Bildirim
195/55/15 LASTİK TAVSİYESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Islak zeminde tutuş olarak Michelin crossclimate den memnunum, gayet iyi ama sıcak havada kayıyor biraz. 195/65/15 var bende. Konforu da iyi ama sertleşti biraz. 40bin km falan oldu, eskidi haliyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim yanıtınız için aklımda continental pc5 var fakat fiyat olarak 500tl adet fiyatı ki mıchelin de aynı şekilde -
586 mm çapındaki cep Herkül’ünün parti yapması çok normal,
615 mm çapındaki 195/60R15 daha isabetli olur.
60 yanak lastik bu seferde çamurluk içinde çok büyük oluyor. lastikçide yan yana koyduk çapı farkedilecek derecede. o yüzden 55 yanak lastik tercihim.
Ama doların vs artmasıyla lastikler mart nisan ayına kıyasla 2 katı zamlanmış.
aklımda şuan continental her zaman için ilk tercihim neden diye soracak olursanız daha önce ki araçlarımda hep o markayı kullandım ve sıfır sorun yaşadım diyebilirim.
fakat bütçeden dolayı dunlop fm800 görünüyor. -
kolayoto.com
Hankook Ventus Prime3 K125 195/60R15 88V - KolayOtohttps://kolayoto.com/hankook-ventus-prime3-k125-195-60r15-88v.html
Kışlık lastik olsa sorun olurdu ama yazlık lastiği %3 büyütmenin sorun olacağını sanmam
kolayoto.com
Bridgestone Turanza T001 195/60R15 88V - KolayOtohttps://kolayoto.com/bridgestone-turanza-t001-195-60r15-88v.html
-
Lastiğin çapı ile patinajin ne alakasi var ?
kullandığiniz lastiğin bilgilerini yazmadan tavsiye istemissiniz. Hepimiz de Polo bilmemne modeli kullaniyorduk zaten.
Yardim istemeyi anlarim da siz de yardimci olmak isteyenlere biraz yardim etseniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 11 Ekim 2018; 20:20:38 >
-
bu lastiği ilk kez inceliyorum ciddi manada aklıma yattı -
çap ile patinajın alakası yok aracımda ki lastikler artık patinaj yapıyor o yüzden başlıkta BÜYÜK HARFLE YAZDIĞIM GİBİ
195/55/R15 LASTİK ARIYORUM.... -
-
-
hocam ilgin için çok teşekkür ederim yarın hankook bayii'ye gitme kararı aldım eğer fiyatta anlaşabilirsek ventusprime3 alacağım. 195/55/15 85V
195/60/15 85V içinde aracın üzerinde çok sırıtmaz ise dediğiniz lastiği tercih ederim fotoğraf paylaşımıda yaparım..
tekrardan teşekkür ederim.. -
Aracın sırıtıp sırıtmamasi neden bu kadar önemli? Altı üstü polo yani aracınız. Sırıtmasindan ziyade artı eksiklerine bakın bence. Konfor konusunda artısı çok olacaktır. Fiyat farkı vs de varsa daha tercih sebebi olabilir. Ben sırf konforu için 65 yanak alacağım. Görüntüsü umrumda değil,hem aracı biraz yükseltir. Yollar rezil, altı çok sürtüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tekerden gelen metal sürtme sesi
- dörtlüler kaç saat açık kalırsa akü biter
- würth motor temizleyici zararları
- oto branda
- foton tunland g7
- renault megane fiyat listesi
- citroen c4 2025
- byd iş ilanları
- xiaomi su7
- byd satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X