Şimdi Ara

18 yaş altı bankada hesap açmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
28.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir miktar param var bunu bankaya yatırmak istiyorum, 18 yaş altı olduğum için hesabım yok. Annemin Ziraat Bankası'nda hesabı var onunla gittiğimde kendime onun kontrolünde fakat benim adıma bir hesap açabilir miyim ? Açarsam belge olarak ne gerekir ve ücreti nedir ?

• İş bankasına gidip tamamen senin kontrolünde bir hesap açabilirsin. Belge olarak kimliğin ve yanında bir adet veli yeter. Ücreti de yok hatırladığım kadarı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 2 Ağustos 2011; 0:42:12 >
  • Oo çok iyimiş hocam teşekkür ederim. İkametgah gerekli mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Oo çok iyimiş hocam teşekkür ederim. İkametgah gerekli mi acaba ?

Evet var.
  • Teşekkürler sizlere.
  • Herhangi bir kurumda çalışıyor isen ve 16 yaşından büyüksen çalışma belgesi ile reşit hesabı açtırabilirsin.
  • İş bankası sakın açma. Halkbank bankamatik kartı açtım ben o daha iyi yıllık 10 lira ücret kesiyor o kadar. İş bankası 30 falandı. Bende 18 yaş altıyım bankamatik kartım var koyuyorum paralarımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 Yaş Altı Borsa Hesabı
    8 ay önce açıldı
    18 yaş altı iş bulmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bankamatik kartı ile acaba alışveriş yapabiliyor muyuz kredi kartı gibi?
  • İstediğin her yerde alışveriş yaparsın. Fakat internet hariç. Restorantlarda falan oluyor. Fakat içinde para olacak tabii
  • Cevabın için teşekkür ederim hocam. Para olucak tabii ki, yani doğal olarak.
    Ve en az ne kadar para yatırabiliyoruz?
  • dostum banka hesabı açma.18den sonra kesinti olacak illaki.git altın al daha iyi.
  • En az 5 lira.
  • 2-3 sene önce İş bankasından ilk imza hesabı açtırmıştım (18 yaşından küçükler için). Kesinti olmadı diye hatırlıyorum. 18i doldurana kadar.. Hesapta para gördükleri an kesiyorlar artık.
  • 18 i doldurana kadar iş bankasına hiçbir üccret ödemiyor hesap kartı sahipleri, açtırmada ücretsiz diye biliyorum. ama eft yapamıyorlar. sadece havale,
  • iş bankası ilk imza hesabım var benim de. mebden aldığım burs için açtırmıştım. bankanın benim üzerimden hiçbir karı yok. kartımı da alışverişlerde kullanabiliyorum. ama imkanın varsa garanti bankasını öneririm. banka hesabıyla sanal kart oluşturup internet alışverişi de yapabilirsin.
  • @aec'inde söylediği gibi ilk imza kartı internet alışverişinde bloke galiba.
  • İş Bankası'na gidip, yanında velin filan da olmadan gayet hesap açabilirsin. Kart ücreti, hesap işletim ücreti bilimum bilmemne ıvır zıvır hikaye. Bankaların almaya hakkı yok. Alırsa da dilekçe yazıyosun seve seve geri vermek zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Herhangi bir kurumda çalışıyor isen ve 16 yaşından büyüksen çalışma belgesi ile reşit hesabı açtırabilirsin.

konu hort zort. bu konu hakkında bilgisi olan varmı? 17 yaşındayım sigortalı işçi olarak görünüyorum, ancak açık lisedede kaydım var. hesap açarlarmı bana ya la veli olmadan direk tek başıma kendin gidip. ?
  • bak hocam ben 17 yasındayım ve akbanktan unıversıtelı ogrencı hesabım(lise öğrenciside geçerli) var herhangı bır ucret kesmıyor fakat açmak için öğrenci olmak gerekiyor eğer öğrenci değil isen garanti bankasının turcelle anlasması var para kart diye para yatırıp cekıyosun ıste bence işbankasına falan hiç girme çünkü etrafta tel tük var fazla yok şuan piyasada sana söylediğim kartlar var işte akbank ile garantiyi bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-up -- 26 Mart 2012; 21:19:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.