Ocakta yaşımı doldurdum.Mayısın sonunda ehliyet cebimdeydi.Ben bekledim ama işlerim dolayısıyla.Hemende yazılabiliyordum.
Merhaba Arkadaş öncedne önkayt falan demiş Şimdi Ben 18 yaşıma yıl yıl sayınca 19.07.2014 tarihinde giriyorum. ama bu tarihten önce kursa kayıt yaptırıp ders görebiliyoruzmu sadece direksiyon dersi normal motor trafik ilkyarıdm dersleri
ama sınava 19.07.2014 tarihinden sonra giricem yani 18 yaşında. sonuçlar açıklancak direksiyon açılancak pols vb. böyle olurmu
Merhaba arkadaslar
13 mayis 1995 dogumluyum.13 mayis 2013 de alabiliyormuyum ehliyetimi?
KOnuyla alakasız olucak ama ade sınıfı ehliyeti olanlar motor kullanabılıyomu. yoksa a2mı olması laızm
veee sonunda .... çarşamba günü alıyorum ehliyetimi :)
Arkadaslar 17 Ekim 1994 dogumluyum acaba taksı ehlıyetı alabılırmıyım gercekten bılgısı olan cevaplasın?
quote:
Orijinalden alıntı: safki08
Arkadaslar 17 Ekim 1994 dogumluyum acaba taksı ehlıyetı alabılırmıyım gercekten bılgısı olan cevaplasın?
Bu kadar adam boşuna mı yazmış okuma yok heralde?
S.a Arkadaslar ben 18 mart dogumluyum günümü doldurmama 22 gün filan var acele etmemım sebebı ehliyete başvuru evraklarım tam bugun yada yarın sürücü kursuna başvursam olur mu acaba ??
quote:
Orijinalden alıntı: beta_furkan
S.a Arkadaslar ben 18 mart dogumluyum günümü doldurmama 22 gün filan var acele etmemım sebebı ehliyete başvuru evraklarım tam bugun yada yarın sürücü kursuna başvursam olur mu acaba ??
mart sınavına giremezsiniz nisan sınavında alırsınız.
teşekkür ettim 18 marttan sonra yazılabilirim herhalde kursa günümü doldurmadan yazılamıyoruz nese az bir zaman kaldı
Arkadaşlar siz yaşınızı bi an önce büyütmek istiyorsunuz. , sadece bi ehliyet için ömrünüzden 1-2 seneyi feda ediyorsunuz.. SABIR SABIR ... sabır diye bişey var sabır ederseniz 1,2 seneye kalmadan alırsınız. ömrünüz geçip gidiyo gün geçtikçe yaşlanıyorsunuz ölüme bir adım daha yaklaşıyorsunuz, gençliğiniz akıp gidiyo ALLAH ALLAH gençliğinizi kötü ahlak dışı şeylere yormayın , namazınızı kılın adam akıllı bir müslüman gibi müslüman olun. bırakın ehliyeti felen. onlar kolay iş 18 doldur al daha ne ye acelen varki anlamıyorum. doya doya müslümanca yaşa gençliğini ehliyet konusuna geldiğimiz zaman ehliyet yaşı düşse fena olmaz önce ben alırım :D tam bi araba hastasıyım bu arada,, dediklerimi dinleyin ; yaşınız 40-50-60....70 lere gelince ah diye ceksiniz 1 gün bari geriye gidebilsem. ölüm korkusu saracak. onun için ; gençliğinizi boşa harcamayın her yıl her ay her gün her saat her saniye her salise önemli ALLAH korkusu olsun içinizde kötülüklere müsait olmayın nefsinize uymayın ... ehliyet yaşı 17 bitecek 18 bitecek 19 'dan gün alınacak (b sınıfı ehliyet için) budur. ehliyet sınavlarına even çalışsanız şimdiden hiç te fena olmazz :D
18 i doldurmadan kursa kayidimi almamislardi 2004 yilinda B sinif icin. Tum kurslara sormadim.
02.08.2014
Hocam öyle bir yazmışınız ki sanırsınız nüfus kayıtlarında yaşımızı büyütünce erken ölecekmişiz gibi. @motorcu35
quote:
Orijinalden alıntı: CapoRegime
Hocam öyle bir yazmışınız ki sanırsınız nüfus kayıtlarında yaşımızı büyütünce erken ölecekmişiz gibi. @motorcu35
acele eden ecele gider onun için yazdım da
arkadaşlar ben 20 ağustos 1996 doğumluyum sınav için son başvuru tarihide 20 ağustos 2014 başvurabilirmiyim yoksa diğer sınava kadar bekliyecekmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: babacan038
arkadaşlar ben 20 ağustos 1996 doğumluyum sınav için son başvuru tarihide 20 ağustos 2014 başvurabilirmiyim yoksa diğer sınava kadar bekliyecekmiyim ?
Doğum günün kutlu olsun bugün galiba 18e girmeden ön kayıt yaptırabiliyosun ve 18 e girince öbür şeyler tamamlanıyor benim kimlikte 19ağustos1996 yazıyor ben çoktan yaptırdım kayıtı
18 EKİM 2014 Teorik sınav var B sınıfı 8-9 KASIM 2014 Direksiyon sınavı