Şimdi Ara

18 Saat Açık Kalcak Adsl Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evdeki Makinem sürekli download Modunda ,
    Telekomun verdiği Pikatel Adsl2 1+1 Modem sürekli düşüyor ve Aşırı Isınma Yapıyor.

Biraz Araştırdım ve "ALCATEL - THOMSON SPEEDTOUCH 530 ADSL + 2 ROUTER MODEM" Almaya Karar verdim.
    Başka sağlam Güzel Modem Önerecek arkadaşlar varsa Bekliyorum.

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler..

• Arkadaşım biz 4 ortak kullanıyoruz ve emin ol modemimiz piyasanın en dandik modemi olan starcom. Kapatıp açınca kullanıcı adı şifreyi yeniden girmek gerekiyor, düşün artık. Ve bu modem yaklaşık 8 aydır hiç kapanmadı... O yüzden sürekli çalışacak modemde az ısınanlara bakmalısın
  • siemens speedstream 4200 veya siemens 4 portlu olan ; torrent ve emule ile kullaniyorum dusme veya kopma yapmiyor .....

ama modemlerin p2p de kilitlenmelerinin asil sebebi cok fazla bilgisayar ile data alisverisi sonucunda routerin belleginin dolmasidir , emulede kaynak sayisini azaltarak bunun onune gecmen mumkun yeni modeme masraf etmeden once kilitlenmelerin kaynagini iyi arastirmani oneririm..
  • Asus 6030BI kullanıyorum.Hiç sorun çıakrmadı bana...
  • "Az ısınma" öncelikli kriteriniz ise, Asus WL-600g'yi tavsiye ederim. Kasası gerçi biraz büyüktür ama az ısınır. Süper bazı özellikleri de var ve fiyatı sadece $ 89+KDV. (Ancak Türkçe arayüz, 24/7 satış sonrası destek, 3 yıl garanti beklemeyin...)
  • Air-ties öneririm. 7-24 açık ısındığı halde hiç sorun çıkarmadı. Tek geçerim.
  • VALLHA BİZDE 2 SENEDİR İNCA KULLANIYOZ DAHA KAPATMAK NASİP OLMADI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • airtes almanı tavsiye ederim 2 yıldır hiç kapatmadım çatır çatır çalışıyo arkadaşım
  • Aztech DSL 305EU
    Quake PTI 800 (devamlı 20-22 saat açık bana mısın demiyor) 2-3 günde bir 40-45 saat nöbete kalıyor.
    Quake yi fiyatı 20-25$ civarında bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Ağustos 2007; 19:58:31 >
  • öyle problem yapan modem kaldı mı ya.eger varsa çok saçma.
    arkadaşlar gereken cevabı vermişler zaten.
  • bende şu anda inca IM-101 kullanıyorum ve uzun süre açık kalmasına rağmen bir sorunla karşılaşmadım ancak wirelles modeme geçiş yapacam. onda ne alacağıma henüz karar verebilmiş değilim.
  • ben de de turk telekomun verdiği airties modemlerden var. çok ısısnıyo bi de kafasına göre internetten düşüyo geri bağlanıyo bi sayfayı göstermiyo anlmadım. açma kapama düğmeside yok adaptör den çıkarıp geri takıyorum kendine geliyo sonra tekrar şuğrunu kaybediyo. 4096 bağlantı hızı var 1024 den beter durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 26 Ağustos 2007; 11:27:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: razumihin

Asus 6030BI kullanıyorum.Hiç sorun çıakrmadı bana...

aynı modemden bende var...7/24 açık ve şu ana kadar hiç ağırlaştığını yada hattan düştüğünü görmedim.
    pclabs'ta incelemesi vardı,çok övmüşler aleti;okumanı tavsiye ederim...
  • Modem olarak zyxel'leri öneririm.Evimde prestij 660ru var eski kasa sapa sağlam 3 seneye yakındır çalışıyor.Diğer modemim 3com 4 port kablosuz oda harika ve güzel bir modem tavsiye ederim.Hepsiburada.com'daki yorumları okudğunuzda alanların memnun olduğunu görürsünüz.
  • asus wl-600g var hiç ısınmıyor. hafif bir ılık tabi. düşme kopma yaşamadım 1 aydır kapatmadan kullanıyorum tavsiye ederim f/p olarak çok iddaalı bi ürün.
  • bende de airties var 2 yıldır bi kere kapanmadı..şimdi kablosuza geçicem bende yeni modem arıyorum..tavsiye ederim airties ı
  • Datron RTA230 sorunsuz kullamıyorum günlerce açık kaldığı oluyor ne ısınma nede internetten düşme problemi var. BGilgisayara hem usb hemde lan dan bağlanıyor. 2 yıl önce 65 ytl ye almıştım şimdi dahada ucuzdur.
  • ya benim modemim hep açık 7/24 tatile giderken bile kapatmadım sorun yok markası LINKSYS
  • Airties RT-101 kullanıyorum 7/24 download açık pek sorun olmuyor..Bi de RT-103 modeli var sanırım..Tavsiye ederim..
  • Bende asus wl-600g kullanıyorum. 2 aydır hiç kapanmadı. Şu ana kadar kopma ısınma vb sorun yaşamadım. Ayrıca 4 kişi için bir yazıcı alarak paylaşım da yapabiliyorsun bu modemle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.