Şimdi Ara

175 - 65 - R14 Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Adana'da yaz kış farketmeden tek tip lastik kullanılıyor. Kar, kış, eksi derece olmadığından dolayı tek tip lastikle geçirebiliyoruz.
    Benim lastiklerin miadı doldu. Pirelli var üstünde ama ahı gitmiş vahı kalmış durumda, trafiğe çıkarken tırsıyorum bazen.
    Araç 2004 Ford Fiesta 1.4 TDCI COMFORT, boyutları da 175-65-R14.
    Bu ebatlarda tavsiye edeceğiniz bir marka,model var mıdır ?
    Lastik konusunda ilk alışverişim olacağından hangisi iyidir, hangisi bu ebatlarda en iyi sonucu verir bilemiyorum.
    Ek olarak, günde 20-30km yapan ortalama hızlarda süren ve şehir içi takılan biriyimdir. Deli dolu bir sürüş tercihim yok.
    Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

• Petlas
  • bende getz için arıyorum
    petlas alıcam galıba
    ama yorumları almakta yarar var
  • Mıchelin energy saver tavsiye edebilirim o ebatta eski aracımda kullandım memnunda kaldım hem yumuşak konforlu hemde yakıt bir nebze azalmıştı
  • Good year duragrip tavsiyem.
  • P1,P4 ,ecocontact3,ecocontrol,energy saver.
  • Ben de aynı boyutta almayı düşünüyorum, michelin energy saver ile continental arasında kaldım. Şu anda aracımda Kleber marka lastik var, dunlop un yan markasıymış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/45/r17 Lastik Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    195/55/15 LASTİK TAVSİYESİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

Merhaba arkadaşlar.
    Adana'da yaz kış farketmeden tek tip lastik kullanılıyor. Kar, kış, eksi derece olmadığından dolayı tek tip lastikle geçirebiliyoruz.
    Benim lastiklerin miadı doldu. Pirelli var üstünde ama ahı gitmiş vahı kalmış durumda, trafiğe çıkarken tırsıyorum bazen.
    Araç 2004 Ford Fiesta 1.4 TDCI COMFORT, boyutları da 175-65-R14.
    Bu ebatlarda tavsiye edeceğiniz bir marka,model var mıdır ?
    Lastik konusunda ilk alışverişim olacağından hangisi iyidir, hangisi bu ebatlarda en iyi sonucu verir bilemiyorum.
    Ek olarak, günde 20-30km yapan ortalama hızlarda süren ve şehir içi takılan biriyimdir. Deli dolu bir sürüş tercihim yok.
    Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

bridgestone b330 evo tavsiye ederim.

• Petlas alin cok memnun kalirsiniz
  • Hocam bende hemen hemen aynı ebatta p4 var son derece memnunum
  • 3 sene energy saver kullanmis biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.hem sessiz hem yakit tasarrufu sagliyor hem de konfor sagliyor.yol tutus ve frenaj olarakta gayet iyi.alin sikinti yasamazsiniz
  • Tavsiyeler için teşekkür ederim.
    Petlas'ı sordum 100 lira 6 taksit dediler. Starmaxx varmış, 95 lira tanesi.
    Lassa 135 lira dedi Carrefour Bridgstone için de 153 lira dediler. Adam bana Lassa ile Bridgstone aynı fabrikada üretiliyor ondan dolayı Lassa almak fiyatı yüzünden daha iyi dedi.
    Diğer markaların netten fiyatlarına baktım da bayağı değişken. Daha karar veremedim.
  • en kralı michelin saver 150 lira civarı ama, ucuz olarak hankook 110 liraya bulunursa kaçırmayın.
  • bridgestone b330 evo aldım pejo 206 aracım için
    nakit adedi 122,50 TL den aldım istanbul kozyatağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 22 Haziran 2012; 0:09:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.