?
-
off benim için mükemmel bi karışım olur zevkle yerim hocam :D deneyeceğim teşekkürler
-
yok kod var hocam işte orda şüpheli gözüküyorum sanırım hala şüpheli gözükeni almaz sanırım bir de spor salonu belediyenin o baya sıkıntı çıkarır ama bir deneyeyim madem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZewZackyok kod var hocam işte orda şüpheli gözüküyorum sanırım hala şüpheli gözükeni almaz sanırım bir de spor salonu belediyenin o baya sıkıntı çıkarır ama bir deneyeyim madem.
evde yapacaksan en az 500 gözden çıkar.
yani tabi tam teşeküllü olmaz ama yine de evde yapabileceğin hareketler mevcut 500 lrralık ekipmanla
-
elimde 4 kg lik 2 tane dambıl var + barfiksi de halledebilirim sizce bunlar + önereceğinizle hangi hareketleri yapabilirim omuzum baya geniş birkaç sporcu arkadaşla konuşmuştum 3 4 ay önce senden üçgen vücut çıkar aynı benim eski zamanlarım gibisin demişti :>
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZewZackelimde 4 kg lik 2 tane dambıl var + barfiksi de halledebilirim sizce bunlar + önereceğinizle hangi hareketleri yapabilirim omuzum baya geniş birkaç sporcu arkadaşla konuşmuştum 3 4 ay önce senden üçgen vücut çıkar aynı benim eski zamanlarım gibisin demişti :>
ss at
-
yok hocam yauw atamam şu sıralar baya meşgulüm asddowqkedkqweokqw
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZewZackyok hocam yauw atamam şu sıralar baya meşgulüm asddowqkedkqweokqw
60 kiloya geniş omuz olacağını sanmıyorum , seni kandırmışlardır üzülme diye
-
neyse hocam bea 5 6 kilo alsak da yeter bize biraz da fit gözükelim tamamdır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- promil kaç saatte düşer
- sert sakız
- bira kutusu hurda fiyatı
- havalı araba isimleri
- altın günü nedir
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X