Şimdi Ara

18 Haftanın Panoraması - Beşiktaş 4 Alan da Lider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an SS koyamadım ama, Lig TV de istatistik veriyorlardı. En çok şut, en çok isabetli şut, en çok isabetli pas, en çok ceza alanına orta yı biz yapmışız bu hafta. Maçı seyrettim ya lig çok kötü ya ben oynanan oyundan bir türlü memnun olmuyorum sizin yorumlarınız neler merak ettim



  • galibiyeti alamadiktan sonra hicbirinin onemi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş aslında iyi oynadı oyunun kötü gözükmesinin baş sebepleri

    Fernandesin yanından geçen oyuncuyu izlediği için her kaptırılan top gol pozisyonu oldu
    +
    Defansta Necip oynadı

    Yani Trabzon öyle ahım şahım bir oyun oynamadı..Beşiktaş iyi ama ileri 3 lüsü vasat Almeida hariç.Olcay ve Gökhan Töre batıyor bütün işleri.
  • Yok artık bunu yapmayın bari bize Trabzon maçındaki oyunu savunmayın bu kadar küçülmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zalimkurt

    Yok artık bunu yapmayın bari bize Trabzon maçındaki oyunu savunmayın bu kadar küçülmeyin

    O kadar çok görüş farkımız olmasına rağmen ++++ sonsuz
  • Bu istatistik bence sorunun defansta ve yaratıcılıkta olduğunu kanıtlıyor. Uruguaylı ve Lescott bize çok rahat üst sıralara taşıyabilir diye yorumladım
  • oyuncu kalitesinden ortaya çıkıyor fark. defans hattınız komple sorunlu. kaleciniz iyi olmasa dahada kötü durumda olabilirdiniz.
    beşiktaş'a iki tane stoper kesin şart, sağ bekte serdar çok aksıyor. atiba bek oynadığı zaman orta sahanızda da problem yaşanıyor.
    almeida formda belki ama servis yapan fernandes formsuz.
  • Birinci sebep lig kalitesi berbat halde.

    İkinci sebepse BJK'nin sistemsel sorunu yok, sistemi uygulayacak futbolcu sorunu var. Bunu da bir-iki yıl içinde aşacağını düşünüyorum.
  • hepsi tamam ama en çok ortada biz sanıyordum maç basına 35-40 orta açıyoruz isabet az ama olsun
  • Züğürt tesellisi bunlar.

    Sen istediğin kadar oyna olumlu işler yap, Serdar Kurtuluş diye kapasitesiz çıkar Gs derbisinde olduğu gibi tek başına maçı katleder.
  • ceza alanına yapılan orta da birinci olmamıza şaşırdım bana fenerbahçe daha orta açtı gibi geliyordu adamların makine gibi 2 harika beki var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vefali ve hhakniyetli olmak acisindan sunu herkesin gormesi lazim; gecen syil Besiktas S.Aybaba ile 1. devreyi liderin 3 puan gerisinde 2. olarak bitirmisti ve biz kendisini basarisiz bulup sezon sonunda gondermistik. Bakin "biz" dedim cunku ben de cok elestirmistim.

    Bu sezon ise maalesef durum daha vahim ve iyiye dogru bir gidis goremiyorum arkadaslar. Hatta biraz da abartarak konusayim Tolga ve Almeida disindaki 9 futbolcunun istikrari ve performansi cok kotu.

    Para yok deyip FEDA denilen gecen sezondan sonra boyle ic karartici bir sportif basarisizlik gormek beni uzuyor. Stad, borc, transfer, vs... bunlari bir kenara koyup mevcut durumun sorgulanmasi lazim.

    Neden bu takim gecen seneden iyi degil? Neden bu kadar fazla puan kaybedildi?

    Bireyleri hedef gostermeden, takim ve teknik ekip halinde bunun cevabini aramalari gerek. Yoksa sezon sonunda Onder Ozen'in kendine verdigi 15-18 aylik surec doldugunda istifasi gundeme gelebilir...




  • takımın sergilediği rezil futbolun nedeni tamamen
    ---veli.......
    ersan...necip
    3lüsünün çok yumusak olması .pas opsiyonu değiller .hugo ile aralarındaki mesefayi iyi ayarlayamadılar.stoper ve hamle yetenekleri kısıtlı .buna bide ozinin ferdinin olcayın gökanın takım savunmasına katkı yapmak istememeleri ......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.