< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
180 / 60 nasıl kilo alabilir? (3. sayfa)

-
-
Bunu bana 20 sene önce bir spor hocası söylemişti
O zamanlar böyle yemek taşıma çantaları yok sefertasi var onu tasiyamayacagim icin bi bel cantasi al demişti
içine biskuvi sandviç doldur sürekli 2 3 saatte bir ye derdi
Hey gidi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 50kilolardan 85 kiloya çıkanlardanım. Öncelikle kilo almak, kilo vermekten çok daha zor. Şimdi 80 kiloya düş desen düşemem çünkü çok zor.
Kilo almak için göbek kapasiteni arttırman. Yemeklerden önce abur cubur asla yeme. Yemeklerden hemen sonra ye bir daha ara öğün asla yeme.
Ara öğünlerde yenilen abur cuburlar iştahı kesiyor zayıflarda zaten göbek kapasitesi çok az. Bu göbek kapasitesini sadece ev yemekleri ile genişlet. Sulu yemekler bu konuda bir numara. Ekmeksiz yiyebildiğin kadar sulu yemek yersen evet biraz mide bulandırıcı olabilir ama göbeği genişletmek için önemli.
Bide kas çalışmak da çok önemli. Kas çalışınca kaslar erken acıktırıyor hemde sağlıklı kilo almış olursun kas çalışırsan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 21 Eylül 2020; 22:20:55 > -
Benim de boyum bir 80 kilo 59, şu anda spor salonuna gitmeye imkanım yok
Ama boyum uzun olduğu için çok zayıf görünüyorum
kalori hesabı yapmadım ama aşırı fazla yiyorum zaten çevrem tarafından da çok yediğim söyleniyor
3 ay kadar önce yemeğe aşırı yüklenince 62 görmüştüm geri düştüm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam şu an spor salonuna gidemem
Evde yapabildiğim kadar yapsam faydasını görür müyüm boy bir 80 kilo 59
Evde dumbell ile calisabilirsin eger verim alirim diyorsan.quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
Benim de boyum bir 80 kilo 59, şu anda spor salonuna gitmeye imkanım yok
Ama boyum uzun olduğu için çok zayıf görünüyorum
kalori hesabı yapmadım ama aşırı fazla yiyorum zaten çevrem tarafından da çok yediğim söyleniyor
3 ay kadar önce yemeğe aşırı yüklenince 62 görmüştüm geri düştüm
Aşırı yemen sana göre aşırı olabilir mi? Bir de kalori hesabı yap çünkü 1 paket cicibebede 2 tabak sebze yemeğinden daha fazla kalori vardır (asla yemek yerine cicibebe ye demiyorum sadece örnek verdim)
Bence sana aşırı geliyor. Aşırı yiyip de nasıl 59 kalacaksın ki? Her gün 3k kalori alsan 59 olman imkansız.
Sevgi eylem gerektirir :D biraz çabalamak lazım hem yemek yemeye hem spora.
1 günde yediklerini yaz istersen hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Spor yapmazsan göbekli olursun
Olmazsa bir gün not edeyim hocam
Ben de anlayamadım bu kadar yiyorum kilo alamıyorum tamam oturduğum yerde oturmuyorum oturmayı pek sevmem çok hareket ederim spor yapmasam da evin içerisinde dolaşır dururum
tabi ki görürsün vücut ağırlığınla yapabileceğin antrenmanlar bar youtubeda yerli yabancı bir sürü kaynak mevcut onlardan başla bir tanesi ile ama asıl olay düzenli yapmak ve düzenli beslenip iyi uyumak
sanmıyorum be reiz bende baya bi omuz var şöyle 2 3 ay bi çalışayım ss ler gelir
Yok hocam kilo almak demişsin ya, onun için çok yemen lazım ama yediklerini de kasa çevirmezsen yağ olur diye söyledim.
anladım hocam
Spor yapmayarak alırsan istediğin kiloya da ulaşsan mutlu olmazsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X