Şimdi Ara

18 yaşını doldurmadan ehliyet alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
71.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kafama bir soru takıldı. 18 yaşına girdiği gibi ehliyet alabilen var mı yani 19undan gün almadan?

• yok mu bilen ?
  • ßenimde doldurmam için 21 ağustosu ßeklemem lazım.Malesef yok 18i doldurmazsan sadece A2, F bide H alabilirsin. Onlarda ßenim işime yaramaz
  • dostum onu ben de çok araştırdım ama maalesef yok.Forumlarda 1-2 tane gördüm,şöyle diyordu: 18 yaşına girmeden 3 ay önce kursa başvurdum ve 3 ay kurs gördükten sonra sınava girdim.18. yaşıma girer girmez ehliyetimi almış oldum' diyordu.Ama ne kadar doğru bilemem.18 yaşına girmeden sadece A1 ve A2 sınıfı ehliyet alabiliosun bildiğim kadarıyla.Ama otomobil için biraz daha beklememiz gerek
  • Ben Mart 5 doğumluyum 1989. 10 Mart'ta kursa kaydı yaptırdım haziran'da elimdeydi ehliyetim. Şu anda da trafikte dolaşabiliyorum kendim. 4 aylık ehliyetim cebimde şu anda.
  • 19 yaşından gün almadan kesinlikle olmuyor aksini iddia eden yalan söylüyordur
  • O nasıl olacak peki. 19 yaşından gün almak ne demek ayrıca. Bi açıklarsan sevinirim.

Not: 18 yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 4 Ekim 2007; 23:10:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaş ehliyet yok
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer 4 Ekim 1989 tarihinde doğdu iseniz, bugün 18. yaş gününüz ve yarından itibaren 19. yaşınızdan gün almaya başlıyorsunuz. Yani Ehliyet için bugünden itibaren başvurabilirsiniz.

18 yaşınızı doldurmadan ehliyet alamazsınız. Ehliyet kursuna başvurabilmeniz için 18 yaşınızı doldurmuş olmanız gerekiyor. Ben 3 ay önceden başlayım, 3 ay sonra da alırım diye birşey yok. En azından bizim zamanımızda öyleydi (ben eski sistemle ehliyet almıştım, böyle merkezi sınav falan yoktu benim zamanımda)
  • şu gün alma işini anlayamadım
    nedir kendini büyük gösterme durumu?

bugünün tarihinden 18 sene çıkarırsın.
    o günü gördüysen alırsın ehliyeti
    göremediysen de alamazsın.

alt tarafı bir çıkarma işlemi
    dört işlem bilmeyen adama ehliyet versen ne olur vermesen ne olur?
  • ben aldım 17 yaşımda yanlız a2 idi.b ehliyeti 18 yaşında alınır..
  • git amerikadan al
  • pki ben 28 kasım 1989 doğumluyum ehliyet almam için 28 kasımı beklemem gerekiyor bunu biliyorum ama ben şu an kursa başvursam zaten 3 ay içinde ehliyet alıyorum ve 3 ay dolduğu zaman zaten 28 kasımı geçmiş oluyor bu şekilde olabilirmi ?
  • olmuyor arkadaşım ben ehliyet alırken sizin gibi düşünüyordum gittim kayıt yaptırmaya ama ay olrak günü doldurmadığım için kayıt yapamayacaklarını söylemişlerdi günüm dolduktan sonra kayıt olabilmiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: byburti

pki ben 28 kasım 1989 doğumluyum ehliyet almam için 28 kasımı beklemem gerekiyor bunu biliyorum ama ben şu an kursa başvursam zaten 3 ay içinde ehliyet alıyorum ve 3 ay dolduğu zaman zaten 28 kasımı geçmiş oluyor bu şekilde olabilirmi ?
  • Millet günü dolmadığı için ehliyet alamıyor bizde zamanımız yok diye Allahın işi işte kaç senedir alacaz alacaz daha alacaz araba aldım ama ehliyet alamadık =) Tüm işlerimiz ters bizim sanırım yaşıtlarım askere gitti neredeyse gelecekler biz daha gidecez bizim ehliyet işi bir 15 ay daha yeter bence =)
  • 27 Kasım 1990 dogumluyum ehliyete ne zaman basvurabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

27 Kasım 1990 dogumluyum ehliyete ne zaman basvurabilirim ?

28 kasım 2008
  • Ehliyeti aldığım gün geldi aklıma be.Tam 10 sene oldu ne büyük heycandı
  • Bende bu olayı zamanında araştırmıştım ama olmuyor demişlerdi. 18i doldurdum ertesi günü başvurdum. Yani acele etmenize gerek yok. Öyle ya da böyle alınıyor o ehliyet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Ehliyeti aldığım gün geldi aklıma be.Tam 10 sene oldu ne büyük heycandı

yaq o heyecan insanı bitiriyo ben uyuyamadım heyecandan ama iyi bişey..ya sabır 26 kasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Ehliyeti aldığım gün geldi aklıma be.Tam 10 sene oldu ne büyük heycandı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.