Şimdi Ara

18 YAŞINDAYIM İŞ BULMAK İSTİYORUM.YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa arkadaşlar yaşım 18 bu yaşıma kadar hiç işte çalışmadım yani anlıcanız hiç birşey bilmiyorum dershane ağustosta başlıcak ama ben şu 1 ay çalışmak istiyorum en azından para nasıl kazanılır öğrenmek istiyorum ama çevrem falan yok yani anlıcanız asosyalim sizce nasıl işlerde çalışmalıyım ve ayrıca aracı falan yok kendim gidip işte çalışmak mı istiyorum dicem bana yol gösteriseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRd92

sa arkadaşlar yaşım 18 bu yaşıma kadar hiç işte çalışmadım yani anlıcanız hiç birşey bilmiyorum dershane ağustosta başlıcak ama ben şu 1 ay çalışmak istiyorum en azından para nasıl kazanılır öğrenmek istiyorum ama çevrem falan yok yani anlıcanız asosyalim sizce nasıl işlerde çalışmalıyım ve ayrıca aracı falan yok kendim gidip işte çalışmak mı istiyorum dicem bana yol gösteriseniz sevinirim

süper marketlere gidebilirsin.
  • mesela internet cafelerde çalışmak istiyorum ama hiç tanıdığım falanda yok nasıl işe giricem
  • Berberde olabilir
  • şöyle bi caddeleri gez, öncelikle cam'a a4 kağıt yapıştıran yerlerden içeri gir, konuş, sonra diğer alternatiflere bakarsın.
  • sizce tek başıma olunca terslenirmiyim arkadaşlar sizce bu girşimim iyimi bana yararı olurmu .
  • Tek başına derken iş görüşmene ailenle ya da arkadaşlarınla gitmeyeceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben arıyorum bi süredir yazı olmasa bile gir sor eleman lazımmı diye. ama söyliyim arayan herkes bayan arıyo. bayan olmak vardı lan
  • tek başıma gitcem .
  • yardımlarınızı bekliyorum arkdaşlar
  • peder bey laf etmiştir kesin çalış diye
  • yok be aga onlardan gizli yapcam onlarda otur ders çalış diyor tamam derste çalışıyomda hayatıda öğrenmek istiyorum. mal gibi yaşamaktan bıktım .
  • quote:

yok be aga onlardan gizli yapcam onlarda otur ders çalış diyor tamam derste çalışıyomda hayatıda öğrenmek istiyorum. mal gibi yaşamaktan bıktım .

o zaman ben böyle bir karaktere saygı duyarım :) hayatı öğrenmen için bir işte çalışmana gerek yok ki.ben küçüklüğümden beri sokakta sürterim öyle öğrendim hayatı.

hani bir işte çalış ama diyelim ki senin çok iyi bilgisayar bilgin var.onu kullanabileceğin bir yerde çalış.bilgisayar bilgisiyle garson olmak bana göre saçma -mecbur olmadıkça-

• iş bulman zor. kahvehaneye bile bayan çaycı arıolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akik

quote:

yok be aga onlardan gizli yapcam onlarda otur ders çalış diyor tamam derste çalışıyomda hayatıda öğrenmek istiyorum. mal gibi yaşamaktan bıktım .

o zaman ben böyle bir karaktere saygı duyarım :) hayatı öğrenmen için bir işte çalışmana gerek yok ki.ben küçüklüğümden beri sokakta sürterim öyle öğrendim hayatı.

hani bir işte çalış ama diyelim ki senin çok iyi bilgisayar bilgin var.onu kullanabileceğin bir yerde çalış.bilgisayar bilgisiyle garson olmak bana göre saçma -mecbur olmadıkça-

değerli arkadaşım yorumun için teşerkkür ederim ama benim pc bilgim öle yoktur bi format atarım başka yok küçüklükten beri pek sorumluluk verilmedi ban o yüzden biraz zor olcak ama sence çalışmak iyi fikirmi aileden gizli ve bana önerin nedir nerelerde çalışabilirim çevremde yoktur işimi kendim halletmem lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akik

quote:

değerli arkadaşım yorumun için teşerkkür ederim ama benim pc bilgim öle yoktur bi format atarım başka yok küçüklükten beri pek sorumluluk verilmedi ban o yüzden biraz zor olcak ama sence çalışmak iyi fikirmi aileden gizli ve bana önerin nedir nerelerde çalışabilirim çevremde yoktur işimi kendim halletmem lazım.

arkadaşlar söylemiş zaten dükkan dükkan dolaşman gerek.bulamazsan da iş ilanı veren internet sitelerine göz atacaksın.yenibiris falan gibi ama önce dükkanları dolaş

• ben bu tür konularda utangaçımdır aga nasıl aşcam bunu yüzsüz mü olcaz biraz. :)
  • Forumda zerzevatçı isimli bir üye vardı. Yanlış hatırlamıyorsam Kamil Koç tarzı otobüslerde hosteslik için alım varmış. Bir iletişime geç derim. Belki bir şey çıkar.
  • kardeş öle uzun boylu işler değil kısa olcak bana 1 ay falan çalışcam .
  • ewt arkadaşlar görüşler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.